Recreatiewoning verzekering

Zorgeloos genieten van uw vakantiehuis? Verzeker uw vakantiewoning in het binnen- of buitenland met onze vakantievillaverzekering.


Heeft u een vakantiehuis in het binnen- of buitenland? Verzeker uw huis dan goed, snel en voordelig met onze vakantievillaverzekering. Met de deze verzekering verzekert u uw opstal, inboedel, aansprakelijkheid, verhuur en reisbagage.  Zo worden bijvoorbeeld uw reis- en verblijfkosten vergoed wanneer u wegens schade aan uw huis naar uw vakantieplaats moet afreizen. Ook de kosten van vervangende sloten worden gedekt wanneer u de sleutel van uw woning kwijtraakt. De vakantievillaverzekering is direct online af te sluiten.

Vakantiehuis verzekeren binnen- en buitenland

De vakantievillaverzekering is voor alle eigenaren van vakantiehuizen in Nederland en een groot deel van Europa. Staat uw tweede huis in Nederland en woont u zelf in het buitenland? Ook dan kunt u bij ons uw vakantiehuis verzekeren via de vakantievillaverzekering.

Ook als u uw vakantiehuis verhuurt aan anderen wilt u zich geen zorgen maken. Daarom is de verhuur van uw vakantiewoning meeverzekerd. Niet alleen verhuur aan familie, vrienden en kennissen, maar ook professionele verhuur via Airbnb en/of Booking.com. Er gelden wel een aantal voorwaarden. Zo hebben wij een getekende overeenkomst nodig van de betreffende verhuurorganisatie. Heeft u nog geen getekende overeenkomst of vragen hierover? Neem dan contact met ons op.

Dekking vakantiehuis

Onze vakantievillaverzekering biedt een complete dekking voor uw vakantiehuis, inclusief inboedel, opstal (waaronder zwembaden en/of bijgebouwen) en aansprakelijkheid. Daarnaast is verhuur meeverzekerd. Wij bieden een allrisk-dekking voor een huis in België, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Nederland.

De vakantievillaverzekering geldt voor de volgende type vakantiewoningen: 

  • Appartementen;
  • Bungalows;
  • Chalets;
  • Recreatiewoningen;
  • Vakantievilla’s.

De vakantievillaverzekering geldt niet voor de volgende type vakantiewoningen: 

  • Caravans;
  • Strandhuisjes;
  • Trailers.

De vakantievillaverzekering dekt schade aan uw vakantiehuis in het binnen- of buitenland.

De verzekering geldt voor iedereen met een eigen vakantiehuis in Nederland of een ander land binnen Europa.

De vakantievillaverzekering biedt een complete dekking, van opstal en inboedel tot aansprakelijkheid. Verhuur is meeverzekerd.

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Uw premie berekenen

Om uw premie te berekenen verwijzen wij u graag door naar Vakantievillaverzekering.nl.
Deze website is onderdeel van Klap en gespecialiseerd in maatwerk oplossingen op het gebied van een Recreatiewoning verzekering.

Klik op onderstaande button om naar Vakantievillaverzekering.nl te gaan. Wilt u liever telefonisch contact met onze specialist Peter Sommers? Dat kan uiteraard door te bellen naar onderstaand nummer.

Chat met één van onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug

Ontvang het laatste nieuws over uw risico’s in uw mailbox.