Reisverzekering annuleringsverzekering particulier afsluiten doorlopende reisverzekering

Doorlopende reisverzekering

Onbezorgd op vakantie? Met de doorlopende reisverzekering gaat u altijd goed voorbereid op reis.


Wilt u een klant worden?

Heeft u interesse en wilt u meer weten? Vraag advies aan!

Ik ben al een klant

U vraagt deze verzekering eenvoudig aan in uw persoonlijke omgeving.

Inloggen Mijn Klap
Doorlopende reisverzekering
Inloggen Mijn Klap

De doorlopende reisverzekering dekt de materiële en persoonlijke schade die u op vakantie of tijdens de reis heeft opgelopen.

De verzekering is er voor iedereen, ongeacht de samenstelling van uw huishouden. Gezinsleden kunnen worden meeverzekerd.

U kunt de doorlopende reisverzekering geheel naar eigen wens samenstellen. Zo kunt u ook annulering doorlopend meeverzekeren.


Gaat u vaak op vakantie of een weekendje weg? Met de doorlopende reisverzekering gaat u altijd goed voorbereid op reis, waar u ook naartoe gaat. En als uw reis onverwachts niet doorgaat, of deze vroegtijdig moet afbreken, dan is er de doorlopende annuleringsverzekering. Onder de doorlopende reisverzekering bieden wij namelijk ook de doorlopende annuleringsverzekering aan. Op deze manier heeft u alles overzichtelijk bij elkaar in een reispakket. U hoeft zich niet langer meer te verdiepen in een reisverzekering wanneer u op reis gaat.

Waarom een doorlopende reisverzekering?

De doorlopende reisverzekering biedt een goede uitkomst als u meer dan drie weken per jaar op vakantie gaat. Ook een weekendje weg valt hieronder. U kunt de doorlopende reisverzekering geheel samenstellen naar uw eigen wens en gezinsleden meeverzekeren.


Voordelen

  • Eén keer afsluiten, elke reis verzekerd;
  • Sport standaard meeverzekerd;
  • Optionele annuleringsdekking op doorlopende reisverzekering;
  • Kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd.


Sport meeverzekerd bij de doorlopende reisverzekering

Onder de reisverzekering wordt ook sport meeverzekerd. Veel sporten als fietsen, wandelen en surfen zijn bij de doorlopende reisverzekering meeverzekerd. Zelfs als u een keer gaat bungeejumpen of paragliden, zolang u geen onverantwoorde risico’s neemt. Let op: voor skiën en snowboarden heeft u een aparte dekking nodig.

Doorlopende reisverzekering voorwaarden

Ook de doorlopende reisverzekering kent drie verschillende dekkingen: Budget, Comfort en Premium. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om annulering mee te verzekeren en zelfs aanvullende dekkingen voor reis en annulering combineren. Zo sluit de reisverzekering volledig aan op uw reizen. Tevens maakt u een keuze uit een Europadekking of werelddekking.

Budget

Met de Budget-dekking bent u standaard goed verzekerd voor personenhulp. Dit kunt u uitbreiden met aanvullende dekkingen, zoals geneeskundige kosten, skiën en snowboarden. De aanvullende dekkingen worden tegen een lage premie aangeboden.

Comfort

De Comfort-dekking verzekert dezelfde risico’s als bij de Budget-reisverzekering, maar voor de dekkingen die u zelf kiest. Daarnaast is er een ruimere vergoeding voor geneeskundige kosten, ongevallen of bagage. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

Premium

De Premium-reisverzekering is interessant als u geen enkel risico wilt nemen. Dit is de meest uitgebreide reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn standaard meeverzekerd. Er gelden tevens ruimere dekkingen voor de aanvullende dekkingen en verder is er geen eigen risico van toepassing.

Budget Comfort Premium
Reisdagen 60 60 60
Personenhulp Kostprijs Kostprijs Kostprijs
Bagage €1.500 €3.500 €5.000
Geld* €750 €750 €750
Geneeskundige kosten NL €500 €750 €1.000
Geneeskundige kosten Kostprijs Kostprijs Kostprijs
Rechtsbijstand Europa* Kostprijs Kostprijs Kostprijs
Blijvende invaliditeit €75.000 €75.000 €75.000
Extra sportuitrusting €2.500 €2.500 €2.500

*Optioneel

Doorlopende annuleringsverzekering

De doorlopende annuleringsverzekering kunt u standaard afsluiten onder onze doorlopende reisverzekering. Wilt u apart een kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering afsluiten? Of bent u op zoek naar meer informatie? Klik dan hier.

*Let op: Dekkingen en voorwaarden kunnen wijzigen. Aan de tekst en bedragen op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over onze Doorlopende reisverzekering
Onze specialist Sydney  Romeo
adviseur particulier Sydney Romeo
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies