Autoverzekering particulier auto WA verzekering beperkt casco all-risk volledig casco motorverzekering

Motorverzekering

Verzeker uw motor en uzelf van een goede motorverzekering. Zo kunt u met een gerust gevoel deelnemen aan het verkeer.


Wilt u een klant worden?

Heeft u interesse en wilt u meer weten? Vraag advies aan!

Ik ben al een klant

U vraagt deze verzekering eenvoudig aan in uw persoonlijke omgeving.

Inloggen Mijn Klap
Motorverzekering
Inloggen Mijn Klap

De motorverzekering dekt minimaal de materiële- en letselschade die u met uw motor heeft toegebracht aan anderen.

De motorverzekering is er voor iedere motoreigenaar en ieder type motor.

De verzekering kent verschillende dekkingen. WA is een basisdekking, beperkt Casco en Casco kennen uitgebreidere dekkingen.


De motorverzekering is verplicht voor alle bezitters van een motor. De motorverzekering dekt in ieder geval, welke verzekering u ook kiest, de schade die u veroorzaakt bij anderen door het gebruik van uw motor. Wilt u ook de schade verzekeren die door diefstal of een aanrijding ontstaat? Dan dient u uw verzekering aan te vullen met extra dekkingen.

Voor iedere motoreigenaar

De verzekering is voor alle bezitters van elke motor. Wij bieden de meest optimale verzekering tegen een scherp tarief. Hoe langer u schadevrij rijdt, hoe hoger uw korting. Sluit u voor het eerst een motorverzekering af? Dan ontvangt u van ons meteen 48% premiekorting, ook als u jonger bent dan 24 jaar. De no-claimkorting kan oplopen tot 75%.

Korting bij lopende autoverzekering via United Insurance
U sluit ons product af bij United Insurance, United Insurance is onze dochteronderneming. Als u uw auto ook verzekerd heeft bij United Insurance kunt u gebruikmaken van de korting die u reeds heeft opgebouwd met uw schadevrije jaren. Deze geldt automatisch ook voor uw tweede motorrijtuig, zoals uw motor.

Motorverzekering afsluiten

Als motorbezitter moet u minimaal verzekerd zijn tegen wettelijke aansprakelijkheid, dat is de WA-motorverzekering. U kunt ook kiezen voor een uitgebreidere verzekering, dat is de WA met beperkt Casco of de volledige Casco-dekking. Kiest u voor een vorm van casco dan bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen motor, niet alleen voor de schade die u met uw motor toebrengt aan anderen of spullen van anderen. U kunt ervoor kiezen om o.a. uw kleding en helm mee te verzekeren, uw premie te verlagen en voor een hoger eigen risico te gaan. Daarnaast kunt u een ongevallenverzekering voor opzittenden afsluiten en ervoor kiezen om Rechtsbijstand mee te verzekeren.

Ongevallenverzekering Opzittenden

Als motorrijder bent u kwetsbaar in het verkeer en loopt u een verhoogde kans op letsel na een ongeval. U kunt bij een ongeval bijvoorbeeld blijvend invalide raken. Het treffen van extra voorzieningen, zoals een slaap- en/of badkamer op de begane grond of traplift, zijn dan onvermijdelijk.

De ongevallenverzekering opzittenden keert eenmalig een vast bedrag uit. Niet alleen aan u, maar ook aan iemand die bij u achterop zit en blijvend invalide raakt als gevolg van het ongeval. Bij overlijden door een ongeval ontvangen nabestaanden van de overleden opzittenden een vast bedrag. U bent voor beide opzittenden verzekerd tot maximaal €1 miljoen voor materiële- en letselschade.

Rechtsbijstand

U kunt ervoor kiezen om Rechtsbijstand mee te verzekeren bij uw motorverzekering. Onder deze dekking valt juridische hulp bij het verhalen van schade aan uw motor die een ander heeft veroorzaakt. Rechtsbijstand biedt bijvoorbeeld ook uitkomst wanneer u na een aanrijding van mening verschilt met de betrokkenen over de schuldvraag.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over onze Motorverzekering
Onze specialist Syl  Groeneveldt
adviseur particulier Syl Groeneveldt
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies