Make-A-Wish

Klap vindt het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan het realiseren van een participatiemaatschappij. Zorg dragen voor elkaar, mét elkaar. En vooral op het moment dat een ander dat niet alleen kan. Met deze visie zijn wij onze zoektocht gestart naar het vinden van een passende partner om deze doelstelling te realiseren. Wij zijn dan ook trots dat we een duurzame samenwerking hebben kunnen opzetten met Make-A-Wish Nederland.

Wat doet Make-A-Wish?

De samenwerking kent verschillende vormen. Als relatie van Klap houden wij u hiervan regelmatig op de hoogte en kunt u hier soms zelfs in mee participeren. Make-A-Wish vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de drie en achttien jaar met een ernstig en soms levensbedreigende ziekte. Elk dag horen ongeveer drie families in Nederland dat hun kind zo’n ernstige of levensbedreigende ziekte heeft. Ongeveer 50% van deze kinderen ziet jaarlijks hun persoonlijke wens in vervulling gaan, dankzij Make-A-Wish en hun bijzondere werkwijze. Het traject van A tot Z, ook wel de wish journey genoemd, wordt gezamenlijk met het kind ingevuld en ervaren. Het geeft ze een positieve boost en maakt impact, vanaf het moment van de kennismaking tot lang na de wensvervulling.

Inmiddels hebben wij voor de eerste wens met 100 donaties een bedrag van 1800 euro opgehaald!

Klap verzekert ernstig zieke kinderen van hun liefste wensverhaal

Wij als trotse ambassadeur van Make-A-Wish willen dit verhaal graag met u delen. Het is namelijk niet zomaar een verhaal, het is hét verhaal van alle kinderen met ernstige en levensbedreigende ziektes. Een verhaal waaraan vele zorgzame vrijwilligers bijdragen, maar ook ouders, ziekenhuizen en andere business partners. Een verhaal van maanden lang voorbereiden, het verheugen op, de zorgeloze momenten met familie en het maken van waardevolle herinneringen.

Wensvervulling adopteren

Een bijdrage leveren vraagt om een proactieve inzet. Binnen Klap zetten meerdere enthousiaste collega’s zich in om geld te verzamelen voor de verschillende wensvervullingen. Deze collega’s gebruiken hun netwerk, benaderen relaties, en weten met hun creativiteit en inzet dit voor elkaar te boksen. Een wensvervulling ontstaat dus niet vanzelf, daar heeft Make-A-Wish ook uw hulp hard bij nodig. Adopteer een stukje wens of kijk zelf hoe u met uw organisatie kunt bijdragen aan het vervullen van deze allerliefste wensverhalen. Met als doel om ernstig zieke kinderen zich normaal te laten voelen, maar vooral kind te laten zijn.

Bekijk de website van Make-a-Wish en help ons zo veel mogelijk geld in te zamelen.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies