Make-A-Wish

Klap vindt het belangrijk een actieve bijdrage te leveren aan het realiseren van een participatiemaatschappij. Zorg dragen voor elkaar, mét elkaar. En vooral op het moment dat een ander dat niet alleen kan. Met deze visie zijn wij onze zoektocht gestart naar het vinden van een passende partner om deze doelstelling te realiseren. Wij zijn dan ook trots dat we een duurzame samenwerking hebben kunnen opzetten met Make-A-Wish Nederland.

Wat doet Make-A-Wish?

De samenwerking kent verschillende vormen, waar u als relatie zijnde regelmatig van op de hoogte gehouden wordt en soms zelfs mee in kunt participeren. Make-A-Wish vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de drie en achttien jaar met een ernstig en soms levensbedreigende ziekte. Elk dag horen ongeveer drie families in Nederland dat hun kind zo’n ernstige of levensbedreigende ziekte heeft. Ongeveer 50% van deze kinderen ziet jaarlijks hun persoonlijke wens in vervulling gaan, dankzij Make-A-Wish en hun bijzondere werkwijze. Het traject van A tot Z, ook wel de wish journey genoemd, wordt gezamenlijk met het kind ingevuld en ervaren. Het geeft ze een positieve boost en maakt impact, vanaf het moment van de kennismaking tot lang na de wensvervulling.

Inmiddels hebben wij voor de eerste wens met 100 donaties een bedrag van:

Klap verzekert ernstig zieke kinderen van hun liefste wensverhaal

Wij als trotse ambassadeur van Make-A-Wish willen dit verhaal graag met u delen. Het is namelijk niet zomaar een verhaal, het is hét verhaal van alle kinderen met ernstige en levensbedreigende ziektes. Een verhaal waaraan velen zorgzame vrijwilligers bijdragen, maar ook ouders, ziekenhuizen en andere business partners. Een verhaal van maanden lang voorbereiden, het verheugen op, de zorgeloze momenten met familie en maken van waardevolle herinneringen.

Wensvervulling adopteren

Een bijdrage leveren vraagt om een proactieve inzet. Maar liefst tien collega’s zetten zich in om geld te verzamelen voor de verschillende wensvervullingen. Deze collega’s gebruiken hun netwerk, benaderen relaties, maar weten vooral met hun creativiteit en enthousiasme dit voor elkaar te boksen. Ook op hen zijn wij als organisatie ontzettend trots. Zoals u leest, ontstaat een wensvervulling dus niet vanzelf, daar heeft Make-A-Wish ook uw hulp hard bij nodig. Adopteer een stukje wens of kijk zelf hoe u met uw organisatie kunt bijdragen aan het vervullen van deze allerliefste wensverhalen. Met als doel om ernstig zieke kinderen zich normaal te laten voelen, maar vooral kind te laten zijn.

Bekijk hier de Klap Online Teambuilding pagina en help ons zo veel mogelijk geld in te zamelen.

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug
Vrijblijvend advies