Werken bij Klap

Bij Klap werken we elke dag vol energie en passie voor onze klanten. Ben jij op zoek naar een baan waarin je al jouw passie, ambitie en kunde kwijt kunt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Nieuws

Adviseur particuliere relaties

Lees verder

Hallo, wij zijn Klap!

Bij Klap werken we elke dag vol energie en passie voor onze klanten, ieder binnen z’n eigen vakgebied en specialisme. Klap werkt graag met professionals die passie hebben voor hun vak én ambitieus zijn. We investeren graag in jou door opleidingen, trainingen en cursussen aan te bieden. Wij geloven namelijk dat kennis de basis is voor het uitoefenen van een succesvolle dienstverlening.

Vanuit ons kantoor in Amsterdam werken wij met meer dan 120 medewerkers aan uitdagende taken zoals het verzekeren van grote bedrijfsrisico’s, het afhandelen van brandschade of het afsluiten van een pensioencontract. Ben jij op zoek naar een baan waarin je al jouw passie, ambitie en kunde kwijt kunt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk onze openstaande vacatures en overtuig ons met jouw motivatie en CV.

Staat jouw vacature er niet bij?

Staat de vacature van jouw dromen op dit moment niet op onze website? Bij Klap zijn we altijd opzoek naar gemotiveerde en ambitieuze collega’s! Laat je CV en een korte motivatie achter, dan nemen wij contact met je op.

Solliciteer nu

Bekijk per afdeling onze huidige vacatures