Klap behoort tot één van 50 grootste intermediairs van Nederland.

Klap werkt graag met professionals die passie hebben voor hun vak én ambitieus zijn.


Werken bij Klap

Door bij Klap aan de slag te gaan verzeker je jezelf van een uitdagende baan!

Klap werkt graag met professionals die passie hebben voor hun vak én ambitieus zijn. We investeren graag in jou door opleidingen, trainingen en cursussen aan te bieden, omdat we vinden dat kennis de basis is voor het succesvol uitoefenen van onze dienstverlening.

Momenteel is deze website onder constructie, maar binnenkort zullen hier alle vacatures te vinden zijn. Voorlopig zullen al onze vacatures op Werkenbijklap.nl te vinden zijn.

Kom werken bij Klap

We zijn trots dat we tot de 50 grootste intermediairs van Nederland behoren. Deze plek hebben wij verdiend door doorlopende innovatie en een oog voor kwaliteit. Daarom vertrouwen veel bedrijven en particulieren hun verzekeringsbelangen aan onze zorg toe.

Wij zijn op zoek naar jou!

Met ruim 80 medewerkers werken wij aan uitdagende taken zoals het verzekeren van evenementen, het afhandelen van brandschade aan een bedrijfspand of het afsluiten van een pensioencontract.

Werksfeer

De werksfeer binnen Klap is informeel met een gemoedelijke manier van (samen) werken waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. Klap biedt haar medewerkers alle ruimte voor zelfontplooiing via opleidingen en cursussen. De opleidingen en cursussen kunnen zowel binnen als buiten het eigen specialisme gevolgd worden.

Onze kracht

De Kracht van Klap zit ook in de korte communicatielijnen en een laagdrempelig management. Directieleden zijn zeer direct aanspreekbaar en hebben daarnaast zichtbaar veel plezier in hun werk … en daarom een bron van inspiratie!

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug
Vrijblijvend advies
    Nieuwsbrief
    Ontvang nieuws en belangrijke ontwikkelingen