Vakantiehuis Luxemburg verzekeren

Zorgeloos genieten van uw vakantiehuis? Verzeker uw vakantiewoning in het binnen- of buitenland met onze vakantievillaverzekering.

Bereken premie
Vakantiehuis Luxemburg verzekeren
Bereken premie

De vakantievillaverzekering dekt schade aan uw vakantiehuis in het binnen- of buitenland.

De verzekering geldt voor iedereen met een eigen vakantiehuis in Nederland of een ander land binnen Europa.

De vakantievillaverzekering biedt een complete dekking, van opstal en inboedel tot aansprakelijkheid. Verhuur is meeverzekerd.


Uw vakantiehuis in Luxemburg

Heeft u een vakantiewoning in Luxemburg? Dan weet u hoe kostbaar deze woning voor u is. Daarom is het noodzakelijk om uw vakantiehuis in Luxemburg goed te verzekeren. Uw vakantiehuis in Luxemburg verzekert u op allrisk basis met de recreatiewoning verzekering.

Wat is een vakantiehuis verzekering?

Een verzekering voor uw vakantiewoning in Luxemburg beschermt u tegen onverwachte kosten naar aanleiding van schade aan uw vakantiewoning. De verzekering vergoedt schade die ontstaat door verschillende oorzaken, zoals brand, inbraak, lekkage en weersomstandigheden. De verzekering beschermt u ook tegen aansprakelijkheid naar aanleiding van uw vakantiehuis in Luxemburg.

Waarom uw vakantiehuis in Luxemburg verzekeren?

Door onvoorziene omstandigheden kan uw vakantiehuis in Luxemburg schade oplopen. Het ontstaan van schade kan leiden tot hoge kosten voor reparatie of vervanging. Wanneer uw vakantiehuis verzekerd is, kan u een beroep doen op uw vakantiehuis verzekering en worden deze kosten vergoed. Een verzekering voor uw vakantiehuis in Luxemburg is daarom onmisbaar.

De recreatiewoning verzekering van Klap biedt een uitgebreide dekking op allrisk basis. Hiermee is uw vakantiehuis in Luxemburg verzekerd tegen schade. De inboedel en eventuele bijgebouwen en/of zwembaden van uw vakantiewoning zijn ook te verzekeren.

Als eigenaar van een vakantiehuis loopt u aansprakelijkheidsrisico. Door uw vakantiewoning, of onderdelen daarvan, kan schade aan derden worden veroorzaakt en u wordt dan aansprakelijk gesteld. Omdat aansprakelijkheidskosten naar aanleiding van uw vakantiewoning erg hoog kunnen zijn, is het van belang goed verzekerd te zijn. De recreatiewoning verzekering van Klap, vergoedt deze kosten.

Wat is de dekking van een verzekering voor uw vakantiehuis?

Het afsluiten van een goede verzekering voor uw vakantiehuis in Luxemburg is onmisbaar. De vakantiehuis verzekering van Klap beschikt over een uitgebreide dekking op allrisk basis. U wordt beschermd tegen onverwachte kosten en kan rekenen op adequate schadeafwikkeling.

De verzekering voor uw vakantiehuis in Luxemburg verzekert onder andere:

  • Schade aan uw vakantiewoning door bijvoorbeeld brand, inbraak, lekkage en storm;
  • Schade aan uw inboedel door bijvoorbeeld brand, inbraak, lekkage en storm (optioneel);
  • Schade aan bijgebouwen door bijvoorbeeld brand, inbraak, lekkage en storm (optioneel);
  • Aansprakelijkheid als huiseigenaar;
  • Reis- en verblijfkosten naar aanleiding van schade aan uw vakantiehuis;
  • Vervangende sloten bij verlies van sleutel.

Ook tijdens verhuur van uw vakantiehuis in Luxemburg blijft u verzekerd. Uw vakantiehuis (en optioneel uw inboedel en bijgebouwen) zijn nog steeds verzekerd tegen schade tijdens periodes van verhuur (op voorwaarde dat de woning niet alleen voor commerciële verhuur wordt gebruikt).

Uw vakantiehuis in Luxemburg verzekeren via Klap

Een verzekering voor uw vakantiehuis in Luxemburg is eenvoudig af te sluiten via Klap. De verzekering beschikt over een allrisk dekking en verzekert u tegen schade aan uw tweede woning, inclusief inboedel en bijgebouwen en/of zwembad. Klap draagt uw risico’s en indien er onverhoopt toch schade ontstaat, zorgt Klap voor een snelle schadeafhandeling.

Bereken gratis online uw premie of vraag een offerte op.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over uw Vakantiehuis in Luxemburg verzekeren
Onze specialist Peter  Sommers
adviseur particulier Peter Sommers
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies