De belangrijkste dingen in
uw leven wilt u graag goed
beschermen

Particulier

De belangrijkste dingen in uw leven wilt u graag goed beschermen. Door deze te verzekeren, kiest u voor zekerheid en veiligheid. Voor uw persoonlijke verzekeringen bent u bij Klap Verzekeringsmakelaar aan het juiste adres.

Klap Verzekeringsmakelaar is van origine een familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 165 jaar particuliere en zakelijke relaties adviseert op het gebied van verzekeringen. Door jarenlange ervaring, kunnen wij met de juiste mix van preventie en verzekeren u tegen de beste voorwaarden een passende verzekeringsoplossing aanbieden. Wij zetten ons graag voor u in. Daarbij maken wij gebruik van een deskundige werkwijze en een persoonlijke benadering. Wij vinden het belangrijk dat uw leven zorgelozer wordt en u geen onnodige risico’s loopt.

Voor bijna al uw persoonlijke risico’s bieden wij een verzekering. Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar kunnen wij u een objectief maatwerk advies geven. Onze adviezen zijn altijd persoonlijk en wij doen er alles aan om uw verzekeringen zo goed mogelijk af te stemmen op uw persoonlijke situatie, uw wensen en uw behoeften.

Samen met u, brengen wij uw persoonlijke risico’s in kaart en zoeken vervolgens naar de best passende verzekeringsoplossing. Daarbij maken wij met u de afweging welke risico’s u zelf wilt- en kunt dragen. Zo zorgen wij er samen voor dat u niet onderverzekerd bent, maar ook niet meer verzekert dan nodig.

Uw risico’s zijn bij ons in zekere handen.

Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld uw Opstal verzekeren, maar ook een Zorgverzekering afsluiten of uw Cyberrisico’s verzekeren. Heeft u een bijzonder risico, of komt u er niet uit? Onze deskundige adviseurs staan altijd voor u klaar!

Nieuwsbrief
Ontvang nieuws en belangrijke ontwikkelingen