De belangrijkste dingen in
uw leven wilt u graag goed
beschermen


Wilt u een klant worden?

Heeft u advies nodig? Of wilt u een verzekering afsluiten?

Neem contact op
Ik ben al een klant

Bestaande verzekeringen inzien, wijzigen of nieuwe aanvraag doen?

Inloggen Mijn Klap
Particulier
Inloggen Mijn Klap

Verzeker uw persoonlijke zaken

De belangrijkste dingen in uw leven wilt u graag goed beschermen. Voor uw persoonlijke verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u een passende verzekeringsoplossing bieden tegen ruime voorwaarden.

Over Klap

Klap Verzekeringsmakelaar is van origine een familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 170 jaar particuliere en zakelijke relaties adviseert op het gebied van verzekeringen. Wij vinden het belangrijk dat de waardevolle zaken in uw leven goed zijn verzekerd. Zo kiest u voor zekerheid en loopt u geen onnodige risico’s. Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar kunnen wij u een objectief advies op maat geven.

Werkwijze

Samen met u, brengen wij uw persoonlijke risico’s in kaart en zoeken vervolgens naar de best passende verzekeringsoplossing. Wij stemmen uw verzekeringen zo goed mogelijk af op uw situatie, uw wensen en uw behoeften. Door samen met uw de afweging te maken welke risico’s u zelf wilt- en kunt dragen en welke niet, voorkomen we dat u over- of onderverzekerd bent. Bij Klap zijn uw risico’s in zekere handen.

U kunt bij ons bijvoorbeeld uw Opstal verzekeren, maar ook een Zorgverzekering afsluiten of uw Cyberrisico’s verzekeren. Heeft u een bijzonder risico, of komt u er niet uit? Onze deskundige adviseurs staan altijd voor u klaar!