Autoverzekering particulier auto WA verzekering beperkt casco all-risk volledig casco motorverzekering

Autoverzekering

Gerust deelnemen aan het verkeer? Verzeker uw auto en inzittenden met de juiste autoverzekering tegen de scherpste prijs.


Wilt u een klant worden?

Heeft u interesse en wilt u meer weten? Vraag advies aan!

Ik ben al een klant

U vraagt deze verzekering eenvoudig aan in uw persoonlijke omgeving.

Inloggen Mijn Klap
Autoverzekering
Inloggen Mijn Klap

De verzekering dekt minimaal de schade die uw auto heeft veroorzaakt aan anderen of spullen van anderen.

Onze autoverzekering is er voor iedere autobezitter, ongeacht uw leeftijd, rijervaring en schadevrije jaren.

De autoverzekering kent een WA-dekking, beperkt Casco of volledig Casco.


Iedereen die deelneemt aan het verkeer met een eigen auto is verplicht een autoverzekering af te sluiten. Een autoverzekering dekt de schade aan uw auto of schade die uw eigen auto heeft veroorzaakt. Minimaal dient u een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA) af te sluiten. Met de WA-autopolis wordt de schade vergoed die u onbedoeld aan anderen of spullen van een ander heeft toegebracht met uw auto.

Voor iedere autobezitter

Onze autoverzekering is er voor iedere autobezitter. Ongeacht uw leeftijd, rijervaring en schadevrije jaren. Zo bieden we jonge autobestuurders zelfs 60% no-claimkorting, waarbij geen extra hoger eigen risico of hogere premie geldt. Ook hebben we speciale voordelen voor youngtimers. Dit zijn auto’s die ouder zijn dan 15 jaar, maar jonger dan 25 jaar.

Autoverzekering afsluiten

Welke dekking bij uw auto past, hangt af van een aantal factoren: bouwjaar, financiering en persoonlijke wensen. Bij ons bent u verzekerd van de meest optimale dekking tegen de beste prijs. U kunt kiezen uit een WA-dekking met een beperkt Casco-dekking of allrisk Casco-dekking.

Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA)

Heeft u een (motor)voertuig op uw naam staan? Dan bent u verplicht een autoverzekering af te sluiten en minimaal WA verzekerd te zijn. Met een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA) bent u verzekerd voor letselschade en materiële schade die u aan anderen of spullen van anderen in het verkeer heeft toegebracht.

Let op: Veel mensen halen de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering en algemene aansprakelijkheidsverzekering door elkaar. Uw particuliere aansprakelijkheidsverzekering (AVP) geldt alleen voor schades die niets met uw auto te maken hebben. De AVP biedt dan ook geen uitkomst in de hierboven genoemde situaties.

Beperkt Casco & volledig Casco (allrisk)

U bepaalt zelf hoe uitgebreid uw dekking is. Zo kunt u ervoor kiezen om naast een WA-dekking ook schade door van buitenkomend onheil, zoals storm-, brand- en/of bliksemschade, mee te verzekeren. Dit heet een casco-dekking. Kies voor een allriskverzekering als u ook schade door eigen schuld wilt meeverzekeren. De allriskverzekering biedt de meest uitgebreide dekking.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over onze Autoverzekering
Onze specialist Sydney  Romeo
adviseur particulier Sydney Romeo
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies