Reisverzekering annuleringsverzekering particulier afsluiten doorlopende reisverzekering

Kortlopende reisverzekering

Verzeker een specifieke reis met onze kortlopende reisverzekering. De verzekering is geheel samen te stellen naar uw eigen wens.


Wilt u een klant worden?

Heeft u interesse en wilt u meer weten? Vraag advies aan!

Ik ben al een klant

U vraagt deze verzekering eenvoudig aan in uw persoonlijke omgeving.

Inloggen Mijn Klap
Kortlopende reisverzekering
Inloggen Mijn Klap

De kortlopende reisverzekering dekt de materiële en persoonlijke schade die u op vakantie of tijdens uw reis heeft opgelopen.

De verzekering is er voor iedereen, ongeacht de samenstelling van uw huishouden. Gezinsleden kunnen worden meeverzekerd.

De kortlopende reisverzekering kunt u samenstellen naar uw eigen wens. U heeft de keuze uit verschillende dekkingen.


Als u op reis gaat, wilt u zorgeloos kunnen genieten. Het afsluiten van een reisverzekering is dan niet geheel onbelangrijk. Een reisverzekering dekt namelijk de materiële en persoonlijke schade die u of een gezinslid heeft opgelopen op vakantie of tijdens de reis. U kunt de reisverzekering zelf naar wens samenstellen.

Waarom een kortlopende reisverzekering?

Met de kortlopende reisverzekering verzekert u één specifieke reis, bijvoorbeeld een wintersport, zonvakantie of stedentrip. Gaat u vaker dan drie weken per jaar op vakantie of een weekendje weg? Dan biedt de doorlopende reisverzekering een goede uitkomst. De kortlopende reisverzekering kunt u zelf samenstellen en ook kunnen er gezinsleden worden meeverzekerd.


Voordelen

  • Kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd;
  • Snelle en adequate schadeafhandeling;
  • Sportrisico’s meeverzekerd, zoals bijvoorbeeld abseilen en raften;


Sport meeverzekerd bij de doorlopende reisverzekering
Onder de reisverzekering wordt ook sport meeverzekerd. Veel sporten als fietsen, wandelen en surfen zijn bij de doorlopende reisverzekering meeverzekerd. Zelfs als u een keer gaat bungeejumpen of paragliden, zolang u geen onverantwoorde risico’s neemt. Let op: voor skiën en snowboarden heeft u een aparte dekking nodig.

Kortlopende reisverzekering voorwaarden

Bij de kortlopende reisverzekering kunt u kiezen uit een aantal dekkingen: Basis, Comfort en Optimaal. Zo is de ‘Basis’ een standaard reisverzekering en ‘Optimaal’ de allrisk-reisverzekering. Ook maakt u de keuze voor een Europadekking of werelddekking.

Basis

Met de Basis-dekking bent u standaard verzekerd voor personenhulp. Dit kunt u uitbreiden met aanvullende dekkingen, zoals geneeskundige kosten. Voor de aanvullende dekkingen betaalt u een lage premie.

Comfort

De Comfort-reisverzekering dekt dezelfde risico’s als de Basis-dekking, maar voor de dekking die u zelf kiest. Er geldt een ruimere vergoeding voor geneeskundige kosten, ongevallen of bagage. De premie voor deze aanvullende dekkingen ligt dan ook hoger bij de Basis-reisverzekering.

Optimaal

Met de Optimaal-dekking neemt u geen enkel risico. Deze dekking is de allrisk-dekking onder de reisverzekeringen. Bagage, geneeskundige kosten en Rechtsbijstand zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt uw bagage kwijt, dan vergoeden wij de nieuwwaarde van uw bagage wanneer uw spullen maximaal twee jaar oud zijn. U hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen.

Basis Comfort Optimaal
Personenhulp Kostprijs Kostprijs Kostprijs
Bagage €1.000 €3.000 €5.000
Geld €500 €500 €500
Geneeskundige kosten NL €500 €1.000 €1.000
Geneeskundige kosten Wereld Kostprijs Kostprijs Kostprijs
Tandheelkunde €250 €350 €500
Reis Rechtsbijstand Kostprijs* Kostprijs* Kostprijs*
Blijvende invaliditeit €35.000 €75.000 €75.000
Extra sportuitrusting €2.500 €2.500 €2.500

*Dit gaat om Rechtsbijstand binnen Europa. Buiten Europa vergoeden wij maximaal €25.000 per gebeurtenis.

*Let op: Dekkingen en voorwaarden kunnen wijzigen. Aan de tekst en bedragen op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over onze Kortlopende reisverzekering
Onze specialist Syl  Groeneveldt
adviseur particulier Syl Groeneveldt
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies