Klacht melden

Bij Klap doen we er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het soms voorkomen dat er een fout wordt gemaakt of u niet geheel tevreden bent. Dit vinden wij erg vervelend en horen dit daarom graag van u. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Onder ´klacht´ verstaan wij: Alle uitingen van derden die betrekking hebben op een negatieve beleving ten aanzien van de door Klap geleverde diensten en/of producten, of die betrekking hebben op de werkwijze van Klap ten opzichte van derden.

Zo dient u een klacht in

Bent u niet helemaal tevreden of heeft u een klacht? Dan horen wij dat graag. Middels het klachtenformulier kunt u uw klacht officieel kenbaar maken bij Klap. Na ontvangst zullen wij binnen 2 dagen bevestigen dat de klacht is ontvangen en uiterlijk binnen 14 dagen zal er een inhoudelijke reactie volgen op uw klacht. Het klachtenformulier kunt u mailen naar info@klap.com.

Klachtenformulier downloaden

Bent u niet tevreden met de uitkomst?

Mocht het zijn dat u niet tevreden bent met de uitkomst van uw klacht, of wilt u uw klacht na behandeling voorleggen aan een officieel klachteninstituut? Dan kunt u contact opnemen met Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening. De contactgegevens van deze stichting vindt u hieronder.

Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

KiFiD
Postbus 93257
2509 AG Den Haag

Telefoonnummer
0900 – 355 22 48

E-mailadres
consumenten@kifid.nl

Website
www.kifid.nl

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies