Vakantiehuis Ierland verzekeren

Zorgeloos genieten van uw vakantiehuis? Verzeker uw vakantiewoning in het binnen- of buitenland met onze vakantievillaverzekering.

Bereken premie
Vakantiehuis Ierland verzekeren
Bereken premie

De vakantievillaverzekering dekt schade aan uw vakantiehuis in het binnen- of buitenland.

De verzekering geldt voor iedereen met een eigen vakantiehuis in Nederland of een ander land binnen Europa.

De vakantievillaverzekering biedt een complete dekking, van opstal en inboedel tot aansprakelijkheid. Verhuur is meeverzekerd.


Uw vakantiehuis in Ierland

Bent u eigenaar van een tweede huis in Ierland? Dan is het belangrijk om een goede verzekering voor uw tweede woning af te sluiten. U wil onbezorgd kunnen genieten van vakanties in uw vakantiehuis in Ierland en wellicht wilt u uw tweede woning ook verhuren, daarom is het belangrijk om u te verzekeren. Verzeker daarom de risico’s van uw vakantiehuis in Ierland met de recreatiewoning verzekering.

Wat is een recreatiewoning verzekering?

De recreatiewoning verzekering is een verzekering die is bedoeld voor tweede woningen en vakantiewoningen. De verzekering is zelfs voor tweede woningen in het buitenland geschikt. Uw vakantiehuis in Ierland is dus te verzekeren door middel van de vakantiehuis verzekering van Klap.

Schade die ontstaat aan uw vakantiewoning, wordt door de verzekering vergoed. Hieronder valt schade door oorzaken zoals brand, inbraak, lekkage of storm. Ook verzekert de vakantiehuis verzekering uw aansprakelijkheidsrisico voor uw vakantiehuis in Ierland.

Waarom uw vakantiehuis in Ierland verzekeren?

Als eigenaar van een vakantiehuis in Ierland, loopt u risico op schade die onverwacht kan ontstaan en risico om aansprakelijk gesteld te worden. Schade aan uw vakantiehuis in Ierland is vervelend en kan een aanzienlijk bedrag kosten om te repareren. Ook kan het zijn dat uw woning onbewoonbaar wordt verklaard en u deze moet vervangen. Door uw vakantiehuis in Ierland te verzekeren, worden kosten naar aanleiding van schade vergoed en beschermt u uw vermogen.

Met de recreatiewoning verzekering is uw volledige vakantiehuis in Ierland, inclusief inboedel en bijgebouwen en/of zwembaden op allrisk basis te verzekeren. Uw aansprakelijkheid naar aanleiding van uw vakantiehuis in Ierland is standaard meeverzekerd. Hiermee voorkomt u onverwachte kosten wanneer u door derden aansprakelijk wordt gesteld. Wilt u uw vakantiewoning in Ierland verzekerd verhuren? Ook dat kan! Gedurende de verhuur, blijft uw vakantiehuis allrisk verzekerd. Uw vakantiewoning in Ierland blijft daarmee verzekerd tegen schade door verschillende oorzaken, zoals brand, inbraak, lekkage en weersomstandigheden.

Wat dekt een verzekering voor uw vakantiehuis?

De vakantiehuis verzekering kent een allrisk dekking. Daarmee weet u zeker dat u goed bent beschermd tegen risico’s met betrekking tot uw vakantiewoning.

De dekking van de verzekering voor uw vakantiehuis in Ierland omvat onder andere:

  • Opstal;
  • Aansprakelijkheid;
  • Ruitschade;
  • Verhuur;
  • Reis- en verblijfkosten naar aanleiding van schade.

De opstal (gebouw zelf) van uw vakantiewoning in Ierland is verzekerd tegen schade ten gevolge van onder andere brand, ontploffing, inbraak, blikseminslag, storm of neerslag. Ook de inboedel en eventuele bijgebouwen en/of zwembaden kunnen worden meeverzekerd.

Met de recreatiewoning verzekering van Klap bent u verzekerd tegen uw aansprakelijkheid als huiseigenaar van uw vakantiehuis in Ierland. Ruitschade valt standaard onder de recreatiewoning verzekering van Klap.

Verhuur van uw vakantiewoning is meeverzekerd. Hierdoor kan u met een gerust hart uw vakantiewoning in Ierland verhuren. Uw vakantiehuis is namelijk ook tijdens periodes van verhuur verzekerd tegen schade. Het verzekeren van verhuur is op voorwaarde dat u ook zelf gebruik maakt van uw tweede woning in Ierland.

De recreatiewoning verzekering kent een terugkom-vergoeding. Dit houdt in dat reis- en verblijfkosten die u maakt om uw vakantiehuis in Ierland te bezoeken indien er schade is ontstaan, door de verzekering vergoed worden. Indien u de sleutel van uw tweede woning in Ierland kwijtraakt, geldt er een vergoeding voor vervangende sloten.

Vakantiehuis in Ierland verzekeren via Klap

Wilt u een verzekering afsluiten voor uw vakantiehuis in Ierland? U verzekert uw vakantiewoning snel en eenvoudig via Klap. U kunt online uw premie berekenen en de verzekering kan online worden afgesloten. Echter, kunnen wij u via de website geen persoonlijk advies geven over het verzekeren van uw vakantiewoning in Ierland. Indien er vragen zijn, raden wij daarom aan om contact met ons op te nemen. Een van onze deskundigen kan uw vragen beantwoorden en u een persoonlijk advies geven over de verzekering voor uw vakantiehuis in Ierland.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over uw Vakantiehuis in Ierland verzekeren
Onze specialist Peter  Sommers
adviseur particulier Peter Sommers
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies