Vakantiehuis Italië verzekeren

Zorgeloos genieten van uw vakantiehuis? Verzeker uw vakantiewoning in het binnen- of buitenland met onze vakantievillaverzekering.

Bereken premie
Vakantiehuis Italië verzekeren
Bereken premie

De vakantievillaverzekering dekt schade aan uw vakantiehuis in het binnen- of buitenland.

De verzekering geldt voor iedereen met een eigen vakantiehuis in Nederland of een ander land binnen Europa.

De vakantievillaverzekering biedt een complete dekking, van opstal en inboedel tot aansprakelijkheid. Verhuur is meeverzekerd.


Uw vakantiehuis in Italië

Heeft u een vakantiehuis in Italië, het land van de pizza’s, ijsjes en het indrukwekkende Colosseum? Dan is het verstandig uw vakantiehuis in Italië te verzekeren door middel van de recreatiewoning verzekering.

Er kan schade aan uw tweede woning in Italië ontstaan door tal van oorzaken. Onverhoopt kan uw vakantiewoning schade oplopen door bijvoorbeeld inbraak of extreme weersomstandigheden. Uw woning in Italië is kwetsbaar voor schade en u bent niet altijd aanwezig om toezicht te houden op uw vakantiewoning. Om deze reden is het noodzakelijk om een goede verzekering af te sluiten voor uw vakantiehuis in Italië. Uw vakantiehuis in Italië verzekert u op allrisk basis met onze recreatiewoning verzekering.

Wat is een vakantiehuis verzekering?

Een recreatiewoning verzekering is een verzekering die kosten vergoedt naar aanleiding van schade die aan uw vakantiehuis kan ontstaan. Uw woning in Italië is een kostbaar bezit en kan onverwacht schade oplopen. De recreatiewoning verzekering vergoedt de kosten hiervan.

Door het afsluiten van een verzekering voor uw vakantiehuis in Italië, bent u beschermd tegen onvoorziene kosten als gevolg van schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, storm en neerslag.

De recreatiewoning verzekering van Klap biedt u de mogelijkheid uw volledige inboedel, bijgebouwen en zwembaden van uw vakantiehuis in Italië mee te verzekeren en zorgt dat u verzekerd blijft tijdens verhuur van uw vakantiewoning.

Waarom uw vakantiehuis in Italië verzekeren?

Onvermijdelijk loopt uw vakantiehuis in Italië risico op schade door verschillende oorzaken. Omdat schade niet volledig te voorkomen is, is het fijn om te weten dat u goed verzekerd bent mocht er toch schade ontstaan aan uw vakantiewoning in Italië. De recreatiewoning verzekering is hiervoor bedoeld. Indien er onverwacht schade ontstaat aan uw vakantiehuis in Italië, krijgt u de kosten voor reparatie of vervanging vergoed. Op deze manier beschermt u zichzelf en uw vermogen tegen risico’s naar aanleiding van uw vakantiehuis in Italië. Wanneer u besluit uw vakantiehuis te verhuren, blijft deze met de recreatiewoning verzekering van Klap verzekerd tegen schade.

Standaard wordt ook uw aansprakelijkheidsrisico als eigenaar van uw vakantiewoning in Italië verzekerd. De verzekering voor uw vakantiehuis in Italië zorgt voor ontspannen vakanties en geeft u het vertrouwen om uw vakantiewoning na gebruik weer zorgeloos achter te laten.

Wat is er verzekerd met een verzekering voor uw vakantiewoning in Italië?

Door middel van een recreatiewoning verzekering, is uw vakantiehuis verzekerd tegen schade door uiteenlopende oorzaken. Welke soorten schade precies verzekerd zijn, kan u terugvinden op de verzekeringskaart of in de polisvoorwaarden. De verzekering is standaard allrisk en beschikt over een zeer ruime dekking.

Met een verzekering voor uw vakantiehuis in Italië is standaard verzekerd:

  • Schade aan uw vakantiehuis;
  • Aansprakelijkheid als huiseigenaar;
  • Reis- en verblijfkosten indien schade ontstaat terwijl u niet aanwezig bent;
  • Vervanging van sloten na verlies van de sleutel;
  • Glasschade.

Tijdens verhuur, blijft uw vakantiehuis in Italië verzekerd (op voorwaarde dat de woning niet uitsluitend voor commerciële verhuur wordt gebruikt). Ook heeft u de mogelijkheid de volledige inboedel van uw vakantiehuis en bijgebouwen en/of zwembaden mee te verzekeren.

Vakantiehuis in Italië verzekeren via Klap

Om te kunnen genieten van uw vakanties, is het belangrijk uw vakantiehuis in Italië goed te verzekeren. De recreatiewoning verzekering van Klap verzekert u tegen kosten die voortkomen uit het bezit van een vakantiehuis, zoals reparatiekosten en aansprakelijkheidskosten, en is eenvoudig af te sluiten.

Om te weten wat uw premie is, kan u deze online berekenen. Ook vraagt u eenvoudig online een offerte op. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact op. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen!

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over uw Vakantiehuis in Italië verzekeren
Onze specialist Peter  Sommers
adviseur particulier Peter Sommers
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies