Annuleringsverzekering

Onbezorgd op vakantie? Verzeker uw reissom en voorkom een hoge rekening bij het onverwachts annuleren of afbreken van uw vakantie.


Met een annuleringsverzekering bent u verzekerd van een onbezorgde vakantie. En wanneer uw vakantie niet doorgaat, hoeft u zich niet druk te maken om de financiële gevolgen hiervan. Zo kunt u bijvoorbeeld een beroep doen op uw annuleringsverzekering als u eerder moet terugkeren van vakantie door een verzekerde gebeurtenis. U ontvangt dan een vergoeding voor de reisdagen waarvan u niet heeft kunnen genieten. De annuleringsverzekering is er in twee varianten: de kortlopende annuleringsverzekering en de doorlopende annuleringsverzekering.

Volledig reispakket: doorlopende annuleringsverzekering inclusief doorlopende reisverzekering
Gaat u frequent op vakantie of een weekendje weg? Met een doorlopende annulerings- en reisverzekering bent u altijd goed voorbereid. Zo bent u op vakantie of tijdens uw reis verzekerd tegen materiële en persoonlijke schade die u of uw gezinslid heeft opgelopen. Daarnaast kunt u uw vakantie annuleren of vroegtijdig beëindigen door een verzekerde gebeurtenis en heeft u zelfs de mogelijkheid om extra gebeurtenissen toe te voegen aan uw dekking. Geheel naar eigen wens. Ons reispakket bestaat uit de doorlopende reis- en annuleringsverzekering.

Kortlopende annuleringsverzekering

De kortlopende annuleringsverzekering dekt het onverwachts annuleren of afbreken van een specifieke reis. U heeft de keuze uit een standaard of Dubbel-Zeker annuleringsverzekering. Beide dekkingen kunt u volledig aanpassen naar uw wensen. Als u een reis boekt, moet u binnen zeven dagen een annuleringsverzekering afsluiten. Als u hierna een annuleringsverzekering afsluit, dan vergoeden we geen schade als u de reis wilt annuleren of afbreken om een reden die al bekend was in de drie maanden voordat u de kortlopende annuleringsverzekering afsloot.

Annulering
Dubbel-Zeker 
annulering
Annulering om redenen genoemd in voorwaarden Kostprijs Kostprijs
Ongebruikte reisdagen Reissom per dag Verzekerde bedrag
Ongebruikte reisdagen aanvullende redenen Verzekerde bedrag

Doorlopende annuleringsverzekering

Bij de doorlopende annuleringsverzekering kunt u kiezen uit een standaard dekking of een allrisk-dekking. Met de allrisk annuleringsverzekering bepaalt u zelf om welke reden u uw vakantie annuleert of beëindigt. Deze kunt u extra laten opnemen in uw dekking. Bijvoorbeeld omdat u onverwachts een nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen of uw vriend(in) ernstig ziek wordt. Van de annuleringskosten krijgt u 75% vergoed. De doorlopende reisverzekering is tevens onderdeel van onze doorlopende reisverzekering.

Annulering Allrisk annulering
Annulering om redenen genoemd in voorwaarden Kostprijs Kostprijs
Annulering aanvullende redenen 75% annuleringskosten
Ongebruikte reisdagen Reissom per dag Reissom per dag
Ongebruikte reisdagen aanvullende redenen 75% van de reissom per dag

Waarnemer meeverzekeren

Onder de kortlopende en doorlopende annuleringsverzekering kunt u ook uw waarnemer meeverzekeren. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld tijdelijk uw taken waarneemt op het werk, of die op uw woning past terwijl u op reis bent. Het kan zijn dat uw waarnemer iets overkomt, waardoor u uw vakantie moet annuleren of afbreken. U heeft dan recht op een vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

Geen dekking
De annuleringsverzekering biedt geen uitkomst wanneer u de vakantie vrijwillig afbreekt of de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet gaat. Ook wanneer u vanuit het Calamiteitenfonds al recht heeft op een uitkering.

Een annuleringsverzekering dekt het onverwachts annuleren of afbreken van een vakantie door een verzekerde gebeurtenis.

De verzekering geldt voor iedereen, ongeacht de samenstelling van uw huishouden. Gezinsleden kunnen worden meeverzekerd.

U kunt kiezen uit de kortlopende of doorlopende annuleringsverzekering, met een standaard of uitgebreide dekking.

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Uw premie berekenen

Om uw premie te berekenen verwijzen wij u graag door naar Unitedinsurance.nl.
Deze website is onderdeel van Klap en gespecialiseerd in maatwerk oplossingen op het gebied van een Annuleringsverzekering.

Klik op onderstaande button om naar Unitedinsurance.nl te gaan. Wilt u liever telefonisch contact met onze specialist Sabrina Grootveld? Dat kan uiteraard door te bellen naar onderstaand nummer.

Chat met één van onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug

Ontvang het laatste nieuws over uw risico’s in uw mailbox.