Aansprakelijkheidsverzekering

Bescherm uzelf en/of uw gezin tegen de financiële gevolgen van schade aan anderen.


Een klein ongelukje kan grote gevolgen hebben. Er zijn genoeg vervelende situaties te bedenken waarbij u aansprakelijk gesteld kan worden. U morst bijvoorbeeld rode wijn op de bank van uw ouders, of uw kind stoot een vaas om tijdens een familiebezoek. Niet alleen ongelukjes die u overkomen, maar ook uw kind en/of huisdier. Een aansprakelijkheidsverzekering (AVP) biedt uitkomst in dit soort situaties.

Aansprakelijkheidsverzekering voor het gehele gezin

Onze aansprakelijkheidsverzekering is er voor iedereen, ongeacht de samenstelling van uw huishouden. Wij bieden een passende verzekering die geheel aansluit bij uw situatie: alleenstaand, met partner, met of zonder kinderen en wel of geen huisdieren. Met onze aansprakelijkheidsverzekering bent u niet alleen goed verzekerd tegen de financiële gevolgen van schade, maar ook uw gezinsleden en andere huisgenoten.

Uitgeroepen tot ‘Beste Koop’ door de Consumentenbond
De particuliere aansprakelijkheidsverzekering van Klap (via ons label United Insurance) is als beste getest door de Consumentenbond. De Consumentenbond test jaarlijks bijna 30 aansprakelijkheidsverzekeringen (AVP’s) op premies en voorwaarden. Net als in 2018 en 2019 is de AVP van Klap in 2020 wederom uitgeroepen tot ‘Beste Koop’.

Dekking AVP voor particulieren

De aansprakelijkheidsverzekering (AVP) dekt bijna alle gevallen van aansprakelijkheid die ontstaan zijn doordat u of uw gezinslid per ongeluk schade toebrengt aan de eigendommen van een ander. Daarnaast worden de financiële gevolgen van letsel aan anderen ook gedekt door de AVP.

Waar bent u voor verzekerd?

  • Schade aan eigendommen van anderen;
  • Schade aan personen (letselschade);
  • Schade aan gehuurde of geleende spullen;
  • Schade veroorzaakt tijdens een vriendendienst;
  • Schade veroorzaakt tijdens het uitvoeren van een sport of spel;
  • Schade die uw kind veroorzaakt tijdens bijvoorbeeld oppassen of logeren;
  • Schade die uw huisdier veroorzaakt.

De aansprakelijkheidsverzekering vergoedt de financiële gevolgen van schade die u of uw gezinslid heeft toegebracht aan anderen.

De verzekering is bedoelt voor iedereen, ongeacht de samenstelling van uw huishouden. Gezinsleden zijn meeverzekerd.

De AVP dekt gevallen van aansprakelijkheid die per ongeluk zijn toegebracht aan anderen, zowel materiële schade als letselschade.

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Uw premie berekenen

Om uw premie te berekenen verwijzen wij u graag door naar Unitedinsurance.nl.
Deze website is onderdeel van Klap en gespecialiseerd in maatwerk oplossingen op het gebied van een Aansprakelijkheidsverzekering.

Klik op onderstaande button om naar Unitedinsurance.nl te gaan. Wilt u liever telefonisch contact met onze specialist Sydney Romeo? Dat kan uiteraard door te bellen naar onderstaand nummer.

Chat met één van onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug

Ontvang het laatste nieuws over uw risico’s in uw mailbox.