Nieuws

Bedrijfsongeval arbeidsongeval verzekeringen
Nieuws

Bedrijfsongeval: Dit kunt u er tegen doen

Als ondernemer is het uw verantwoordelijkheid om te zorgen voor een veilige werkomgeving. Medewerkers moeten het gevoel hebben dat zij gehoord worden, zichzelf kunnen zijn en met respect behandeld worden. Ook fysiek moet de werkomgeving veilig zijn, zodat het ontstaan van ongelukken tot een minimum beperkt wordt. Helaas komen arbeidsongevallen toch nog regelmatig voor. In het jaar 2021 kregen 196.000 werknemers te maken met een ongeval tijdens het werk. Bij ongeveer de helft hiervan leidde dit tot minimaal één dag verzuim en bij 74.000 werknemers zelfs tot 4 of meer dagen verzuim.

Bekijk

VPN cybercrime
Nieuws

Cyberaanvallen tegengaan met een VPN

Één keer per ongeluk verbinding maken met een onveilig netwerk kan er al voor zorgen dat informatie over uw bedrijf in verkeerde handen valt. Door een onveilige netwerkverbinding kunnen onbevoegden meekijken met uw gedrag op internet. Internetcriminelen kunnen op deze manier belangrijke informatie over uw bedrijf te weten komen en dit maakt uw onderneming kwetsbaar voor cyberaanvallen. Een VPN kan u beschermen door een veilige netwerkverbinding te creëren. Hoe dit precies zit hebben wij voor u uiteen gezet.

Bekijk

Zonnepanelen beschadigd
Nieuws

Schade door zonnepaneeldeeltjes niet altijd verzekerd

Door de aanleg van zonnepanelen, bespaart u op de energiekosten en draagt tegelijk uw steentje bij aan een duurzamere wereld. Naast woonhuizen, zijn de panelen dan ook op veel bedrijfspanden te vinden. De voordelen zijn vaak vele malen groter dan de investering die nodig is voor de huur of aanschaf van de zonnepanelen.

Bekijk