Vakantiehuis Portugal verzekeren

Zorgeloos genieten van uw vakantiehuis? Verzeker uw vakantiewoning in het binnen- of buitenland met onze vakantievillaverzekering.

Bereken premie
Vakantiehuis Portugal verzekeren
Bereken premie

De vakantievillaverzekering dekt schade aan uw vakantiehuis in het binnen- of buitenland.

De verzekering geldt voor iedereen met een eigen vakantiehuis in Nederland of een ander land binnen Europa.

De vakantievillaverzekering biedt een complete dekking, van opstal en inboedel tot aansprakelijkheid. Verhuur is meeverzekerd.


Uw vakantiehuis in Portugal

Bezit u een vakantiewoning in Portugal? Of u nou vaak of niet zo vaak in uw vakantiehuis aanwezig bent en of u deze verhuurt of uitsluitend zelf gebruikt, uw vakantiehuis dient goed verzekerd te zijn. Uw vakantiehuis in Portugal kan u verzekeren door middel van de recreatiewoning verzekering. De verzekering is eenvoudig af te sluiten en heeft een allrisk dekking voor uw vakantiehuis in Portugal.

Wat is een vakantiehuis verzekering?

Een vakantiehuis verzekering is een verzekering die kosten vergoedt indien er schade aan uw vakantiewoning ontstaat. De verzekering kan worden afgesloten voor vakantiewoningen en tweede woningen in het overgrote deel van Europa, waaronder Portugal.

De vakantiehuis verzekering beschermt u tegen onverwachte kosten naar aanleiding van schade door oorzaken zoals bijvoorbeeld brand, inbraak, lekkage en storm. U kunt de volledige inboedel en eventuele bijgebouwen en/of zwembaden van uw vakantiewoning in Portugal meeverzekeren, zodat deze ook op allrisk basis verzekerd zijn.
De vakantiehuis verzekering van Klap verzekert standaard ook het aansprakelijkheidsrisico. Naar aanleiding van uw vakantiehuis in Portugal kan u aansprakelijk worden gesteld voor zaak- of letselschade aan derden. Kosten van aansprakelijkstelling kunnen hoog oplopen. Door het afsluiten van een verzekering voor uw vakantiehuis in Portugal, voorkomt u dat deze kosten inbreuk maken op uw vermogen.

Waarom uw vakantiehuis in Portugal verzekeren?

Een tweede woning in Portugal is kostbaar. U wil schade aan uw vakantiewoning dan ook het liefst voorkomen. Helaas is dit niet altijd mogelijk. Er kan in uw vakantiewoning ingebroken worden, of uw vakantiehuis in Portugal kan invloed ondervinden van bijvoorbeeld lekkage of weersomstandigheden. Met een verzekering voor uw vakantiewoning bent u gedekt tegen deze en andere ongevallen.

Door schade kunnen hoge kosten voor reparatie of vervanging van uw vakantiehuis in Portugal ontstaan. De recreatiewoning verzekering met uitgebreide dekking op basis van allrisk, vergoedt schade aan uw vakantiewoning. U kan met een gerust hart vakantie vieren op bijvoorbeeld een van de Portugese stranden of in het bruisende Lissabon.

Wat is de dekking van een verzekering voor uw vakantiewoning in Portugal?

De recreatiewoning verzekering van Klap beschermt u tegen kosten naar aanleiding van schade aan uw vakantiewoning in Portugal. De verzekering is standaard allrisk en beschikt daardoor over een uitgebreide dekking. Uw vakantiehuis in Portugal is verzekerd tegen schade door verschillende oorzaken, zoals brand, ontploffing, inbraak en weersomstandigheden. Met de recreatiewoning verzekering kan u uw vakantiewoning in Portugal verzekeren, maar ook de inboedel van uw vakantiewoning en de eventuele bijgebouwen en/of zwembaden! Bovendien ontvangt u automatisch een dekking tegen aansprakelijkheid, wanneer u besluit bij ons uw tweede woning in Portugal te verzekeren.

Met een verzekering voor uw vakantiehuis in Portugal verzekert u:

  • Schade aan uw vakantiehuis;
  • Schade aan de inboedel;
  • Schade aan bijgebouwen;
  • Schade aan uw zwembad;
  • Aansprakelijkheid als huiseigenaar;
  • Reis- en verblijfkosten indien schade ontstaat terwijl u niet aanwezig bent;
  • Vervanging van sloten na verlies van de sleutel.

Verder, zijn tijdens verhuur van uw vakantiehuis in Portugal (op voorwaarde dat u de woning ook privé gebruikt) ook al deze zaken verzekerd. Tot slot, kan u rekenen op adequate en snelle schadeafhandeling mocht er toch iets gebeuren met uw vakantiewoning in Portugal.

Vakantiehuis in Portugal verzekeren via Klap

Door een verzekering af te sluiten, is uw tweede woning in Portugal verzekerd tegen schade en bent u verzekerd tegen aansprakelijkheid. De verzekering voor uw vakantiewoning in Portugal kan op eenvoudige wijze worden afgesloten via Klap. U kan online uw premie berekenen. Ook kan u op onze website de polisvoorwaarden bekijken en een offerte opvragen. De verzekering voor uw vakantiewoning in Portugal kan u online afsluiten. Wij kunnen u alleen via de website geen persoonlijk advies geven, daarom bent u zelf verantwoordelijk voor het juist invullen van uw gegevens.

Heeft u nog vragen? Schroom niet en neem contact op. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen!

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over uw Vakantiehuis in Portugal verzekeren
Onze specialist Peter  Sommers
adviseur particulier Peter Sommers
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies