Wat is een recreatiewoning verzekering?

Zorgeloos genieten van uw vakantiehuis? Verzeker uw vakantiewoning in het binnen- of buitenland met onze vakantievillaverzekering.


Wat is een recreatiewoning verzekering?

Een recreatiewoning verzekering is een verzekering die kosten vergoedt naar aanleiding van schade die ontstaat aan een recreatiewoning. Dit kan schade zijn door verschillende oorzaken, zoals brand, weersomstandigheden, inbraak en lekkage. Schade aan een vakantiewoning kan leiden tot hoge kosten voor bijvoorbeeld reparatie of vervanging. Ook de volledige inboedel van de vakantiewoning kan worden verzekerd.

De recreatiewoning verzekering verzekert ook aansprakelijkheidsrisico. Als er door (onderdelen van) de vakantiewoning schade aan (bezittingen van) derden ontstaat, kan dit een hoge kostenpost vormen. Dergelijke schade wordt vergoed door de recreatiewoning verzekering.
Bij sommige recreatiewoning verzekeringen is ook verhuur van de woning meeverzekerd. Bij de recreatiewoning verzekering van Klap is dit het geval. Tijdens verhuur van de recreatiewoning zijn de woning, eventuele bijgebouwen en inboedel dan ook volledig verzekerd tegen schade. Voor vakantiewoningen in het buitenland geldt dat verhuur meeverzekerd is in combinatie met eigen gebruik van de woning.

Verder, kunnen er nog andere zaken zijn die gelden als aanvullende dekking bij een recreatiewoning verzekering. Voorbeelden hiervan zijn reis- en verblijfkosten naar aanleiding van schade, en verlies van sleutels. Deze zaken vallen standaard onder onze recreatiewoning verzekering.

Meer weten over een recreatiewoning verzekering? Lees dan de andere artikelen voor meer informatie hierover of neem contact met ons op. Een van onze deskundigen vertelt u graag alles over de verzekering.

De vakantievillaverzekering dekt schade aan uw vakantiehuis in het binnen- of buitenland.

De verzekering geldt voor iedereen met een eigen vakantiehuis in Nederland of een ander land binnen Europa.

De vakantievillaverzekering biedt een complete dekking, van opstal en inboedel tot aansprakelijkheid. Verhuur is meeverzekerd.

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Uw premie berekenen

Om uw premie te berekenen verwijzen wij u graag door naar Vakantievillaverzekering.nl.
Deze website is onderdeel van Klap en gespecialiseerd in maatwerk oplossingen op het gebied van een Wat is een recreatiewoning verzekering?.

Klik op onderstaande button om naar Vakantievillaverzekering.nl te gaan. Wilt u liever telefonisch contact met onze specialist Peter Sommers? Dat kan uiteraard door te bellen naar onderstaand nummer.

Chat met één van onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug

Ontvang het laatste nieuws over uw risico’s in uw mailbox.