Inboedelverzekering particulier schade nieuwe woning huiseigenaar huis kopen verzekering opstalverzekering

Vakantiehuis Verenigd Koninkrijk verzekeren

Zorgeloos genieten van uw vakantiehuis? Verzeker uw vakantiewoning in het binnen- of buitenland met onze vakantievillaverzekering.

Bereken premie
Vakantiehuis Verenigd Koninkrijk verzekeren
Bereken premie

De vakantievillaverzekering dekt schade aan uw vakantiehuis in het binnen- of buitenland.

De verzekering geldt voor iedereen met een eigen vakantiehuis in Nederland of een ander land binnen Europa.

De vakantievillaverzekering biedt een complete dekking, van opstal en inboedel tot aansprakelijkheid. Verhuur is meeverzekerd.


Uw vakantiewoning in het Verenigd Koninkrijk

Bent u eigenaar van een tweede huis in het Verenigd Koninkrijk?
Verzeker deze dan door middel van de recreatiewoning verzekering. Als eigenaar van een vakantiewoning loopt u bepaalde risico’s, daarom doet u er goed aan om uw vakantiehuis in het Verenigd Koninkrijk goed te verzekeren.
Uw vakantiehuis verzekert u op allrisk basis met de vakantiehuis verzekering van Klap.

Wat is een vakantiehuis verzekering?

Een vakantiehuis verzekering is een verzekering die in het bijzonder bedoeld is om uw vakantiewoning of tweede woning te verzekeren. Schade die kan ontstaan aan uw vakantiehuis wordt door de verzekering vergoed. Uw aansprakelijkheidsrisico als eigenaar van uw vakantiehuis is ook verzekerd. Het afsluiten van een vakantiehuis verzekering voor uw vakantiehuis in het Verenigd Koninkrijk is cruciaal om u te beschermen tegen onverwachte kosten als gevolg van schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, en weersomstandigheden.

Waarom een verzekering voor uw vakantiehuis in het Verenigd Koninkrijk afsluiten?

Door een ongeval of onvoorziene omstandigheid kan er schade aan uw vakantiehuis ontstaan. Schade aan uw vakantiewoning kan leiden tot hoge kosten voor reparatie of vervanging. Daarom is het verstandig om een verzekering af te sluiten voor uw vakantiehuis in het Verenigd Koninkrijk.
Behalve uw vakantiewoning zelf (opstal), loopt ook de inboedel van uw vakantiehuis risico op schade. Wanneer u een verzekering voor uw vakantiehuis in het Verenigd Koninkrijk afsluit, kunnen ook de volledige inboedel en eventuele bijgebouwen en/of zwembaden worden meeverzekerd.
Kosten ten gevolge van schade of aansprakelijkheid kunnen zo hoog oplopen dat deze moeilijk zelf te dragen zijn. Een verzekering voor uw vakantiehuis in het Verenigd Koninkrijk biedt in dat geval uitkomst.

Wat is de dekking van een verzekering voor uw vakantiehuis in het Verenigd Koninkrijk?

De vakantiehuis verzekering van Klap kent een uitgebreide dekking op allrisk basis.
Onder andere brand-, storm- en waterschade aan uw vakantiehuis zijn verzekerd. Uw inboedel van uw vakantiehuis in het Verenigd Koninkrijk en uw bijgebouwen en/of zwembaden zijn te verzekeren. Standaard is ook uw aansprakelijkheid als huiseigenaar gratis meeverzekerd. Hierdoor bent u verzekerd tegen materiële- en letselschade aan derden ten gevolge van uw vakantiehuis in het Verenigd Koninkrijk.

Aanvullend, ontvangt u bij Klap ook een terugkom-dekking. Reis- en verblijfkosten die u maakt om af te reizen naar uw vakantiehuis wanneer er schade is ontstaan, worden vergoed.

Mocht u onverhoopt de sleutel van uw vakantiehuis in het Verenigd Koninkrijk verliezen, wordt vervanging van sloten vergoed. De vakantiehuis verzekering van Klap biedt u de mogelijkheid uw vakantiewoning te verhuren terwijl deze op dezelfde manier verzekerd blijft. Tijdens verhuur is uw vakantiewoning (optioneel inclusief volledige inboedel en bijgebouwen en/of zwembaden) verzekerd tegen schade. Hiervoor is het belangrijk dat u ook privé gebruik maakt van uw huis in het Verenigd Koninkrijk, omdat uitsluitend gebruik voor commerciële verhuur niet toegestaan is onder de vakantiehuis verzekering.

Vakantiehuis in het Verenigd Koninkrijk verzekeren via Klap

Een vakantiehuis verzekering beschermt u tegen onvoorziene kosten door schade aan uw vakantiehuis in het Verenigd Koninkrijk. De verzekering is eenvoudig af te sluiten via Klap.

Voordelen

  • Allrisk dekking
  • Uw vakantiewoning verzekerd tijdens verhuur
  • Aansprakelijkheid als eigenaar van uw vakantiewoning meeverzekerd
  • Adequate schadeafhandeling

 

Door uw verzekering af te sluiten bij Klap, geniet u van een goede risicobeheersing en een scherpe premie. Klap draagt voor u de risico’s en vormt uw vaste aanspreekpunt met betrekking tot de verzekering voor uw vakantiehuis in het Verenigd Koninkrijk. De premie voor uw verzekering kan u online berekenen en u kan online een offerte opvragen. Heeft u nog vragen of heeft u een bijzondere situatie? Onze experts voorzien u graag van een persoonlijk advies.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Onze specialist Peter Sommers
Voor al uw vragen over onze Vakantiehuis Verenigd Koninkrijk verzekeren
Peter Sommers
Adviseur particulier
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies