Inboedelverzekering particulier schade nieuwe woning huiseigenaar huis kopen verzekering opstalverzekering

Vakantiehuis Duitsland verzekeren

Zorgeloos genieten van uw vakantiehuis? Verzeker uw vakantiewoning in het binnen- of buitenland met onze vakantievillaverzekering.

Bereken premie
Vakantiehuis Duitsland verzekeren
Bereken premie

De vakantievillaverzekering dekt schade aan uw vakantiehuis in het binnen- of buitenland.

De verzekering geldt voor iedereen met een eigen vakantiehuis in Nederland of een ander land binnen Europa.

De vakantievillaverzekering biedt een complete dekking, van opstal en inboedel tot aansprakelijkheid. Verhuur is meeverzekerd.


Uw vakantiehuis in Duitsland

Heeft u een vakantiewoning in Duitsland? Om te zorgen dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan is het noodzakelijk uw vakantiehuis in Duitsland goed te verzekeren. U wilt zorgeloos vakantie vieren en Duitse steden kunnen ontdekken, of u wilt uw vakantiewoning zonder problemen verhuren wanneer u zelf thuis bent. Met de recreatiewoning verzekering op allrisk basis van Klap, verzekert u uw woning tegen schade en is ook verhuur meeverzekerd.

Wat is een verzekering voor uw vakantiehuis?

De vakantiehuis verzekering is een verzekering die bestemd is om uw vakantiewoning in Duitsland te verzekeren tegen schade. Hieronder valt schade die ontstaat door bijvoorbeeld brand, inbraak, lekkage en weersomstandigheden. Uw vakantiewoning is kwetsbaar voor schade en de kosten om schade te repareren kunnen hoog oplopen. Het kan zelfs gebeuren dat uw vakantiehuis zo erg beschadigd raakt dat deze onbewoonbaar wordt en vervangen moet worden. In deze gevallen kan u vertrouwen op de recreatiewoning verzekering, waarmee schade aan uw vakantiehuis in Duitsland wordt vergoed.

Ook verzekert de recreatiewoning verzekering aansprakelijkheidsrisico voor u. De verzekering vergoedt kosten wanneer u aansprakelijk wordt gesteld door derden naar aanleiding van uw vakantiehuis in Duitsland.

Waarom een verzekering voor uw vakantiehuis in Duitsland afsluiten?

Net als voor andere gebouwen geldt, kan uw vakantiehuis in Duitsland schade oplopen en is het belangrijk om deze goed te verzekeren. Juist een vakantiehuis loopt extra risico omdat er niet altijd iemand aanwezig is.

Door de recreatiewoning verzekering af te sluiten, beschermt u uw vermogen tegen onverwachte kosten. Wanneer uw vakantiehuis in Duitsland onverhoopt schade oploopt, worden de kosten door de verzekering vergoed.

Naast dat uw vakantiewoning zelf (opstal) schade kan oplopen, kan ook de inboedel van uw vakantiehuis beschadigd raken. Uw volledige inboedel en de eventuele bijgebouwen en/of zwembaden bij uw vakantiehuis in Duitsland zijn mee te verzekeren onder de recreatiewoning verzekering van Klap. Daarnaast bent u door middel van de recreatiewoning verzekering standaard ook verzekerd tegen aansprakelijkheid naar aanleiding van uw woning. Aansprakelijkheidskosten en kosten naar aanleiding van schade kunnen zo hoog oplopen dat deze enorme impact kunnen hebben op uw vermogen. Een vakantiehuis verzekering voor uw vakantiehuis in Duitsland biedt in dat geval uitkomst.

Wat is de dekking van een verzekering voor uw vakantiehuis?

De verzekering van Klap voor uw vakantiewoning kent standaard een uitgebreide allrisk dekking. Schade aan uw vakantiewoning als gevolg van onder andere brand, inbraak, storm en neerslag wordt vergoed. Daarnaast kunnen de inboedel van uw vakantiehuis en eventuele bijgebouwen of zwembaden die bij uw vakantiehuis horen, allrisk worden meeverzekerd.

Aansprakelijkheid voor u als eigenaar van uw vakantiewoning in Duitsland is gratis meeverzekerd. Hierdoor bent u beschermd tegen onverwachte kosten als gevolg van aansprakelijkstelling.

De vakantiehuis verzekering van Klap biedt een complete dekking. Dit blijkt uit het feit dat reis- en verblijfkosten worden vergoed die u maakt naar aanleiding van schade die ontstaan is aan uw vakantiehuis. Dit is de terugkom-dekking. Ook worden kosten voor vervangende sloten vergoed wanneer u per ongeluk de sleutel van uw vakantiehuis in Duitsland kwijtraakt.

Bovendien blijft uw vakantiewoning ook tijdens verhuur verzekerd. Uw vakantiehuis in Duitsland is dus nog steeds allrisk verzekerd op de momenten dat u deze aan anderen verhuurt, op voorwaarde dat de woning niet uitsluitend voor verhuur gebruikt wordt.

Vakantiehuis in Duitsland verzekeren via Klap

Door een verzekering af te sluiten, is uw vakantiehuis in Duitsland allrisk verzekerd. U kan zeker zijn van allrisk bescherming tegen kosten door schade en onvoorziene omstandigheden. De verzekering van Klap biedt u ruime dekking en goede voorwaarden tegen een scherpe premie.

Voordelen

  • Uitgebreide dekking
  • Eenvoudig af te sluiten
  • Uw vakantiehuis verzekerd tijdens verhuur
  • Glasschade standaard meeverzekerd
  • Aansprakelijkheid als huiseigenaar gratis meeverzekerd

U kan online uw premie berekenen en de verzekering afsluiten. Of vraag een van onze deskundigen om advies.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Onze specialist Peter Sommers
Voor al uw vragen over onze Vakantiehuis Duitsland verzekeren
Peter Sommers
Adviseur particulier
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies