Inboedelverzekering particulier schade nieuwe woning huiseigenaar huis kopen verzekering opstalverzekering

Ik heb een zwembad. Valt dit ook binnen de verzekering?

Zorgeloos genieten van uw vakantiehuis? Verzeker uw vakantiewoning in het binnen- of buitenland met onze vakantievillaverzekering.

Bereken premie
Ik heb een zwembad. Valt dit ook binnen de verzekering?
Bereken premie

De vakantievillaverzekering dekt schade aan uw vakantiehuis in het binnen- of buitenland.

De verzekering geldt voor iedereen met een eigen vakantiehuis in Nederland of een ander land binnen Europa.

De vakantievillaverzekering biedt een complete dekking, van opstal en inboedel tot aansprakelijkheid. Verhuur is meeverzekerd.


Een recreatiewoning verzekering vergoedt schade aan uw vakantiewoning door oorzaken zoals brand, inbraak, lekkage of storm.

De recreatiewoning verzekering van Klap heeft een uitgebreide dekking. Hierdoor worden ook kosten naar aanleiding van aansprakelijkheidsrisico vergoed en is het risico op schade als gevolg van een groot aantal gevaren gedekt. Daarnaast is verhuur meeverzekerd.

Met onze vakantiewoning verzekering is niet alleen de vakantiewoning zelf (opstal) verzekerd. De vakantiewoning verzekering verzekert ook eventuele bijgebouwen en zwembaden die bij de woning behoren. Indien u via Klap een recreatiewoning verzekering afsluit en beschikt over een vakantiewoning met zwembad, valt dit dus ook onder de dekking van de verzekering. Dit houdt in dat schade die ontstaat door- of aan uw zwembad, vergoed wordt.

De recreatiewoning verzekering is af te sluiten voor vakantiehuizen in zowel Nederland als het buitenland. Indien u een zwembad heeft, is deze ook meeverzekerd wanneer deze bij de vakantiewoning hoort.

Wilt u meer weten? Lees dan de andere artikelen op de website of neem contact op met een van onze deskundigen.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Onze specialist Peter Sommers
Voor al uw vragen over onze Ik heb een zwembad. Valt dit ook binnen de verzekering?
Peter Sommers
Adviseur particulier
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies