Vakantiehuis Oostenrijk verzekeren

Zorgeloos genieten van uw vakantiehuis? Verzeker uw vakantiewoning in het binnen- of buitenland met onze vakantievillaverzekering.

Bereken premie
Vakantiehuis Oostenrijk verzekeren
Bereken premie

De vakantievillaverzekering dekt schade aan uw vakantiehuis in het binnen- of buitenland.

De verzekering geldt voor iedereen met een eigen vakantiehuis in Nederland of een ander land binnen Europa.

De vakantievillaverzekering biedt een complete dekking, van opstal en inboedel tot aansprakelijkheid. Verhuur is meeverzekerd.


Uw vakantiehuis in Oostenrijk

Beschikt u over een vakantiewoning in Oostenrijk, bijvoorbeeld een chalet?
Verzeker uw tweede woning met de recreatiewoning verzekering. Uw chalet of vakantiehuis in Oostenrijk is een kostbaar bezit en het is dan ook belangrijk om uw vakantiehuis goed te verzekeren. De vakantiehuis verzekering heeft een allrisk dekking waardoor uw woning in Oostenrijk verzekerd is tegen schade door onder andere brand, ontploffing, inbraak en weersomstandigheden. Ook de inboedel van uw vakantiewoning en de bijgebouwen zijn tegen schade meeverzekerd.

Wat is een verzekering voor uw vakantiehuis in Oostenrijk?

Een recreatiewoning verzekering is bedoeld om uw vakantiehuis te verzekeren en beschermt u tegen onverwachte kosten naar aanleiding van schade aan uw vakantiehuis in Oostenrijk. De vakantiehuis verzekering van Klap vergoedt schade die aan uw huis in Oostenrijk kan ontstaan door oorzaken zoals brand, inbraak, lekkage en weersomstandigheden. Ook tegen aansprakelijkheidsrisico verzekert de vakantiehuis verzekering u.

Waarom een verzekering voor uw vakantiehuis afsluiten?

Wanneer er schade aan uw vakantiewoning ontstaat, kan dit leiden tot hoge kosten voor reparatie of vervanging. Uw vakantiehuis in Oostenrijk is kwetsbaar voor het ontstaan van schade, het is daarom van belang uw woning goed te verzekeren. Dit doet u met de recreatiewoning verzekering van Klap. Uw vakantiewoning is verzekerd tegen schade en u bent verzekerd tegen aansprakelijkheid als huiseigenaar.

Bij het verzekeren van uw vakantiehuis in Oostenrijk, kunnen de volledige inboedel van uw vakantiehuis en bijgebouwen en/of zwembaden worden meeverzekerd. Deze zijn dan ook verzekerd tegen onder andere brand-, storm- en waterschade.

Wat is de dekking van een verzekering voor uw vakantiewoning in Oostenrijk?

De recreatiewoning verzekering is bedoeld om uw vakantiehuis te verzekeren tegen schade. Met deze verzekering voorkomt u onverwachte kosten die voortkomen uit schade als gevolg van verschillende oorzaken. De verzekering van Klap voor uw vakantiehuis in Oostenrijk heeft een uitgebreide allrisk dekking.

Onder andere brand-, storm- en waterschade worden vergoed en ook aansprakelijkheid als huiseigenaar is standaard verzekerd. Indien er als gevolg van (onderdelen van) uw vakantiehuis in Oostenrijk materiële en/of letselschade aan derden wordt veroorzaakt, wordt dit vergoed. Bij Klap krijgt u ook een terugkom-dekking. Reis- en verblijfkosten die u maakt om af te reizen naar uw vakantiehuis in Oostenrijk wanneer er schade is ontstaan, vallen onder de verzekering. Indien u onverhoopt de sleutel van uw vakantiehuis verliest, worden vervangende sloten vergoed.

Tijdens verhuur van uw vakantiewoning blijft uw vakantiehuis in Oostenrijk verzekerd. Door middel van de recreatiewoning verzekering van Klap is het dus mogelijk uw vakantiewoning zorgeloos te verhuren.

Vakantiehuis in Oostenrijk verzekeren via Klap

De vakantiehuis verzekering vergoedt schade aan uw vakantiewoning in Oostenrijk en aansprakelijkheid voor schade aan derden. Het afsluiten van een verzekering is cruciaal om uw vermogen te beschermen. Uw vakantiehuis in Oostenrijk verzekeren kan eenvoudig en snel via Klap.

Voordelen

  • Allrisk dekking
  • Aansprakelijkheid naar aanleiding van uw vakantiewoning gratis meeverzekerd
  • Ook tijdens verhuur is uw vakantiewoning verzekerd
  • Adequate schadeafhandeling

De recreatiewoning verzekering van Klap, biedt u goede risicobeheersing tegen een scherpe premie.
Uw premie is online te berekenen en u kan online uw offerte opvragen. Ontvangt u liever persoonlijk advies? Dan helpen onze deskundigen u graag!

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over uw Vakantiehuis in Oostenrijk verzekeren
Onze specialist Peter  Sommers
adviseur particulier Peter Sommers
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies