Agenten verzekering beursrisico's

Klap Verzekeringsmakelaar treedt graag voor u op als
placing broker. Meldt u aan via ons portaal!

Ga naar Klap Beurs
Bent u een agent? Klap treedt voor u op als broker.
Ga naar Klap Beurs

Ons kantoor heeft ruim 170 jaar ervaring als makelaar en zet deze graag in voor u als intermediair. Voor het beursbedrijf werken wij met een vast team aan specialisten. Zij hebben niet alleen ruime verzekeringskennis en marktervaring, maar zijn echte specialisten op een van de volgende gebieden: brand, aansprakelijkheid of transport. Voor de risico’s die uw klanten willen verzekeren, zoeken zij de best passende oplossing. Dit geldt niet alleen voor uw klanten in Nederland, maar ook kunnen wij via ons internationale netwerk (Trust Risk Control) buitenlandse risico’s aan. Daarmee hebben wij toegang tot lokale kennis en kunde.

De strategie van Klap richt zich op het leveren van toegevoegde waarde voor u en uw klanten. Klap heeft een heldere, efficiënte en persoonlijke werkwijze met een scherp oog voor kwaliteit. U heeft één vast team als aanspreekpunt bij Klap die rechtstreeks te bereiken is.

Mocht u de mogelijkheden willen bespreken rondom een aanstelling dan kunt u contact met ons opnemen en plannen we graag een gesprek met u in.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Onze specialisten
Onze specialist Alexia  Jagers
Senior specialist Alexia Jagers
Onze specialist Jacqueline   Bolijn
manager specialisten Jacqueline Bolijn
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies