Klap Verzekeringsmakelaar treedt graag voor u op als placing broker. Bent u agent en heeft u vragen?


Ons kantoor heeft ruim 165 jaar ervaring als makelaar en zet deze graag in voor u als intermediair. Voor het beursbedrijf werken wij met een vast team aan specialisten. Zij hebben niet alleen ruime verzekeringskennis en marktervaring, maar zijn echte specialisten op een van de volgende gebieden: brand, aansprakelijkheid of transport. Voor de risico’s die uw klanten willen verzekeren, zoeken zij de best passende oplossing. Dit geldt niet alleen voor uw klanten in Nederland, maar ook kunnen wij via ons internationale netwerk (Trust Risk Control) buitenlandse risico’s aan. Daarmee hebben wij toegang tot lokale kennis en kunde.

Vanaf 1854 verzekeren wij al zware en complexe risico´s op de Assurantiebeurs en Lloyds. Wij kennen deze markt als één van de oudste onafhankelijke assurantiemakelaars in Nederland als geen ander. Wij hebben acceptanten zien komen, in hun rol zien groeien en er vaak een decennia lange relatie mee opgebouwd waarin wij elkaars vertrouwen nooit beschaamd hebben en dat is in deze wereld heel veel waard!

De strategie van Klap richt zich op het leveren van toegevoegde waarde voor u en uw klanten. Klap heeft een heldere, efficiënte en persoonlijke werkwijze met een scherp oog voor kwaliteit. U heeft één aanspreekpunt bij Klap die rechtstreeks te bereiken is. Op uw verzoek stellen we ook speciale verzekeringsprogramma samen voor doelgroepen. Zo hebben wij speciale proposities ontwikkeld voor de branches, recreatie, grafische vormgevers, horeca en hotellerie.

Mocht u de mogelijkheden willen bespreken rondom een aanstelling dan kunt u contact met ons opnemen en plannen we graag een gesprek met u in.

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Chat met één van onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug