Klap Verzekeringsmakelaar treedt graag voor u op als
placing broker. Meldt u aan via ons portaal!

Bent u een agent? Klap treedt voor u op als broker.

Ons kantoor heeft ruim 165 jaar ervaring als makelaar en zet deze graag in voor u als intermediair. Voor het beursbedrijf werken wij met een vast team aan specialisten. Zij hebben niet alleen ruime verzekeringskennis en marktervaring, maar zijn echte specialisten op een van de volgende gebieden: brand, aansprakelijkheid of transport. Voor de risico’s die uw klanten willen verzekeren, zoeken zij de best passende oplossing. Dit geldt niet alleen voor uw klanten in Nederland, maar ook kunnen wij via ons internationale netwerk (Trust Risk Control) buitenlandse risico’s aan. Daarmee hebben wij toegang tot lokale kennis en kunde.

De strategie van Klap richt zich op het leveren van toegevoegde waarde voor u en uw klanten. Klap heeft een heldere, efficiënte en persoonlijke werkwijze met een scherp oog voor kwaliteit. U heeft één aanspreekpunt bij Klap die rechtstreeks te bereiken is. Op uw verzoek stellen we ook speciale verzekeringsprogramma samen voor doelgroepen. Zo hebben wij speciale proposities ontwikkeld voor de branches recreatie, grafische vormgevers, horeca en hotellerie.

Mocht u de mogelijkheden willen bespreken rondom een aanstelling dan kunt u contact met ons opnemen en plannen we graag een gesprek met u in.


Ons team van specialisten

Marco Tijsterman

Jolanda Smelser

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug
Vrijblijvend advies