Rechtsbijstandverzekering

Verzeker uzelf en/of uw gezin van rechtshulp bij een geschil met een rechtsbijstandverzekering.


Wat is rechtsbijstand?

Het kan zijn dat u een geschil heeft met uw werkgever, u geen vergunning krijgt voor een uitbouw of het oneens bent met de behandeling van een arts. Met een rechtsbijstandverzekering heeft u recht op juridische bijstand van een rechtsbijstandverzekeraar. Ook al denkt u gelijk te hebben, het kan ingewikkeld zijn om de schade te verhalen.

Rechtsbijstandverzekering afsluiten

U kunt uw rechtsbijstandverzekering zo samenstellen dat hij volledig aansluit op uw leefsituatie. U bepaalt zelf wat u wel en niet wilt meeverzekeren. Denk bijvoorbeeld aan uw inkomen, auto, medische conflicten of de gezinsrechtsbijstandverzekering. Onze rechtsbijstandverzekering kunt u geheel afstemmen op uw wensen en voorkeuren.

Dekking rechtsbijstand

U bent standaard verzekerd van de basismodule Consument & Wonen. Met deze dekking bent u beschermd tegen de geschillen rondom de verkoop, aankoop of verbouwing van een woning. Deze verzekering kan los worden aangeboden of als onderdeel van uw woonpakket. Bovendien kunt u ervoor kiezen om burenrecht uit te sluiten en om wel of geen eigen risico te nemen.

De basismodule is uit te breiden met de modules Verkeer en/of Inkomen. Met de module ‘Verkeer’ bent u verzekerd van professionele hulp bij geschillen die voortkomen uit deelname aan het verkeer. Heeft u een arbeidsgeschil, met bijvoorbeeld uw werkgever, of geschillen rondom uw pensioen en/of uitkering, dan kunt u deze geschillen meeverzekeren onder de module ‘Inkomen’.

Het geeft een gerust gevoel als u kunt terugvallen op juridische specialisten die u bijstaan, zonder dat u een behoorlijke rekening gepresenteerd krijgt.

Met de rechtsbijstandverzekering heeft u recht op juridische bijstand van een rechtsbijstandverzekeraar.

De verzekering is bedoelt voor particulieren en kan zelf samengesteld worden aan de hand van uw persoonlijke situatie.

Onze rechtsbijstandverzekering kent de basisdekking Consument Wonen, en kan uitgebreid worden met andere dekkingen.

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Uw premie berekenen

Om uw premie te berekenen verwijzen wij u graag door naar Unitedinsurance.nl.
Deze website is onderdeel van Klap en gespecialiseerd in maatwerk oplossingen op het gebied van een Rechtsbijstandverzekering.

Klik op onderstaande button om naar Unitedinsurance.nl te gaan. Wilt u liever telefonisch contact met onze specialist Sabrina Grootveld? Dat kan uiteraard door te bellen naar onderstaand nummer.

Chat met één van onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug

Ontvang het laatste nieuws over uw risico’s in uw mailbox.