Vakantiehuis Spanje verzekeren

Zorgeloos genieten van uw vakantiehuis? Verzeker uw vakantiewoning in het binnen- of buitenland met onze vakantievillaverzekering.

Bereken premie
Vakantiehuis Spanje verzekeren
Bereken premie

De vakantievillaverzekering dekt schade aan uw vakantiehuis in het binnen- of buitenland.

De verzekering geldt voor iedereen met een eigen vakantiehuis in Nederland of een ander land binnen Europa.

De vakantievillaverzekering biedt een complete dekking, van opstal en inboedel tot aansprakelijkheid. Verhuur is meeverzekerd.


Uw vakantiehuis in Spanje

Wanneer u een vakantiehuis in Spanje heeft, is het belangrijk deze goed te verzekeren.
Er kan altijd een ongeval gebeuren en u wil niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Verzeker daarom uw vakantiehuis in Spanje door middel van de recreatiewoning verzekering. De verzekering kan eenvoudig worden afgesloten, beschikt over goede voorwaarden en heeft een allrisk dekking voor uw vakantiehuis in Spanje.

Wat is een verzekering voor uw vakantiehuis in Spanje?

Een recreatiewoning verzekering verzekert uw vakantiewoning tegen schade door verschillende oorzaken. De verzekering vergoedt bijvoorbeeld schade door brand, inbraak, storm en wateroverlast. Ook verzekert de recreatiewoning verzekering van Klap u standaard tegen aansprakelijkheid naar aanleiding van uw vakantiehuis.
Door het afsluiten van een verzekering beschermt u zichzelf tegen onvoorziene kosten die kunnen ontstaan ten gevolge van uw vakantiehuis in Spanje.
Naast uw vakantiehuis zelf (de opstal), kunnen ook de inboedel en bijgebouwen en/of zwembaden onder de verzekering worden meeverzekerd.

Waarom uw vakantiehuis in Spanje verzekeren?

Uw vakantiehuis is een kostbaar bezit, daarom is het belangrijk deze goed te verzekeren.
Het afsluiten van een goede verzekering voor uw vakantiehuis in Spanje is van belang omdat er altijd kans is dat er schade ontstaat. Bovendien loopt u risico om aansprakelijk gesteld te worden naar aanleiding van uw vakantiehuis in Spanje. Kosten die hieruit voortkomen zijn altijd onverwacht en kunnen hoog uitvallen. De recreatiewoning verzekering van Klap beschermt u tegen deze kosten.
De verzekering heeft een uitgebreide dekking op allrisk basis en vergoedt schade aan uw vakantiehuis in Spanje. Vervolgens kan u genieten van een ontspannen vakantie in uw eigen vakantiehuis of u kan uw vakantiehuis in Spanje verhuren.

Wat is de dekking van een verzekering voor uw vakantiehuis in Spanje?

De recreatiewoning verzekering van Klap beschermt u tegen kosten naar aanleiding van schade aan uw vakantiewoning in Spanje. De verzekering is standaard allrisk en beschikt daardoor over een uitgebreide dekking. Uw vakantiehuis in Spanje is verzekerd tegen schade door onverwachte oorzaken zoals brand, inbraak, lekkage en storm. Ook de inboedel en bijgebouwen en/of zwembaden van uw vakantiehuis in Spanje zijn te verzekeren. Verder bent u kosteloos verzekerd tegen aansprakelijkheid, wanneer u bij Klap een verzekering voor uw tweede woning in Spanje afsluit.

Met een verzekering voor uw vakantiehuis in Spanje verzekert u onder andere:

  • Schade aan uw vakantiehuis
  • Schade aan de inboedel (optioneel);
  • Schade aan bijgebouwen (optioneel);
  • Schade aan uw zwembad (optioneel);
  • Uw aansprakelijkheid als huiseigenaar;
  • Reis- en verblijfkosten na schade;
  • Vervangende sloten na verlies van de sleutel

Wanneer u besluit om uw vakantiehuis in Spanje te verhuren, blijven al deze zaken verzekerd.
Bovendien kan u rekenen op een betrouwbaar en objectief advies en op adequate schadeafhandeling in geval van schade.

Vakantiehuis in Spanje verzekeren via Klap

De recreatiewoning verzekering van Klap, verzekert uw vakantiehuis in Spanje tegen schade. Zelf bent u hiermee ook verzekerd tegen aansprakelijkheid naar aanleiding van uw vakantiehuis.

De verzekering voor uw vakantiewoning in Spanje is eenvoudig af te sluiten via Klap. Online kan u uw premie berekenen en een offerte opvragen. De verzekering is online af te sluiten en wordt dan ondergebracht bij betrouwbare, solvabele verzekeraars waarbij Klap uw vaste aanspreekpunt vormt.
Wanneer u besluit online de verzekering af te sluiten, kunnen wij u echter niet van persoonlijk advies voorzien en bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden. Daarom adviseren wij om bij vragen of onduidelijkheden altijd contact op te nemen. Onze experts helpen u graag hierbij!

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over uw Vakantiehuis in Spanje verzekeren
Onze specialist Peter  Sommers
adviseur particulier Peter Sommers
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies