Vakantiehuis Frankrijk verzekeren

Zorgeloos genieten van uw vakantiehuis? Verzeker uw vakantiewoning in het binnen- of buitenland met onze vakantievillaverzekering.

Bereken premie
Vakantiehuis Frankrijk verzekeren
Bereken premie

De vakantievillaverzekering dekt schade aan uw vakantiehuis in het binnen- of buitenland.

De verzekering geldt voor iedereen met een eigen vakantiehuis in Nederland of een ander land binnen Europa.

De vakantievillaverzekering biedt een complete dekking, van opstal en inboedel tot aansprakelijkheid. Verhuur is meeverzekerd.


Uw vakantiehuis in Frankrijk

Bent u eigenaar van een tweede woning in Frankrijk? Misschien staat uw vakantiewoning in een van de mooie Franse streken zoals de Vogezen of de Pyreneeën, of heeft u een vakantiehuis in de buurt van de Côte d’Azur. Waar in Frankrijk uw vakantiehuis ook staat, het is noodzakelijk om deze goed te verzekeren. Als eigenaar van een vakantiewoning wilt u uiteraard niet dat er iets ergs gebeurt. Toch is er helaas altijd een kans dat uw tweede woning schade oploopt. Uw vakantiehuis in Frankrijk is kwetsbaar en u bent zelf niet altijd aanwezig om zicht op uw woning te houden.

Uw vakantiehuis in Frankrijk verzekert u door middel van de recreatiewoning verzekering. Uw vakantiewoning is dan op allrisk basis verzekerd. Ook de inboedel, bijgebouwen en eventuele zwembad behorende bij uw vakantiehuis zijn allrisk te verzekeren.

Wat is een vakantiehuis verzekering?

Door middel van het verzekeren van uw vakantiehuis in Frankrijk, beschermt u zichzelf tegen kosten die voortkomen uit het bezit van een vakantiehuis. Er kan bijvoorbeeld schade ontstaan aan uw vakantiewoning. Ook kan u aansprakelijk gesteld worden voor schade aan derden die ontstaat ten gevolge van uw vakantiehuis. De kosten die hierdoor ontstaan, worden door de verzekering vergoed.

Het afsluiten van een recreatiewoning verzekering is cruciaal om te kunnen genieten van uw vakantiehuis in Frankrijk.

Waarom een verzekering voor uw vakantiewoning in Frankrijk afsluiten?

Uw vakantiehuis in Frankrijk is kostbaar en is tegelijk kwetsbaar voor het ontstaan van schade. Door een verzekering voor uw vakantiehuis in Frankrijk af te sluiten, beperkt u de gevolgen. Schade door verschillende oorzaken wordt vergoed, bijvoorbeeld brand-, inbraak-, storm- en waterschade. Ook uw aansprakelijkheidsrisico als eigenaar van een vakantiewoning in Frankrijk verzekert u met de recreatiewoning verzekering. De recreatiewoning verzekering op allrisk basis voorkomt dat u voor vervelende verrassingen komt te staan.

Wat is de dekking van een verzekering voor uw vakantiehuis?

Met de recreatiewoning verzekering van Klap, bent u beschermd tegen kosten als gevolg van schade die aan uw vakantiehuis in Frankrijk ontstaat. De verzekering omvat schaderisico’s door bijvoorbeeld brand, inbraak, lekkage en storm.

Wanneer u uw vakantiehuis wil verhuren op momenten dat u er zelf geen gebruik van maakt, blijft u gewoon verzekerd! Op deze manier is schade die ontstaat tijdens verhuur automatisch gedekt en levert dit geen problemen op.

Uw aansprakelijkheidsrisico als eigenaar van uw vakantiehuis in Frankrijk, valt standaard onder onze recreatiewoning verzekering. De recreatiewoning verzekering kan daarnaast worden uitgebreid zodat deze ook voor uw inboedel en bijgebouwen en/of zwembad geldt.

Voordelen van de recreatiewoning verzekering voor uw vakantiehuis in Frankrijk:

  • Uitgebreide dekking tegen schade
  • Aansprakelijkheid als huiseigenaar kosteloos meeverzekerd
  • Inboedel, bijgebouwen en zwembaden optioneel meeverzekerd
  • Ruime aanvullende vergoedingen
  • Uw vakantiewoning verzekerd tijdens verhuur

Raakt u onverhoopt de sleutel kwijt van uw vakantiewoning in Frankrijk? Pas de problème! (geen probleem!). De kosten van vervangende sloten zijn gedekt.

Omdat we begrijpen hoe vervelend het is wanneer u hoort dat er schade is aan uw vakantiewoning terwijl u thuis bent, is ook hier aan gedacht. Reis- en verblijfkosten die u maakt om in geval van schade af te reizen naar uw vakantiehuis in Frankrijk, worden vergoed door u bij ons te verzekeren.

Vakantiehuis in Frankrijk verzekeren via Klap

Het liefst voorkomt u schade aan uw vakantiehuis in Frankrijk. Als dat niet kan, wilt u in ieder geval goed verzekerd zijn en dan toch wel tegen een scherpe prijs. U bent bij Klap aan het goede adres. Een verzekering voor uw vakantiewoning in Frankrijk, beschermt tegen onverwachte kosten naar aanleiding van schade. Met de verzekering kan u zorgeloos genieten van vakanties in uw eigen vakantiehuis in Frankrijk, of deze zonder zorgen verhuren.

U kan online uw premie berekenen en een offerte opvragen. Heeft u nog vragen of kunnen wij iets voor u betekenen? Dan horen wij dit graag!

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over uw Vakantiehuis in Frankrijk verzekeren
Onze specialist Peter  Sommers
adviseur particulier Peter Sommers
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies