Bestelautoverzekering

Veilig de weg op met een passende bestelautoverzekering. Zowel voor particuliere bestelauto's als autobusjes.


Met een bestelauto bent u vaak onderweg. Dat kan alleen zijn, maar ook met personeel en/of goederen. Het is belangrijk om goed verzekerd rond te rijden. Bij United Insurance (dochteronderneming van Klap) kunt u allerlei personenauto’s verzekeren. We verzekeren bestelauto’s tot 3.500 kg en autobusjes voor maximaal 8 personen, exclusief de bestuurder.

Bestelauto verzekeren

Iedere bestuurder kan zijn bestelauto bij ons verzekeren. Bij ons ontvangt u als jonge bestuurder direct 60% no-claimkorting. We maken geen onderscheid tussen jongere of oudere bestuurders. Ook maakt het aantal gereden kilometers per jaar niet uit en betaalt u geen hoger eigen risico of hogere premies. Heeft u een strafrechtelijk verleden? Geef dan aan om welk strafbaar feit het ging.

Particuliere bestelautoverzekering

De particuliere bestelautoverzekering is geheel zelf samen te stellen. U bepaalt zelf hoe uitgebreid uw dekking is. Zo kunt u voor de minimaal verplichte WA-verzekering gaan, maar ook voor een uitgebreidere verzekering. Dit zijn de zogeheten Casco-dekkingen: beperkt Casco of allrisk Casco. Welke dekking het best bij uw bestelauto past, hangt af van het bouwjaar, de financiering en persoonlijke wensen.

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA) vergoedt de schade die u onbedoeld aan anderen of spullen van anderen veroorzaakt met uw auto. De materiële schade is gedekt tot €2,5 miljoen en letselschade tot €6 miljoen. U bent wettelijk verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten voor uw bestelauto.

Beperkt Casco en volledig Casco

Bij beperkt Casco bent u ook verzekerd tegen de schade die u onbedoeld aan een ander of spullen van anderen toebrengt. Daarnaast is uw auto ook o.a. verzekerd tegen storm-, brand- en bliksemschade. Bij volledig Casco (allrisk-dekking) wordt ook de schade vergoed die u zelf heeft veroorzaakt. Bij alle drie de dekkingen (zowel WA als de twee Casco-dekkingen) kunt u kiezen uit een aantal aanvullende dekkingen:


Aanvullende dekkingen

  • Ongevallen Inzittenden;
  • Schade Inzittenden;
  • Rechtsbijstand;
  • Accessoires;
  • Pechhulp (particulieren);
  • Ladingschade (zakelijk).

Wilt u meer weten over de bovenstaande dekkingen? Klik dan hier.

Uw bestelauto zakelijk verzekeren?

Wilt u uw bestelauto zakelijk verzekeren? Bekijk dan onze zakelijke bestelautoverzekering.

Marketing Directeur bij Sunny Cars

Suzanne Al

Dat één op één gesprek met Eric was echt interessant en heel verhelderend, het is me nu pas duidelijk hoe goed ons pensioen eigenlijk in elkaar steekt.

Klantverhaal Sunny Cars Lees verder

De verzekering dekt minimaal de schade die uw bestelauto heeft veroorzaakt aan anderen of spullen van anderen.

De verzekering is er voor iedere eigenaar, ongeacht uw leeftijd en schadevrije jaren.

De bestelautoverzekering kent een WA-dekking en twee Casco-dekkingen: beperkt Casco en volledig Casco (allrisk).

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Marketing Directeur bij Sunny Cars

Suzanne Al

Dat één op één gesprek met Eric was echt interessant en heel verhelderend, het is me nu pas duidelijk hoe goed ons pensioen eigenlijk in elkaar steekt.

Klantverhaal Sunny Cars Lees verder

Uw premie berekenen

Om uw premie te berekenen verwijzen wij u graag door naar Unitedinsurance.nl.
Deze website is onderdeel van Klap en gespecialiseerd in maatwerk oplossingen op het gebied van een Bestelautoverzekering.

Klik op onderstaande button om naar Unitedinsurance.nl te gaan. Wilt u liever telefonisch contact met onze specialist Sabrina Grootveld? Dat kan uiteraard door te bellen naar onderstaand nummer.

Chat met één van onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug

Ontvang het laatste nieuws over uw risico’s in uw mailbox.