Zorgverzekering

Met onze zorgverzekering profiteert u van de meest uitgebreide dekkingen tegen een scherp tarief.

United Insurance is onze dochteronderneming en heeft een zeer ruim aanbod op het gebied van particuliere verzekeringen. U kunt uw verzekeringen geheel zelf samenstellen en profiteert van een scherp tarief. Zo ook onze zorgverzekering. Bij ons vindt u de beste prijs-kwaliteitverhouding en kunt u de verschillende zorgverzekeraars vergelijken, zowel op premie als dekking. Kies een zorgverzekeraar, bereken online uw premie en sluit deze direct af.

Goedkoopste aanbieder Nationale Nederlanden

Met 4% korting op de basisverzekering én tot 20% korting op aanvullende verzekeringen zijn wij de goedkoopste aanbieder van zorgverzekeringen van de Nationale Nederlanden. Al ruim dertien jaar vindt u de hoogste kortingen op de Nationale Nederlanden-zorgverzekering via United Insurance. Heeft u uw zorgverzekering lopen via Nationale Nederlanden, maar profiteert u nog niet van de maximale kortingen? Gebruik dan ons online overstapformulier om de korting aan te vragen.

Aantrekkelijke dekkingen ONVZ-zorgverzekering

Met 7% op aanvullende dekkingen (MKB krijgt 4% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende dekkingen) is de zorgverzekering van ONVZ de meest aantrekkelijke. Op de basisverzekering geldt geen extra korting. ONVZ is een restitutieverzekeraar, dus u bent vrij om zelf een dokter en ziekenhuis te kiezen. Wij vergoeden uw behandelingen volledig tot wat wettelijk is toegestaan. U loopt een minimaal risico op bijbetalen. Bent u al verzekerd bij ONVZ of heeft u elders een ONVZ-zorgverzekering afgesloten? Sluit uw huidige ONVZ-polis eenvoudig over naar ons en ontvang 1-op-1 direct 7% korting op de aanvullende dekkingen.

Wilt u meer weten over deze verzekeringen? Bekijk ze hier.

Vergelijk zorgverzekeringen

Wilt u weten welke verzekering het meest voordelig is? Bekijk dan onze premievergelijker.

De zorgverzekering is een verplichte ziektekostenverzekering voor Nederlanders.

De zorgverzekering is er voor iedereen, ongeacht de samenstelling van uw huishouden. U kunt gezinsleden meeverzekeren.

De verzekering dekt noodzakelijke zorgkosten. Deze zijn afhankelijk van de gekozen dekking.

Hulp of advies nodig?

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Uw premie berekenen

Om uw premie te berekenen verwijzen wij u graag door naar Unitedinsurance.nl.
Deze website is onderdeel van Klap en gespecialiseerd in maatwerk oplossingen op het gebied van een Zorgverzekering.

Klik op onderstaande button om naar Unitedinsurance.nl te gaan. Wilt u liever telefonisch contact met onze specialist Sabrina Grootveld? Dat kan uiteraard door te bellen naar onderstaand nummer.

Chat met één van onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug

Ontvang het laatste nieuws over uw risico’s in uw mailbox