Inboedelverzekering particulier schade nieuwe woning huiseigenaar huis kopen verzekering opstalverzekering

Vakantiehuis België verzekeren

Zorgeloos genieten van uw vakantiehuis? Verzeker uw vakantiewoning in het binnen- of buitenland met onze vakantievillaverzekering.

Bereken premie
Vakantiehuis België verzekeren
Bereken premie

De vakantievillaverzekering dekt schade aan uw vakantiehuis in het binnen- of buitenland.

De verzekering geldt voor iedereen met een eigen vakantiehuis in Nederland of een ander land binnen Europa.

De vakantievillaverzekering biedt een complete dekking, van opstal en inboedel tot aansprakelijkheid. Verhuur is meeverzekerd.


Uw vakantiehuis in België

Als u een vakantiewoning in België heeft, weet u dat dit kostbaar bezit is. Uw vakantiewoning is kwetsbaar voor het ontstaan van schade en omdat u er niet permanent woont, heeft u niet altijd zicht op uw vakantiehuis. Het is daarom van belang uw vakantiehuis in België goed te verzekeren. Dat kan met de recreatiewoning verzekering van Klap.

Wat is een vakantiehuis verzekering?

Door het afsluiten van een recreatiewoning verzekering, verzekert u uw vakantiehuis in België op allrisk basis tegen schade door verschillende oorzaken. Een recreatiewoning verzekering is bedoeld om uw tweede woning te verzekeren. Uw vakantiehuis in België is hiermee verzekerd tegen onder andere brand-, inbraak-, storm- en waterschade.

Waarom uw vakantiehuis in België verzekeren?

Schade die onverhoopt ontstaat aan uw vakantiewoning, kan nare gevolgen hebben. De kosten van deze schade kunnen oplopen, of u kan bijvoorbeeld tijdelijk uw woning niet gebruiken of verhuren. Door uw vakantiehuis in België te verzekeren via Klap, weet u zeker dat u financieel gedekt bent tegen deze schade.

Ook de inboedel van uw vakantiewoning kan schade oplopen. Daarom is de volledige inboedel allrisk mee te verzekeren bij Klap. Eventuele bijgebouwen en/of zwembaden die bij uw vakantiehuis aanwezig zijn kunnen op dezelfde polis worden verzekerd.

Een vakantiehuis verzekering voor uw woning in België is cruciaal omdat de verzekering uw privé vermogen beschermt tegen kosten door schade en aansprakelijkheid.

Wat is de dekking van een verzekering voor uw vakantiewoning in België?

De recreatiewoning verzekering van Klap heeft een uitgebreide dekking op allrisk basis. Uw vakantiehuis in België wordt verzekerd tegen onder andere brand-, inbraak-, storm- en waterschade. De inboedel van uw vakantiewoning kan volledig worden meeverzekerd.

Ook geldt er een terugkom-dekking; reis- en verblijfkosten die u moet maken indien er schade aan uw vakantiehuis is ontstaan, worden vergoed. Aansprakelijkheid voor u als huiseigenaar is gratis meeverzekerd. Hierdoor bent u beschermd tegen kosten door aansprakelijkstelling naar aanleiding van uw vakantiehuis in België. Bovendien, wanneer u onverhoopt de sleutel van uw vakantiehuis kwijtraakt, valt vervanging van de sloten onder de verzekering. Aan alles is gedacht.

De recreatiewoning verzekering van Klap biedt u een uitgebreide dekking voor uw vakantiehuis in België.

Voordelen:

  • Uitgebreide dekking
  • Vergoeding voor reis- en verblijfkosten na schade
  • Gratis contra-expertise na schade mogelijk
  • Aansprakelijkheid als huiseigenaar gratis meeverzekerd

Vakantiehuis in België verzekeren via Klap

Met de recreatiewoning verzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw vakantiehuis, waardoor u zichzelf verzekert van een zorgeloze vakantie. Onvoorziene omstandigheden zijn gedekt, waardoor deze geen inbreuk kunnen maken op uw privé vermogen. U kan eenvoudig uw vakantiehuis in België verzekeren via Klap. Met jarenlange ervaring, zorgt Klap voor goede risicobeheersing en een deskundig advies. Bovendien ontvangt u adequate hulp bij schade.

Wilt u weten wat de premie is om uw vakantiehuis in België te verzekeren? Bereken dat online uw premie. Ook kan u online een offerte opvragen.

Heeft u nog vragen of wilt u een persoonlijk advies? Onze deskundigen helpen u graag daarbij.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Onze specialist Peter Sommers
Voor al uw vragen over onze Vakantiehuis België verzekeren
Peter Sommers
Adviseur particulier
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies