Er kan onverwacht iets gebeuren waardoor u of uw onderneming schade oploopt, of u kunt aansprakelijk worden gesteld.

De deskundige adviseurs van Klap brengen al uw mogelijke risico’s in kaart, ook die waar u nog niet aan gedacht heeft.

Graag zoeken, en vinden, wij samen met u de beste oplossing om uw bedrijfscontinuïteit veilig te stellen.Waarom een zakelijke verzekering afsluiten?

Als eigenaar, bestuurder, ZZP’er of directeur-grootaandeelhouder loopt u altijd een bepaald risico. Er kan onverwacht iets gebeuren waardoor u of uw onderneming schade oploopt, of u kunt aansprakelijk worden gesteld. Dit risico kan helaas niet worden weggenomen. Wel kunt u zich verzekeren waardoor het financiële risico dat u loopt beperkt blijft. Door een zakelijke verzekering af te sluiten en maandelijks of jaarlijks premie te betalen, zorgt u voor risicospreiding. Het financiële risico deelt u in dat geval namelijk samen met andere verzekerden in soortgelijke situaties. Wanneer er onverwacht iets gebeurt, worden de kosten voor u vergoed. Zo blijven uw kosten beperkt en loopt u geen onnodig risico.

De plek voor uw zakelijke verzekeringen

Enkele verzekeringen zijn bij de wet verplicht gesteld, zoals een ziektewetverzekering en een WW-verzekering. In andere gevallen kunt u zelf beslissen om wel of geen verzekering af te sluiten. Als specialist op het gebied van zakelijke verzekeringen en met meer dan 165 jaar ervaring, adviseert Klap u graag over de voor u geschikte zakelijke verzekeringen. Wij kijken graag met u mee welke zakelijke verzekeringen het best passen bij uw bedrijf en uw huidige situatie.
Onze adviezen zijn altijd persoonlijk en gaan uit van uw specifieke wensen én die van uw organisatie. De deskundige adviseurs van Klap brengen al uw mogelijke risico’s in kaart, ook die waar u nog niet aan gedacht heeft. Vervolgens ontvangt u van ons een persoonlijk advies, bestaande uit een juiste mix van voorzorg en verzekeren.

Verzekeringen voor ZZP’ers en bedrijven

Als ZZP’er, ondernemer of directeur-grootaandeelhouder maakt u beslissingen over o.a. wagenparken, bedrijfsgebouwen, inventaris en pensioenen. Waar u zich het beste voor kunt verzekeren en welke risico’s u zelf kunt dragen, is soms een lastige vraag. Laat ons een second opinion maken van uw huidige verzekeringen om direct te weten hoe u ervoor staat. Dit doen wij uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend.

Bescherm uw bedrijf tegen financiële risico’s

U wilt verzekerd zijn van een duurzame bedrijfscontinuïteit tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding en bent altijd bezig om het maximale uit uw onderneming te halen. Dat verwacht u ook van de mensen met wie u samenwerkt. Of het nu zakelijk of persoonlijk is.

Ook wanneer u voor het eerst gebruik wil gaan maken van een bepaald type zakelijke verzekering, kunnen wij met u de afweging maken of dit voor uw bedrijf relevant is. Graag zoeken, en vínden, wij samen met u de beste oplossing om uw bedrijfscontinuïteit veilig te stellen. Zo kunt u zorgeloos ondernemen en doen wat u het liefste doet.

De beste zakelijke verzekering tegen de laagste prijs

Doordat wij samenwerken met betrouwbare grootschalige verzekeraars kunnen alle oplossingen voor uw zakelijke verzekeringen door ons beheerd worden. Door de persoonlijke online omgeving heeft u een eenvoudig overzicht in al uw lopende verzekeringen. Wanneer u een vraag heeft of ergens hulp bij kunt gebruiken, staat er een team van deskundigen voor u klaar.

Zakelijke verzekering online vergelijken en afsluiten

Bij ons kunt u terecht voor onder andere een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringbedrijfsschadeverzekering, beroepsaansprakelijkheidsverzekering, bestuurdersaansprakelijkheidsverzekeringCAR-verzekeringtransportverzekering, machinebreukverzekeringinventarisverzekering, goederenverzekeringgebouwenverzekering en verzuimverzekering. Naast deze verzekeringen bieden wij ook veel meer aan. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt ondernemen en dat alles onder één dak geparkeerd staat.

Zie ons uitgebreide overzicht voor alle verzekeringen hieronder of neem direct contact op met één van onze adviseurs.
Weet u al welke verzekering voor bedrijven of ZZP verzekering u wilt? Dan kunt u deze ook direct online afsluiten.

Vrijblijvend advies