Zakelijke verzekering

Bedrijfsverzekering afsluiten bij Klap

U legt uw ziel en zaligheid in uw bedrijf en bent elke dag bezig uw onderneming winstgevend en toekomstbestendig te maken of houden. Toch is uw onderneming kwetsbaar en zijn er tal van risico’s denkbaar. Wanneer zich een gebeurtenis voordoet die uw bedrijfscontinuïteit in gevaar brengt, zijn zakelijke verzekeringen cruciaal.

Met een zakelijke verzekering beschermt u uw onderneming tegen de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen. Hieronder leest u meer over verzekeringen voor bedrijven zodat u zelf de beste bedrijfsverzekering kunt uitkiezen voor uw onderneming.


Wat is een bedrijfsverzekering?

Wat belangrijk is om te weten is: Wat is een bedrijfsverzekering precies? Wij geven hieronder een antwoord op deze vraag. Bij een bedrijfsverzekering wordt vaak gedacht aan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Dit is een belangrijke zakelijke verzekering maar lang niet de enige. Ook zakelijke verzekeringen zoals de Gebouwenverzekering of de Bedrijfsschadeverzekering kunnen noodzakelijke bedrijfsverzekeringen zijn. Met verzekeringen voor bedrijven betaalt u per periode een premie om uw bedrijf te beschermen. In ruil daarvoor kunnen de kosten van onverwachte gebeurtenissen, waarvoor u verzekerd bent, door de verzekeraar worden vergoed wanneer deze zich voordoen. Er zijn altijd risico’s. Zo ook voor uw onderneming. Kosten als gevolg van bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsclaim kunnen zeer hoog uitvallen. Zonder een bedrijfsverzekering moeten deze kosten uit de financiële middelen van uw bedrijf betaald worden en dit kan uiteindelijk zelfs leiden tot faillissement.

Voordelen zakelijke verzekering

  • Een zakelijke verzekering biedt uitkomst bij onverwachte gebeurtenissen;
  • De voortgang van uw bedrijf is op de juiste manier beschermd;
  • Dekking voor uw bedrijf en alles wat daarbij hoort;
  • U hoeft zich geen zorgen te maken en kunt zich richten op het ondernemen;
  • Verzekeringen voor specifiek uw bedrijfsrisico’s.

Daarom een bedrijfsverzekering bij Klap Verzekeringsmakelaar

Uw bedrijf verzekeren is belangrijk. Met de zakelijke verzekeringen van Klap.com zijn uw bedrijfsrisico’s op de juiste manier afgedekt. Als specialist in bedrijf verzekeren en met meer dan 165 jaar ervaring, adviseert Klap u graag over uw zakelijke verzekeringen. Wij brengen al uw mogelijke risico’s in kaart, ook die waar u nog niet aan gedacht heeft. Door  krachtige inkoop, brede netwerk en opgebouwde expertise, kunnen wij op maat gemaakte verzekeringen aanbieden. Zo hebben wij al verzekeringspakketten voor hoteleigenaren, campings en recreatieparken, lijstenmakers, grafische bedrijven, kappers, en in- en outdoor sportbedrijven.

Bent u zzp’er, particulier of agent? Ook dan kunt u bij Klap terecht.

Soorten verzekeringen bedrijf

Sommige risico’s kunt u zelf dragen, voor anderen kunt u het beste uw bedrijf verzekeren. Klap doet er alles aan de beste verzekeringsoplossing te vinden. Ook in de vorm van maatwerk, als dat nodig is voor uw onderneming. Vind hieronder informatie over de soorten verzekeringen bedrijf.

Aansprakelijkheidsverzekering

Binnen de zakelijke aansprakelijkheidsverzekeringen is er een verzekering bedrijf s aansprakelijkheid (AVB) en is er de Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV). Daarnaast biedt Klap een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering aan en een Cyberrisicoverzekering. Andere zakelijke verzekeringen aansprakelijkheid zijn de Fraudeverzekering, Recallverzekering, Rechtsbijstandverzekering en Werknemersschadeverzekering.

Mobiliteitsverzekeringen

Op het gebied van mobiliteit, kunt u een bestelautoverzekering afsluiten. De CAR-verzekering is geschikt om een bouwproject te verzekeren. Overige mobiliteitsverzekeringen zijn de Eigen vervoerverzekering, de Transportverzekering en de Wagenparkverzekering. Ook kunt u een zakelijke reisverzekering afsluiten, die ervoor zorgt dat uw medewerkers goed verzekerd op zakenreis gaan.

Bezit bedrijfsverzekering

Onder de bezit bedrijfsverzekering valt onder andere de Elektronicaverzekering, waarmee u zich verzekert voor diefstal en beschadiging van bedrijfselektronica. Ook de Goederenverzekering, Inventarisverzekering, Machinebreukverzekering en Reconstructieverzekering zijn veel gekozen zakelijke verzekeringen op dit gebied.

Verzekeringen voor werkgevers

Speciaal voor werkgevers wordt de Verzuimverzekering aangeboden, welke dekking biedt voor loondoorbetaling bij ziekte van personeel. Andere verzekeringen die worden aangeboden, zijn de Eigenrisicodrager ziektewet, de Eigenrisicodrager WGA, de MKB verzuim ontzorgverzekering en de Arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Verzekeringen voor werknemers

Met betrekking tot werknemers zijn er meerdere mogelijkheden voor een zakelijke verzekering afsluiten, zoals de WGA-hiaatverzekering en de WIA-verzekering. Ook is er de Collectieve zorgverzekering, het Collectief verzekeringsplan, de Collectieve ongevallenverzekering en de Pensioenverzekering.

Bedrijfsverzekering kosten

Het afsluiten van een verzekering bedrijf is een waardevolle investering. Een zakelijke verzekering is vaak noodzakelijk voor het beschermen van de continuïteit van uw onderneming. Uiteraard bent u op zoek naar de beste bedrijfsverzekering tegen de laagste prijs. Wat de bedrijfsverzekering kosten zullen zijn voor uw onderneming is onder andere afhankelijk van het type verzekering, de dekking en bedrijfskenmerken. Bereken online uw premie of vraag vrijblijvend een offerte op.

Zakelijke verzekering afsluiten bij Klap Verzekeringsmakelaar

Een zakelijke verzekering is essentieel. Deze helpt uw bedrijf verzekeren tegen risico’s en de bedrijfscontinuïteit veilig te stellen. Bij Klap sluit u al een zakelijke verzekering af tegen een scherpe prijs en met een uitgebreide dekking. Waar u zich het beste voor kunt verzekeren en welke risico’s u zelf kunt dragen, is soms een lastige vraag. Wilt u een zakelijke verzekering afsluiten? Wij geven u vrijblijvend en kosteloos advies. Zo kunt u uw bedrijf verzekeren op een manier die aansluit bij de wensen en behoeften van uw onderneming. Bekijk alle verzekeringen, bereken uw premie, of neem contact op voor een advies op maat.

Ik wil advies