Collectief verzekeringsplan

Draag zorg voor uw medewerkers en biedt hen een collectiviteit aan op verschillende verzekeringen.


Een goed arbeidsvoorwaardenbeleid is een essentieel onderdeel van het sociaal beleid binnen uw onderneming. Met het Collectief Verzekeringsplan van Klap kunnen uw werknemers profiteren van betere tarieven en/of voorwaarden op grond van uw inkoopkracht. Dergelijke secundaire arbeidsvoorwaarden collectiviseren wij in een bedrijfsarrangement, waarbij de werknemer volledig vrij is om deel te nemen en de binding met de werkgever tot een minimum beperkt kan blijven.

Welke ‘benefits’ kunnen onderdeel uitmaken van een arrangement? Denk hierbij aan verzekeringen voor de auto, woonhuis, inboedel, kostbaarheden, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en reizen. Personal Benefits bestaan niet alleen uit verzekeringen. Ook consumptieve financieringen, hypotheken en bedrijfsspaarregelingen kunnen in een Personal Benefits pakket worden opgenomen. In onderling overleg wordt een arrangement samengesteld, dat volledig op uw wensen en mogelijkheden aansluit. De administratie en afhandeling vindt desgewenst volledig via internet plaats.

Kijk voor meer informatie op collectiefverzekeringsplan.nl of neem contact op met een van onze adviseurs.

Verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen worden gecollectiviseerd in een collectief verzekeringsplan.

Voor bedrijven die hun werknemers willen laten profiteren van betere tarieven en voorwaarden op het gebied verzekeringszaken.

Door voor u groot in te kopen, en door onze onafhankelijkheid, bent u altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Uw premie berekenen

Om uw premie te berekenen verwijzen wij u graag door naar Collectiefverzekeringsplan.nl.
Deze website is onderdeel van Klap en gespecialiseerd in maatwerk oplossingen op het gebied van een Collectief verzekeringsplan.

Klik op onderstaande button om naar Collectiefverzekeringsplan.nl te gaan. Wilt u liever telefonisch contact met onze specialist Jurgen van Veenendaal? Dat kan uiteraard door te bellen naar onderstaand nummer.

Chat met één van onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug

Ontvang het laatste nieuws over uw risico’s in uw mailbox.