Collectief verzekeringsplan

Draag zorg voor uw medewerkers en biedt hen een collectiviteit aan op verschillende verzekeringen.

Ga naar website Ga naar website
Collectief verzekeringsplan
Ga naar website

Verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden kunnen worden gecollectiviseerd in een collectief verzekeringsplan.

Voor bedrijven die hun werknemers willen laten profiteren van betere tarieven en voorwaarden op het gebied van verzekeringszaken.

Door voor u groot in te kopen, en door onze onafhankelijkheid, bent u altijd verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding.


Een goed arbeidsvoorwaardenbeleid is een essentieel onderdeel van het sociaal beleid binnen uw onderneming. Met het Collectief Verzekeringsplan van Klap kunnen uw werknemers profiteren van betere tarieven en/of voorwaarden op grond van uw inkoopkracht. Dergelijke secundaire arbeidsvoorwaarden collectiviseren wij in een bedrijfsarrangement, waarbij de werknemer volledig vrij is om deel te nemen en de binding met de werkgever tot een minimum beperkt kan blijven.

Welke ‘benefits’ kunnen onderdeel uitmaken van een arrangement? Denk hierbij aan verzekeringen voor de auto, woonhuis, inboedel, kostbaarheden, aansprakelijkheid, rechtsbijstand en reizen. Personal Benefits bestaan niet alleen uit verzekeringen. Ook consumptieve financieringen, hypotheken en bedrijfsspaarregelingen kunnen in een Personal Benefits pakket worden opgenomen. In onderling overleg wordt een arrangement samengesteld, dat volledig op uw wensen en mogelijkheden aansluit. De administratie en afhandeling vindt desgewenst volledig via internet plaats.

Kijk voor meer informatie op collectiefverzekeringsplan.nl of neem contact op met een van onze adviseurs.

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Onze specialist Jurgen van Veenendaal
Voor al uw vragen over onze Collectief verzekeringsplan
Jurgen van Veenendaal
Adviseur employee benefits
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug
Vrijblijvend advies
    Nieuwsbrief
    Ontvang nieuws en belangrijke ontwikkelingen