Inventaris Bedrijf

Inventarisverzekering

Met de Inventarisverzekering kunt u na schade uw bedrijfsuitrusting herstellen of vervangen en uw activiteiten voortzetten.

Inventarisverzekering

Alle spullen die niet voor de verkoop zijn bestemd vallen onder de Inventarisverzekering.

Een Inventarisverzekering is met name interessant wanneer uw bedrijfsmiddelen kostbaar zijn.

Al uw roerende zaken, zoals bedrijfsuitrusting, die aanwezig zijn in uw bedrijf en de eventueel aanwezige voorraden.


Verzekering van de inventaris

Voor de verzekering van de inventaris dient het bedrag benodigd voor de aanschaf van nieuwe voorwerpen van dezelfde soort en kwaliteit te worden aangehouden (= nieuwwaarde). Voor de goederenvoorraad is de inkoopwaarde en/of kostprijs van de maximale voorraadpositie over het algemeen het uitgangspunt voor de bepaling van het verzekerd bedrag.

Voorbeeld: u bent ondernemer van een elektronicawinkel. Door een brand heeft uw winkelvoorraad schade opgelopen. De beschadigde spullen kunt u niet zomaar op eigen kosten vervangen. Maar als u niet blijft leveren, loopt de omzet van uw bedrijf gevaar. Met een Inventarisverzekering vangt u deze risico’s op. Bij schade ontvangt u een vergoeding waarmee u snel een nieuwe voorraad kunt inkopen.

Waarom Klap? Het gemak van één aanspreekpunt, een prettige relatie en goed meedenken. Echt partnership dus!

Lees het hele verhaal

Een Inventarisverzekering voor een kantoor aan huis

Heeft u een kantoor of andere werkruimte aan huis, dan moet u privé en zakelijk gebruik van spullen zoveel mogelijk scheiden. Als u in uw woninginboedel apparatuur heeft die u zakelijk gebruikt, zoals bijvoorbeeld een laptop, printer of fotocamera, dan moet u dit doorgeven aan uw adviseur. Uw adviseur kan u vertellen wat daarvan de gevolgen zijn voor uw privéverzekering en of u een zakelijke verzekering nodig heeft.

 

Schade melden? Dat kan waar en wanneer u wilt!
Wanneer u, uw onderneming en/of uw eigendommen schade oplopen, is dat erg vervelend. Bij ons kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week online uw schade melden met behulp van ons digitale schadeformulier. De schadebehandelaars van Klap zorgen er voor dat uw schade zo snel mogelijk wordt afgehandeld zodat u weer zorgeloos verder kunt. Liever iemand persoonlijk spreken? Kies dan uit een van onze contactmogelijkheden.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over onze Inventarisverzekering
Onze specialist Janette  Zuidema
desk accountmanager Janette Zuidema
Onze specialist Natascha  Koers
desk accountmanager Natascha Koers
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies