Cyber Cybercrime

Cyberverzekering zakelijk

Met de cyberrisicoverzekering verkleint u de kans op cyberschade en beschermt u uw bedrijf tegen de gevolgen van cyberincidenten.

Bereken premie
Cyberverzekering zakelijk
Bereken premie

Onze cyberrisicoverzekering verkleint de kans op cyberschade en beschermt uw bedrijf tegen de gevolgen van cyberincidenten.

Bedrijven die met privacygevoelige gegevens werken of online transacties doen adviseren we om deze verzekering af te sluiten.

U kunt altijd gebruik maken van een volledige dekking. Er is hierbij geen voorbehoud ten aanzien van uw beveiliging.


Bedrijven zijn steeds vaker doelwit van cybercriminaliteit. De kans op diefstal van betaal- en persoonsgegevens neemt toe, dus ook uw bedrijf loopt een verhoogd risico. Met de zakelijke Cyberverzekering verkleint u de kans op cyberschade en beschermt u uw bedrijf tegen de gevolgen van cyberincidenten. Bij Klap is uw cyberveiligheid eenvoudig en snel geregeld. Samen met u maken we de kans op ernstige cyberschade zo klein mogelijk.

Wat is een Cyberverzekering?

Een Cyberverzekering dekt de kosten die het gevolg zijn van cybercriminaliteit. Dit betreft de kosten van onder andere gegevensdiefstal, hacking, ransomware, systeeminbraak, of verloren data. Een cyberrisicoverzekering dekt twee typen schades: de schade van derden in verband met een hack of datalek en de schade die u zelf lijdt.

Niet alleen uzelf, maar ook toeleveranciers en klanten kunnen schade lijden als gevolg van een cyberincident bij uw bedrijf. U kunt aansprakelijk worden gesteld als gevolg van:

 • Een onvoldoende beveiligd netwerk;
 • Het schenden van privacywetgeving;
 • Het onbedoeld overdragen van virussen of malware.

Schade aan uw eigen bedrijf, als gevolg van cybercriminaliteit, kan bestaan uit bijvoorbeeld schade veroorzaakt door hackers, bedrijfsschade of cyberschade.

Snel schakelen, korte lijnen en duidelijke informatievoorziening, dat is Klap.

Lees het hele verhaal

Wat dekt een Cyberverzekering zakelijk?

Met de Cyberverzekering, is uw bedrijf verzekerd tegen schade als gevolg van cyberincidenten. De cyberrisicoverzekering van Klap beschikt over een uitgebreide dekking en ruime voorwaarden. Onze Cyberverzekering zakelijk dekt onder andere:

 • Kosten voor reparatie, vervanging of herstel van uw websites, programma’s of data;
 • Digitale aansprakelijkheid;
 • Kosten van crisismanagement en reputatieherstel;
 • Omzetverlies als gevolg van een cyberaanval;
 • Kosten van forensisch onderzoek naar de oorzaak van hacking.

Daarom een Cyberverzekering zakelijk bij Klap!

 • Volledige dekking, zonder voorbehoud ten aanzien van uw beveiliging;
 • Verzekerd voor aansprakelijkheid bij schade aan derden;
 • De juiste hulp in uw situatie;
 • Gratis Cyberscan;
 • Juridische check van uw verwerkingsovereenkomst.

Een cyber risk verzekering van Klap is eenvoudig en snel geregeld. Samen met u brengen we uw cyberrisico’s in kaart en denken actief na over mogelijkheden om de kans op schade voor uw bedrijf te verkleinen.


Particuliere klant?

Voor privé cyberverzekeringen bent u bij United Insurance (onderdeel van Klap) aan het juiste adres. Binnen 2 minuten bent u al beschermd.

Bekijk de particuliere Cyberverzekering


Schade melden? Dat kan waar en wanneer u wilt!
Wanneer u, uw onderneming en/of uw eigendommen schade oplopen, is dat erg vervelend. Bij ons kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week online uw schade melden met behulp van ons digitale schadeformulier. De schadebehandelaars van Klap zorgen er voor dat uw schade zo snel mogelijk wordt afgehandeld zodat u weer zorgeloos verder kunt. Liever iemand persoonlijk spreken? Kies dan uit een van onze contactmogelijkheden.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies