Sportbedrijfverzekering risico's indoor outdoor sportbedrijf bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

In- & outdoor sportbedrijf

Klap biedt een speciale Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering aan voor bedrijven met actieve recreatie en/of vrijetijdsbesteding.

Klap biedt maatwerk oplossingen voor uw In- & outdoor sportbedrijf

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering gericht op de specifieke risico's voor binnen- en buitensport bedrijven.

Bedrijven waarbij het faciliteren van actieve recreatie en/of vrije tijdsbesteding centraal staat.

Bij de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zal i.c.m. risicomanagement ingezoomd worden op het te lopen risico en preventie.


Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor in- & outdoor adventurebedrijven

Bedrijven die werkzaam zijn in de binnen- en buitensport branche kunnen nu bij ons terecht voor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, afgestemd op de specifieke risico’s. Vaak zijn de (risicovolle) binnen- of buitensport activiteiten uitgesloten in de voorwaarden van standaard bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen. Hiervoor heeft Klap een nieuw product ontwikkeld, namelijk de In- & outdoor sportbedrijf verzekering. Een groot voordeel van dit product is dat het samen komt met een risico-inventarisatie, waardoor u ook meteen de risico’s van uw bedrijf goed in kaart krijgt.

Bij de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering wordt ingezoomd op de te verzekeren activiteit en het preventie niveau van deze activiteit. De combinatie met risicomanagement maakt dit product uniek in de verzekeringsmarkt. Dit product is speciaal ontworpen voor bedrijven met specifieke bedrijfsaansprakelijkheidsrisico’s die nergens anders kunnen worden verzekerd voor deze premie. Gedacht moet dan worden aan klimparken, paintball banen, indoor speelhallen, escape rooms en adventureparken.

Sportbedrijf verzekering met risicomanagement

Risicomanagement houdt in dat er wordt ingezoomd op de te verzekeren activiteiten en de veiligheid van deze activiteiten. Als deze risico-inventarisatie is voltooid, sturen wij u een voorstel op maat toe voor uw indoor sportbedrijf verzekering of outdoor sportbedrijf verzekering, zodat u zeker weet dat al uw risico’s goed zijn afgedekt.

Activiteiten die wij met dit product kunnen verzekeren zijn onder andere:

  • Escape Rooms;
  • Klimmuren;
  • Indoor speel- en skihallen;
  • Adventureparken;
  • Paintball banen.

In- en outdoor sportbedrijf verzekering afsluiten bij Klap Verzekeringsmakelaar

Met de In- en outdoor sportbedrijf verzekering heeft u een complete bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf dat sport- of vrijetijdsactiviteiten faciliteert. Uw onderneming is verzekerd tegen aansprakelijkheid naar aanleiding van schade. De gevolgen van aansprakelijkstelling na een incident kunnen enorm oplopen en daarmee een gevaar vormen voor de continuïteit van uw bedrijf. Een goede verzekering is dus essentieel voor bedrijven in de binnen- en buitensport branche. Bij Klap sluit u een in- en outdoor sportbedrijf verzekering af met uitgebreide dekking en goede voorwaarden. Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt, staan wij uiteraard voor u klaar. Neem contact op met een van de zakelijke adviseurs van Klap.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Onze specialist Alex Brandenburg voor al uw vragen over onze In- & outdoor adventure verzekering
Onze specialist Ruud de Pont
account director Ruud de Pont
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies