In- & outdoor sportbedrijf

Klap biedt een speciale Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering aan voor bedrijven met actieve recreatie en/of vrijetijdsbesteding.

Klap biedt maatwerk oplossingen voor uw In- & outdoor sportbedrijf

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering gericht op de specifieke risico's voor buitensport- en adventurebedrijven.

Bedrijven waarbij het faciliteren van actieve recreatie en/of vrije tijdsbesteding centraal staat.

Bij de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zal i.c.m. risicomanagement ingezoomd worden op het te lopen risico en preventie.


Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor in- & outdoor adventurebedrijven

Bedrijven die werkzaam zijn in de binnen- en buitensport branche kunnen nu bij ons terecht voor een goede Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Vaak zijn de (risicovolle) activiteiten uitgesloten in de voorwaarden van de standaard Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Voor deze bedrijven hebben wij een nieuw product ontwikkeld, namelijk een: In- & outdoor adventure verzekering. Een groot voordeel van dit product is dat het samen komt met een risico-inventarisatie, waardoor u als bedrijf ook meteen de veiligheid goed in kaart krijgt.

Bij de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering wordt ingezoomd op de te verzekeren activiteit en het preventie niveau van deze activiteit. De combinatie met risicomanagement maakt dit product uniek in de verzekeringsmarkt. Dit product is speciaal ontworpen voor bedrijven met specifieke bedrijfsaansprakelijkheidsrisico’s die nergens anders kunnen worden verzekerd voor deze premie. Gedacht moet dan worden aan klimparken, paintball banen, indoor speelhallen, escape rooms en adventureparken.

Risicomanagement brengt de veiligheid van uw onderneming in kaart

Risicomanagement houdt in dat er wordt ingezoomd op de te verzekeren activiteiten en de veiligheid van deze activiteiten.
Als deze risico-inventarisatie is voltooid, sturen wij u een voorstel op maat toe voor de verzekering, zodat u zeker weet dat al uw risico’s goed zijn afgedekt.

Activiteiten die wij met dit product kunnen verzekeren zijn onder andere:

  • Escape Rooms
  • Klimmuren
  • Indoor speel- en skihallen
  • Adventureparken
  • Paintball banen

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Onze specialist Saskia Luyks
Voor al uw vragen over onze In- & outdoor adventure verzekering
Saskia Luyks
Account director
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug
Vrijblijvend advies
    Nieuwsbrief
    Ontvang nieuws en belangrijke ontwikkelingen