Transportverzekering online Afsluiten voor zeevracht, luchtvracht en goederen.

Eigen vervoerverzekering

Als ondernemer houdt u niet van stilstaan. Met een eigen vervoerverzekering beperkt u dit risico letterlijk en figuurlijk.

Eigen vervoerverzekering

Uw auto is een kostbaar bezit en moet goed verzekerd zijn. Deze verzekering dekt de schadekosten bij ongelukken.

De zakelijke mobiliteitsverzekering is bedoeld voor bedrijven die in bezit zijn van één of meerdere voertuigen.

Met onze mobiliteitsverzekering beschermt u al uw bestuurders tegen de schadekosten van een aanrijding of ander auto-ongeluk.


In Nederland is een autoverzekering een wettelijk verplichte verzekering. Momenteel telt Nederland meer dan 8 miljoen auto’s. Die auto’s veroorzaken op jaarbasis een zeer groot aantal ongelukken. Bij deze ongelukken ontstaan vaak aanzienlijke schades, materieel maar ook fysiek.

Verplichte wettelijke aansprakelijkheidsverzekering

In Nederland heeft jaarlijks ongeveer 1 op de 10 auto’s schade (bron: FOCWA). Een goede bedrijfsautoverzekering is daarom van groot belang. Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is verplicht, maar welke mogelijkheden zijn er nog meer?

Andere dekkingen

Naast de WA-dekking (wettelijke aansprakelijkheid) zijn er de beperkt Casco-dekking en de volledig Casco- dekking (allrisk-dekking). Deze dekt ook schade aan uw eigen auto, ongeacht hoe deze is ontstaan. De autoverzekering is uit te breiden met Rechtsbijstand, ongevallen-inzittendenverzekering en/of schadeverzekering inzittenden. Wanneer u met uw bedrijf de (bestel)auto(‘s) least, kan het onder sommige omstandigheden voordelig zijn om de verzekering uit het leasecontract te laten en deze zelf te verzorgen. Wij informeren u hier graag verder over.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over onze Eigen vervoerverzekering
Onze specialist Janette  Zuidema
desk accountmanager Janette Zuidema
Onze specialist Natascha  Koers
desk accountmanager Natascha Koers
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies