Kappersverzekering

De Kappersverzekering is geknipt voor iedere kapper in Nederland. Maak gebruik van het volledige dekkingspakket.

Kappersverzekering

Met de Kappersverzekering verzekert u uw kapsalon tegen onder meer aansprakelijkheid, bedrijfsschade en schade aan uw voorraad.

Het speciaal voor kappers samengestelde verzekeringspakket is geschikt voor alle kappers en kapsalons in Nederland.

De Kappersverzekering biedt volledige dekking voor alle kappers en kapsalons in Nederland.


Als kapper en eigenaar van een kapsalon loopt u verschillende risico’s met betrekking tot aansprakelijkheid, bedrijfsschade en personeel. Door u goed te verzekeren met de Kappersverzekering van Klap beschermt u uzelf, uw salon en uw medewerkers tegen deze risico’s en bent u gedekt tegen de gevolgen hiervan.

Wat wordt gedekt door de Kappersverzekering?

Een volledige dekking voor alle kappers in Nederland, of u nu wel of geen lid bent van ANKO, is wat de Kappersverzekering van Klap biedt. Het verzekeringspakket voor kappers is een compleet pakket en biedt standaard: inventaris, voorraad, huurdersbelang, glas, bedrijfsschade, AVB, geld, lichtreclame en SVW. Hieronder vindt u de verschillende dekkingen uiteengezet.

 • Dekking inventaris, goederen en huurdersbelang
  De Kappersverzekering biedt een uitgebreide verzekering tegen onder andere brand, inbraak, storm, bliksem, waterschade aan de bedrijfsuitrusting van de gehele winkelinrichting en goederen. Daarnaast vallen ook (interne) verbouwingen en aftimmeringen onder deze dekking. Het maximale verzekerd bedrag per gebeurtenis is hierbij €300.000,-.
 • Bedrijfsschade
  Uitgebreide bedrijfsschadeverzekering met dekking voor derving van brutowinst na materiele schade gedurende maximaal één jaar. Derving van brutowinst kan ontstaan door vaste lasten zoals salarissen en huur, alsmede de netto winst. De brutowinst is maximaal verzekerd tot €500.000,-.
 • Glas
  De Kappersverzekering biedt ook een verzekering voor glasschade. De verzekering omvat het binnen en buiten glas inclusief belettering door glasbreuk ten gevolge van brand, inbraak, storm en verdere (plotselinge) breuk.
 • Lichtreclame
  Verzekering van aanwezige lichtreclame op/aan uw winkel en salon tegen onder andere brand, storm en vandalisme is een verzekeringsvorm binnen de Kappersverzekering.
 • Aansprakelijkheid
  U kunt zich verzekeren tegen aansprakelijkheidstelling. U verzekert zich dan tegen (zaak en letsel) schade, waarvoor u aansprakelijk bent aan klanten, bezoekers en werknemers ten gevolge van uw activiteiten als kapsalon.
 • Geld
  Verderf van winkelgeld ten gevolge van onder andere inbraak en overval binnen of buiten uw salon of winkel, is mee te verzekeren binnen de Kappersverzekering van Klap.
 • Schadeverzekering voor werknemers
  Als eigenaar van een kapsalon bent u verantwoordelijk voor het personeel dat bij u in dienst is. U kunt zich verzekeren ten behoeve van uw werknemers waarvoor u aansprakelijk bent tijdens werkzaamheden inclusief woon- en werk reizen.

Uw voordelen bij het afsluiten van een Kappersverzekering

De Kappersverzekering van Klap heeft een unieke dekking welke u op maat kunt laten samenstellen in samenwerking met onze verzekeringsexperts. Dit zijn uw voordelen bij het afsluiten van een Kappersverzekering:

✓ Zeer scherpe premie

✓ Standaard overdekking van 10 % voor inventaris, voorraad en huurdersbelang

✓ Opruimingskosten kosteloos meeverzekerd tot 20% van het verzekerd bedrag voor inventaris en huurdersbelang

✓ Geld standaard meeverzekerd tot € 5.000,-

✓ Lichtreclame standaard meeverzekerd tot € 10.000,-

✓ Schade aan winkelruit(en) meeverzekerd (tot max. 10 ruiten)

✓ Belettering op winkelruit meeverzekerd tot € 1.000,-

✓ Eigen risico van € 500 wordt bij één schade slechts één keer in rekening gebracht voor alle dekkingen. Normaal geldt een eigen risico per verzekeringsproduct.

Optionele pakket uitbreiding Kappersverzekering

Naast het standaard verzekeringspakket voor kappers en kapsalons, kan het zijn dat u bedrijfsspecifieke risico’s heeft welke u graag wilt verzekeren. Onze verzekeringsexperts helpen u graag bij het in kaart brengen van uw risico’s, zodat u de juiste verzekeringskeuzes kunt maken. Voorbeelden van onderwerpen welke u kunt toevoegen aan uw Kappersverzekeringspakket zijn:

 • Verzuimverzekering
 • Rechtsbijstand
 • Gebouwenverzekering (indien u eigenaar bent van een gebouw)
 • Electronicaverzekering

Deze kappersondernemingen gingen u voor

Onze verzekeringsexperts adviseren al jaar en dag eigenaren van kapsalons en zorgen er met hen voor dat hun risico´s in zekere handen zijn. Hieronder vindt u een greep uit de kapsalons welke u voor gingen.

               

Eenvoudig online schade melden

Op het moment dat u een schade heeft, is dat natuurlijk al vervelend genoeg. Bij Klap hebben wij het daarom extra eenvoudig gemaakt om snel uw schade online bij ons te kunnen melden. Op deze manier kunt u overal en ten alle tijden uw schade aan ons melden, en kan uw verzekeringsadviseur u spoedig helpen bij het verwerken en eventueel herstellen van de schade. Wilt u liever persoonlijk contact over uw schade? Neem dan contact op met Marco de Jager, schade specialist bij Klap, via 020-261 61 61.

Meld direct uw schade

Verzekering voor kapsalon eenvoudig en snel regelen via Klap

Wilt u advies of meer informatie over de Kappersverzekering? Neem dan contact op met onze zakelijke adviseurs Bill Kaandorp en Marc Toebosch. Zij beantwoorden graag uw vragen of voorzien u van meer informatie over de verzekeringsmogelijkheden. Wilt u inzicht in uw risico’s? Ook dan kunt u contact opnemen met de verzekeringsexperts van Klap. Klap is al meer dan 165 jaar specialist in zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. Onze adviezen zijn toegesneden op uw specifieke wensen en die van uw bedrijf.

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug
Vrijblijvend advies
  Nieuwsbrief
  Ontvang nieuws en belangrijke ontwikkelingen