Kappers Kappersverzekering

Kappersverzekering

De allerscherpste Kappersverzekering van Nederland, geknipt voor iedere kapsalon in Nederland.

Bereken premie
Kappersverzekering
Bereken premie
 • Glasschade? Bel direct met de Glaslijn via 0900-2040444

Met de Kappersverzekering verzekert u uw kapsalon tegen onder meer aansprakelijkheid, bedrijfsschade en schade aan uw voorraad.

De kappersverzekering is speciaal voor kappers die wassen, knippen, verven en voor de barbier.

De kappersverzekering is zo samengesteld dat uw belangrijkste risico’s zijn afgedekt.


De voordelen van de Kappersverzekering:

 • De scherpste premie van Nederland
 • Dagelijks opzegbaar
 • Voor alle kappers en kapsalons
 • Vaste contactpersoon
 • Geen lidmaatschap van ANKO vereist
 • Op maat gemaakt verzekeringspakket
 • Gratis opzegservice

Bereken uw premie

Uw premie per maand
Vraag verzekering aan

Inclusief assurantiebelasting, exclusief administratiekosten.

Zorgeloos knippen met onze Kappersverzekering

Als kapper of eigenaar van een kapsalon loopt u verschillende risico’s. Uw spullen of uw salon kunnen beschadigd raken, u kunt aansprakelijk worden gesteld door klanten, of er kan bijvoorbeeld geld worden gestolen uit uw salon. Wanneer er schade ontstaat heeft dit, naast de fysieke gevolgen, ook financiële gevolgen voor u. Met de Kappersverzekering verzekert u uw salon, uzelf en uw medewerkers tegen risico’s die horen bij het kappersvak. Het verzekeringspakket biedt een volledige dekking voor alle kappers en kapsalons in Nederland, dus ook wanneer u geen lid bent van ANKO. Op deze pagina leggen we alles uit over de Kappersverzekering bij Klap. We behandelen de vraag; ‘Wat is een kapperverzekering?’ en u leest wat de Kappersverzekering voor u kan betekenen.

Wat is een Kapperverzekering?

De Kappersverzekering is een verzekeringspakket speciaal samengesteld voor kappers. Het verzekeringspakket van de Kapper verzekering bestaat uit:

Wat dekt een verzekering voor kappers?

De verzekering kapsalon heeft een complete dekking voor alle risico’s van het kappersvak. Wat verzekert u precies met verzekeringen voor kappers?:

 • Bedrijfsaansprakelijkheid is verzekerd tot € 2.500.000,- per claim en € 5.000.000,- per jaar
 • Inventaris, voorraad en huurdersbelang is verzekerd tot € 300.000,-
 • Lichtreclame is verzekerd tot € 10.000,-
 • Geld is verzekerd tot € 5.000,-
 • Bedrijfsschade is verzekerd tot € 500.000,-
 • Werknemersschade is verzekerd tot € 2.500.000,-
 • Schade aan (winkel)ruiten is verzekerd
 • Belettering op de (winkel)ruit is verzekerd tot € 1.000,-

Blijf op de hoogte en leer meer over verzekeringen kapperszaak

Wij begrijpen dat verzekeringen soms complex kunnen zijn. Daarom hebben wij speciaal voor kappers en eigenaren van een kapsalon een Instagrampagina gelanceerd waar wij u als kapper en ondernemer op een laagdrempelige manier meenemen in de verzekeringswereld. Zo leert u op een leuke manier meer over de inhoud van verschillende verzekeringen voor kappers. Bekijk de pagina hier, volg en blijf op de hoogte!

Kappersverzekering afsluiten bij Klap Verzekeringsmakelaar

Een Kapperverzekering afsluiten helpt om uw salon, uw personeel en uzelf te beschermen tegen de financiële gevolgen van schade. Klap biedt het voordeligste Kappersverzekeringspakket aan van Nederland. Door een Kapperverzekering afsluiten bent u uitstekend verzekerd tegen een scherpe premie.

Wilt u meer informatie over de Kappersverzekering en de mogelijkheden voor uw salon? Neem dan contact op met onze zakelijke adviseurs. Zij beantwoorden graag uw vragen over verzekeringen voor kappers en kunnen u inzicht geven in uw risico’s.

Klap is al meer dan 170 jaar specialist in zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. Onze adviezen zijn toegesneden op uw specifieke wensen en die van uw bedrijf.

Polisvoorwaarden en Verzekeringskaarten Kappersverzekering

Polisvoorwaarden Glas Verzekeringskaart Glas
 Polisvoorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven AVB Verzekeringskaart Bedrijfsaansprakelijkheid
Polisvoorwaarden Geldverzekering Verzekeringskaart Geld
Polisvoorwaarden Bedrijfsschade Verzekeringskaart Bedrijfsschade
Polisvoorwaarden Algemeen Verzekeringskaart Milieuschade
Polisvoorwaarden Goederen Verzekeringskaart Goederen
Polisvoorwaarden Huurdersbelang Verzekeringskaart Huurdersbelang
Polisvoorwaarden Inventaris Verzekeringskaart Inventaris

Voordelen verzekering kapsalon

 • Scherpste premie van Nederland
 • Dagelijks opzegbaar
 • Geschikt voor alle kappers en kapsalons
 • Vaste contactpersoon
 • Geen lidmaatschap van brancheverenigingen vereist
 • Op maat gemaakt verzekeringspakket
 • Wij zeggen gratis uw huidige verzekeringen op wanneer u naar ons overstapt

Aansprakelijkheidsverzekering voor kappers

Onder de verzekeringen kapperszaak, valt ook de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor kappers. Deze verzekering dekt schade die door uw bedrijf aan anderen kan worden veroorzaakt, zoals letselschade en schade aan objecten. De financiële gevolgen van dit soort schades kunnen hoog oplopen. De aansprakelijkheidsverzekering is daarom een belangrijk onderdeel van uw kapperszaak verzekeren.

Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering voor kappers

Naast kapper bent u ook werkgever wanneer u een eigen salon runt met personeel. Als werkgever bent u aansprakelijk wanneer uw medewerker schade oploopt tijdens werktijd. Hieronder valt bijvoorbeeld letselschade op de werkvloer, maar ook schade onderweg. Een werkgeversaansprakelijkheidsverzekering is dan ook een van de belangrijke verzekeringen kapperszaak.

Inventarisverzekering voor kappers

Een Inventarisverzekering voor kappers dekt herstel of vervanging van de inventaris. Hiermee kunt u na schade door bijvoorbeeld brand, inbraak of lekkage, uw bedrijfsuitrusting herstellen of vervangen zodat u zo snel mogelijk verder kunt. Dit geldt ook voor de goederenvoorraad wanneer deze schade heeft opgelopen. De Inventarisverzekering is daarom een belangrijk onderdeel van het pakket van de verzekeringen kapperszaak. Ook als u een salon-aan-huis heeft, is een Inventarisverzekering van belang. De bedrijfsuitrusting en apparatuur zoals uw laptop en printer die u zakelijk gebruikt, vallen niet onder uw privé inboedelverzekering. Deze zijn wel gedekt onder de Inventarisverzekering voor kappers.

Huurdersbelang voor kappers

Verbeteringen die u heeft aangebracht aan het bedrijfspand dat u huurt, vallen onder huurdersbelang. Het bedrijfspand is verzekerd door de eigenaar, maar verbeteringen die zijn aangebracht zijn daarbij niet meeverzekerd. Als u als kapper of salon eigenaar zelf heeft geïnvesteerd in verbeteringen, biedt de Huurdersbelang verzekering uitkomst. Deze verzekering dekt de kosten van schade aan aangebrachte verbeteringen zoals de vloer van uw kapsalon.

Milieuschadeverzekering voor kappers

Tijdens de bedrijfsvoering kunt u onbedoeld schade aan het milieu veroorzaken. Haarverf, bleekmiddel en permanentvloeistof waar u als kapper mee werkt, kunnen invloed hebben op het milieu. Schade aan- en verontreiniging van het milieu kan een hoge onverwachte kostenpost vormen voor kappers. Daarom is milieuschade standaard verzekerd binnen het pakket met verzekeringen voor kappers.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering kappers

Ook als zelfstandig kapper kunt u helaas ziek worden of een ongeluk krijgen waardoor u niet meer kunt werken. U heeft dan geen inkomsten meer. Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor kappers helpt u in dat geval om de periode te overbruggen totdat u weer aan het werk kunt. De AOV voor kappers zorgt voor een maandelijkse uitkering bij arbeidsongeschiktheid. Door een Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor kappers toe te voegen aan uw pakket van de kappersverzekering, bent u zeker van een inkomen ook bij ongelukkige gebeurtenissen.

Daarom een kappersverzekering bij Klap

Met een Kappersverzekering bent u verzekerd voor alle risico’s waar u in uw vak als kapper of met uw salon mee te maken kunt krijgen. De Kappersverzekering dekt bijvoorbeeld schade aan de inventaris of -goederen, huurdersbelang, milieuschade, aansprakelijkheid, en schade aan de winkelruit of belettering. Door middel van een kapperverzekering afsluiten heeft u een compleet pakket aan verzekeringen waarmee uw risico’s gedekt zijn en u zorgeloos door kunt gaan met uw werk als kapper. Op onze website kunt u online uw premie berekenen en een kapperverzekering afsluiten.

Kosten kapper verzekering

De kosten kapperverzekering bestaan uit de maandelijkse premie inclusief assurantiebelasting en de jaarlijkse administratiekosten. Bij ons bent u verzekerd tegen de scherpste premie voor kappersverzekeringen van Nederland. Uw premie is afhankelijk van het verzekerd bedrag dat past bij uw salon. Dit wordt bepaald aan de hand van uw jaaromzet. Wilt u weten wat de kosten kapperverzekering zijn voor uw salon? Bereken uw premie online. Omdat met de Kappersverzekering hoge kosten bij schade worden voorkomen, is de verzekering een waardevolle investering en aanvulling op uw werk als kapper.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies
  Ontvang de offerte via email