Kappers Kappersverzekering

Kappersverzekering

De Kappersverzekering is geknipt voor iedere kapper in Nederland. Maak gebruik van het volledige dekkingspakket.

Kappersverzekering

Met de Kappersverzekering verzekert u uw kapsalon tegen onder meer aansprakelijkheid, bedrijfsschade en schade aan uw voorraad.

Het speciaal voor kappers samengestelde verzekeringspakket is geschikt voor alle kappers en kapsalons in Nederland.

De Kappersverzekering biedt volledige dekking voor alle kappers en kapsalons in Nederland.


Als kapper loopt u verschillende risico’s. Uw spullen of uw salon kunnen beschadigd raken, u kunt aansprakelijk worden gesteld door klanten, of er kan bijvoorbeeld geld worden gestolen uit uw salon. Wanneer er schade ontstaat heeft dit, naast de fysieke gevolgen, ook financiële gevolgen voor u. Met de Kappersverzekering verzekert u uw salon, uzelf en uw medewerkers tegen risico’s die horen bij het kappersvak. Op deze pagina leggen we alles uit over de Kappersverzekering bij Klap. We behandelen de vraag; ‘Wat is een kappersverzekering?’ en u leest wat de Kappersverzekering voor u kan betekenen.

Wat is een kappersverzekering?

De Kappersverzekering is een verzekeringspakket speciaal samengesteld voor kappers. Het verzekeringspakket van de Kappersverzekering bestaat uit een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) met een schadeverzekering voor werknemers, een inventarisverzekering, een goederenverzekering  en een bedrijfsschadeverzekering. Daarnaast zijn ook geld, lichtreclame en glas standaard meeverzekerd.

In bezit van een kappersverzekering? Regel direct uw zaken.
Direct uw polis en persoonlijke gegevens inzien
en wijzigen wanneer nodig.

Mijn Klap
Heeft u schade? Wat vervelend. Meld direct
online uw schade aan ons.

Schade melden

Voordelen verzekering kapsalon

De Kappersverzekering is specifiek bedoeld voor kappers in Nederland en verzekert daarom de zaken die belangrijk zijn voor u en uw salon. Dit is een van de voordelen Kappersverzekering. Op basis van de verschillende risico’s is een compleet verzekeringspakket samengesteld. Hierdoor hoeft u niet meerdere verzekeringen apart af te sluiten voor uw salon en kunt u vertrouwen op een uitgebreide dekking. Overige voordelen Kappersverzekering zijn dat u één aanspreekpunt heeft voor al uw verzekeringszaken en dat u de Kappersverzekering kunt afsluiten, ongeacht of u wel of geen lid bent van de ANKO.

Met de Kappersverzekering kunnen de bedrijfsuitrusting, winkeluitrusting en goederen worden verzekerd tegen brand, inbraak, storm, bliksem en waterschade. Daarnaast is aansprakelijkheid van uw kapsalon verzekerd. Verder is het mogelijk om bedrijfsspecifieke risico’s aanvullend te verzekeren als onderdeel van de Kappersverzekering. Zo kunt u bijvoorbeeld een verzuimverzekering of rechtsbijstandverzekering afsluiten bij uw verzekering kapsalon.

Daarom een kappersverzekering bij Klap Verzekeringsmakelaar

  • Unieke dekking die op maat kan worden samengesteld;
  • Scherpe premie;
  • Milieuschadeverzekering
  • Opruimingskosten kosteloos meeverzekerd;
  • Geld, lichtreclame en winkelruit(en) standaard meeverzekerd en belettering tot €1000,- meeverzekerd;
  • Persoonlijke ondersteuning en deskundige schadeafwikkeling;
  • Eigen risico wordt bij één schade slechts één keer in rekening gebracht (normaal geldt voor alle afzonderlijke verzekeringen uit het pakket een eigen risico).

Kosten kappersverzekering

De kosten van de Kappersverzekering worden bepaald door de verzekeringspremie en het eventuele eigen risico. De hoogte van de verzekeringspremie is afhankelijk van de dekking die u kiest voor het pakket van de Kappersverzekering. Vanwege de aanzienlijke risico’s, is het als kapper of eigenaar van een salon essentieel om goed verzekerd te zijn. Met de Kappersverzekering van Klap heeft u een uitgebreide verzekering tegen een scherpe premie.

Is een arbeidsongeschiktheidsverzekering verplicht?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is niet verplicht, maar wel verstandig om af te sluiten als ondernemer. Zzp’ers hoeven in beginsel zich niet te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. Dit ligt anders dan bij werknemers die automatisch en verplicht zijn verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid.

Kappersverzekering afsluiten bij Klap Verzekeringsmakelaar

Een Kappersverzekering afsluiten helpt om uw salon, uw personeel en uzelf te beschermen tegen de financiële gevolgen van schade. Als een van de weinigen biedt Klap een verzekeringspakket aan speciaal voor kappers.

Wilt u meer informatie over de Kappersverzekering en de mogelijkheden voor uw salon? Neem dan contact op met onze zakelijke adviseurs. Zij beantwoorden graag uw vragen en kunnen u inzicht geven in uw risico’s.

Klap is al meer dan 165 jaar specialist in zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. Onze adviezen zijn toegesneden op uw specifieke wensen en die van uw bedrijf.

Deze kappersondernemingen gingen u voor

Onze verzekeringsexperts adviseren al jaar en dag eigenaren van kapsalons en zorgen er met hen voor dat hun risico’s in zekere handen zijn. Hieronder vindt u een greep uit de kapsalons welke u voor gingen.

 

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug
Vrijblijvend advies