Recreatie Pakketpolis

Klap heeft een exclusieve Recreatie Pakketpolis ontwikkeld voor campings, vakantie-, en recreatieparken die speciaal is toegesneden op hun specifieke risico's.

Klap biedt maatwerk oplossingen voor iedere Recreatie Pakketpolis

Met dit speciale verzekeringspakket is uw camping, vakantie-, of recreatiepark verzekerd tegen uiteenlopende risico's.

Deze verzekering biedt volledige ontzorging voor u als ondernemer en zorgt er voor dat ook voor uw gasten alles goed geregeld is.

Dat kan! Upload uw huidige verzekeringspolis en vul uw gegevens in. U ontvangt dan op korte termijn persoonlijk advies van ons.


Uw camping of vakantiepark biedt vele mensen een ontspannen vakantie, maar wie zorgt er voor uw (financiële) gemoedsrust? Als eigenaar van een camping of recreatiepark zijn er tal van risico’s waar u mee te maken kunt krijgen. Van schade aan gebouwen tot aansprakelijkstelling door campinggasten. Van diefstal van kasgeld tot aan verzuim van personeel. Deze risico’s leveren financiële schade op voor uw park. Klap heeft hiervoor een exclusieve Recreatie Pakketpolis die uitkomst biedt. Op deze pagina vindt u alle informatie over deze exclusieve verzekering die speciaal voor de camping-, en/of recreatieparkeigenaar is ontwikkeld.

Wat is een Recreatie Pakketpolis?

De Recreatie Pakketpolis is een exclusief en compleet verzekeringspakket voor camping-, en recreatieparkeigenaren. Hiermee is uw camping, vakantiepark, of recreatiepark op efficiënte wijze verzekerd tegen uiteenlopende bedrijfsrisico’s. De Recreatie Pakketpolis biedt ontzorging voor u als ondernemer en zorgt ook dat voor uw gasten alles goed geregeld is. Zo wordt er bij camping verzekeringen rekening mee gehouden dat uw park vaak ook horeca en terrassen heeft, er spullen buiten staan, en dat huisjes ook wel eens leegstaan.

Voordelen Recreatie Pakketpolis

Als campingeigenaar of recreatieparkeigenaar wilt u ook graag inzicht in de voordelen voordat u besluit tot een Recreatie Pakketpolis afsluiten ja of nee.

De voordelen van de Recreatie Pakketpolis zijn:

Bij Brandverzekering:

 • Automatische dekking bij nieuwe verhuuraccommodaties;
 • Uitgebreide dekkingen voor o.a. safaritenten en bungalowtenten;
 • Bij brand: zachte (horeca) clausuleringen;
 • Bij brand: opruimingskosten bij brandschade chalet van gasten kosteloos meeverzekerd;

Bij Werkmaterieelverzekering:

 • Alle nieuw aangeschafte (zelf)rijdend werkmaterieel is meeverzekerd;

Bij Aansprakelijkheidsverzekering:

 • Dekking voor het verplaatsen van chalets en caravans van gasten;
 • Dekking voor gebruik van zwembad, speeltoestellen, indoorspelletjes door gasten.

Een second opinion door Klap is altijd vrijblijvend en levert altijd iets op!

Het is al enige tijd niet meer vanzelfsprekend dat assurantiebedrijven standaard een second opinion op een gehele verzekeringsportefeuille aanbieden. Het vergelijken van een compleet assurantiepakket kost namelijk enorm veel tijd. Daarom wordt er vaak een vergoeding gevraagd voor een second opinion als men uiteindelijk besluit de verzekering toch niet over te zetten, ondanks een behaald voordeel. Klap biedt speciaal voor recreatieparken en/of campings wél vrijblijvend én eenmalig zonder kosten zo’n verzekeringscheck aan.

Uiteraard wordt er gekeken of de voordelen dusdanig groot zijn dat het zinvol is voor uw organisatie om de verzekeringen om te zetten, maar dat is niet het hoofddoel. Het belangrijkste is namelijk om u inzicht te geven in de kansen en bedreigingen naar aanleiding van deze second opinion. De conclusie kan ook zijn dat uw organisatie de risico’s al goed heeft afgedekt. Ook dat is fijn om te horen en geeft u in dat geval rust.

Vraag nu een second opinion aan!
Via de groene button kunt u het online formulier invullen en uw huidige verzekeringspolis uploaden, uw ontvangt dan zo spoedig mogelijk uw persoonlijke advies van ons.

Daarom een Recreatie Pakketpolis bij Klap Verzekeringsmakelaar

Bij ons kunt u op eenvoudige wijze uw recreatiepark of camping verzekeren. Als één van de weinigen biedt Klap het exclusieve pakket van de Recreatie Pakketpolis aan, waarmee al uw risico’s in één keer gedekt zijn.

Deze Recreatie Pakketpolis is (gedeeltelijk) zelf samen te stellen. Hierdoor sluit de verzekering naadloos aan op uw persoonlijke situatie en die van uw vakantiepark of camping.

Het specialisme van Klap ligt onder andere in het aanbieden van op maat gemaakte verzekeringsoplossingen. Hierdoor hebben wij een exclusieve hotelverzekering, een verzekering voor in-/outdoor sportbedrijven en dus een recreatiepark verzekering.

Ook heeft Klap een gespecialiseerd team met vaste contactpersonen en schadebehandelaars. Daarnaast maken we gebruik van onafhankelijke experts bij eventuele camping schade, waardoor we kunnen zorgen voor deskundige schadeafwikkeling.

Als ondernemer zijnde is het belangrijk je zaken onder te brengen bij een organisatie die je vertrouwt en waar je je goed bij voelt.

Lees het hele verhaal

Soorten camping verzekeringen

Camping verzekeringen bestaan uit verschillende soorten verzekeringen die samen het totale verzekeringspakket vormen. De polis van camping verzekeringen kan worden uitgebreid door andere verzekeringen toe te voegen om een aanvullende dekking te verkrijgen. Doorgaans omvat de Camping verzekering van Klap een aansprakelijkheidsverzekering, diefstalverzekering en een gebouwenverzekering.

Brand

Een brandverzekering beschermt tegen financiële schade door brand aan algemene gebouwen en vakantiehuisjes op uw park. Een brandverzekering is eigenlijk onmisbaar om op te nemen in uw pakket. Met deze verzekering kunt u een belangrijke oorzaak van camping schade verzekeren.

Vandalisme

U kunt ook camping schade verzekeren die het gevolg is van vandalisme. Onder vandalisme valt het moedwillig beschadigen van spullen, zoals het vernielen van meubilair op de camping en het bekladden van bungalows of stacaravans.

Hiernaast zijn er ook andere verzekeringen die kunnen worden toegevoegd aan het pakket van de camping verzekering.

Kosten camping verzekering

Als camping- of recreatieparkeigenaar wilt u zorgeloos ondernemen maar wilt u ook weten wat zal voor u een camping verzekering kosten. De premie van uw verzekering bepaalt voor het grootste gedeelte de camping verzekering kosten. De hoogte van de premie is afhankelijk van uw camping of vakantiepark en de gekozen verzekeringen met bijbehorende dekking. Bijvoorbeeld de grootte en ligging van uw vakantiepark spelen hierin mee. De kostprijs van camping schade verzekeren is dus voor iedere onderneming verschillend.

Wanneer uw vakantiepark schade oploopt, kunnen de kosten echter zeer hoog uitvallen. Daardoor is een camping verzekeren tegen een in verhouding geringe premie gerechtvaardigd.

Recreatiepark- of camping verzekering afsluiten bij Klap Verzekeringsmakelaar

Een camping verzekering afsluiten helpt om uw recreatiepark of camping te verzekeren tegen onheil en risico’s. Bij Klap kunt u eenvoudig deze exclusieve camping verzekering afsluiten. Samen met u maken we uw persoonlijke risico’s als campingeigenaar of recreatieparkeigenaar inzichtelijk en stemmen uw verzekering af op uw situatie.

Klap heeft meer dan 170 jaar ervaring in het verzekeren van zakelijke- en particuliere risico’s, en maakt gebruik van persoonlijk advies en heldere voorwaarden.

Wilt u graag meer informatie over een camping verzekeren? Neem dan contact op met de deskundigen van Klap. Onze zakelijke adviseurs staan voor u klaar.

Onderstaande parken hebben al gekozen voor hun camping verzekeren via Klap:

 • Recreatiepark Westhove, Domburg
 • Kindercamping Beringerzand, Panningen
 • Camping De Kuilart, Koudum
 • Camping De Lievelinge, Vuren
 • Recreatiepark de Boshoek, Voorthuizen
 • Vakantiepark De Thijmse Berg, Rhenen

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over onze Recreatiepark verzekering
Onze specialist Nausikaä Jansen
account director Nausikaä Jansen
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil een second opinion