Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor zzp'ers, ondernemers en professionals online afsluiten

Werknemersschadeverzekering

De Werknemersschadeverzekering biedt uw werknemers een zeer uitgebreide ongevallendekking voor werkgerelateerde ongevallen.

Werknemersschadeverzekering

Dit is een schadeverzekering die aanvullend is op de dekking van de werkgeversaansprakelijkheid onder een AVB.

Deze schadeverzekering sluit een werkgever af voor zijn/haar werknemers.

Met deze verzekering zijn uw medewerkers niet alleen tijdens het werken verzekerd voor schade, maar ook bij een ongeval.


Aansprakelijkheid: wie draait op voor schade?

De werkgever draait steeds vaker op voor kosten als gevolg van ongelukken van werknemers die op het eerste gezicht niet direct met het werk te maken hebben. Als werkgever moet u weten welke risico’s werknemers lopen, zodat ongevallen kunnen worden voorkomen. Als werkgever wilt u dat uw werknemers goed verzekerd zijn als zij voor uw bedrijf aan het werk zijn. U heeft als werkgever niet alleen de zorgplicht voor een veilige werkomgeving voor uw personeel.

Verzekerd bij schade

Met deze verzekering zijn uw medewerkers niet alleen tijdens het werken verzekerd voor schade door een ongeval, maar ook tijdens bedrijf gerelateerde activiteiten en tijdens het reizen van en naar werk. Aansprakelijkheid van de werkgever is daarbij niet van belang.

Wilt u als goed werkgever voldoen aan uw zorgplicht om een behoorlijke verzekering voor uw werknemers af te sluiten? Kies dan voor de werknemersschadeverzekering van Klap. Neem contact op met één van onze adviseurs.

 

Schade melden? Dat kan waar en wanneer u wilt!
Wanneer u, uw onderneming en/of uw eigendommen schade oplopen, is dat erg vervelend. Bij ons kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week online uw schade melden met behulp van ons digitale schadeformulier. De schadebehandelaars van Klap zorgen er voor dat uw schade zo snel mogelijk wordt afgehandeld zodat u weer zorgeloos verder kunt. Liever iemand persoonlijk spreken? Kies dan uit een van onze contactmogelijkheden.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over onze Werknemersschadeverzekering
Onze specialist Janette  Zuidema
desk accountmanager Janette Zuidema
Onze specialist Natascha  Koers
desk accountmanager Natascha Koers
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies