Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor zzp'ers, ondernemers en professionals online afsluiten

Werknemersschadeverzekering

De werknemersschadeverzekering bied uw werknemers een zeer uitgebreide ongevallendekking voor werkgerelateerde ongevallen.


Aansprakelijkheid: wie draait op voor schade?

De werkgever draait steeds vaker op voor kosten als gevolg van ongelukken van werknemers die op het eerste gezicht niet direct met het werk te maken hebben. Als werkgever moet u weten welke risico’s werknemers lopen, zodat ongevallen kunnen worden voorkomen. Als werkgever wilt u dat uw werknemers goed verzekerd zijn als zij voor uw bedrijf aan het werk zijn. U heeft als werkgever niet alleen de zorgplicht voor een veilige werkomgeving voor uw personeel.

Verzekerd bij schade

Met deze verzekering zijn uw medewerkers niet alleen tijdens het werken verzekerd voor schade door een ongeval, maar ook tijdens bedrijf gerelateerde activiteiten en tijdens het reizen van en naar werk. Aansprakelijkheid van de werkgever is daarbij niet van belang.

De Werknemersschadeverzekering dekt schade als gevolg van ongevallen die op één of andere manier werkgerelateerd zijn en die niet onder de standaard (AVB) gedekt zijn.

Wilt u als goed werkgever voldoen aan uw zorgplicht om een behoorlijke verzekering voor uw werknemers af te sluiten? Kies dan voor de werknemersschadeverzekering van Klap. Neem contact op met één van onze adviseurs.

Dit is een schadeverzekering die aanvullend is op de dekking van de werkgeversaansprakelijkheid onder een AVB.

Deze schadeverzekering sluit een werkgever af voor zijn/haar werknemers.

Met deze verzekering zijn uw medewerkers niet alleen tijdens het werken verzekerd voor schade, maar ook door een ongeval.

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Chat met één van onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug

Ontvang het laatste nieuws over uw risico’s in uw mailbox.