Elektronicaverzekering

Met de computer- en elektronicaverzekering heeft u een uitgebreide dekking en pakt u de draad na schade snel weer op.

Elektronicaverzekering

Deze verzekering keert geld uit, zodat u uw apparatuur snel kunt vervangen of repareren.

Vrijwel ieder bedrijf en instelling die gebruikmaakt van computersystemen en elektronische apparatuur.

Met de computer- en elektronicaverzekering is uw apparatuur binnen uw bedrijf gedekt tegen alle van buitenkomende onheilen.


Een elektronicaverzekering is erg belangrijk voor uw laptops en computers

Of hoe stelt u dan facturen op en hoe verwerkt u nieuwe orders? Simpele vragen, maar weet u hoe u de draad weer oppakt bij schade of diefstal? Voor vrijwel iedere ondernemer zijn computers en elektronische systemen niet meer weg te denken, want steeds meer administratieve- en productiesystemen zijn elektronisch gestuurd. Vroeger stonden systemen op zichzelf, nu staan ze in verbinding met andere systemen en netwerken en zijn deze toegankelijk voor eigen medewerkers, maar vaak ook voor derden.

Sluit online een elektronicaverzekering af

De communicatie tussen systemen en mensen brengt risico’s met zich mee, vaak ongewild en soms opzettelijk. Maar zelfs een kleine beschadiging is vaak al voldoende om enorm hoge kostenposten te veroorzaken. De computer- en elektronicaverzekering vergoedt de kosten, van vervanging of reparatie van uw apparatuur en/of software ten gevolge van beschadiging of totaal verlies.

 

 

Schade melden? Dat kan waar en wanneer u wilt!
Wanneer u, uw onderneming en/of uw eigendommen schade oplopen, is dat erg vervelend. Bij ons kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week online uw schade melden met behulp van ons digitale schadeformulier. De schadebehandelaars van Klap zorgen er voor dat uw schade zo snel mogelijk wordt afgehandeld zodat u weer zorgeloos verder kunt. Liever iemand persoonlijk spreken? Kies dan uit een van onze contactmogelijkheden.

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug
Vrijblijvend advies
    Nieuwsbrief
    Ontvang nieuws en belangrijke ontwikkelingen