Gebouwenverzekering Online Afsluiten bij Klap. Verzekerd tegen schade, brand, overstroming, inbraak en storm.

Gebouwenverzekering

Schade aan uw bedrijfsgebouw kan grote gevolgen hebben en uw bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen.

Gebouwenverzekering

Met een Gebouwenverzekering verzekert u de herstelkosten van uw bedrijfspand of huurdersbelang.

Bedrijven die een pand huren of zelf eigenaar zijn van een bedrijfspand.

Deze verzekering vergoedt schade aan uw gebouw. Het gaat daarbij onder andere om schade door brand, inbraak, bliksem en storm.


Als ondernemer heeft u bedrijfsruimte nodig voor uw onderneming. Het kopen van een bedrijfspand kan een goede investering voor de toekomst zijn. Uw bedrijfspand is uw visitekaartje en tevens een grote investering, daar bent u trots en zuinig op.

Herstelkosten bij schade van een Gebouwenverzekering

Met een Gebouwenverzekering verzekert u de herstelkosten van uw bedrijfspand of huurdersbelang. Dit zijn de kosten die u maakt om uw pand of het huurdersbelang en onroerende zaken die daar op of aan zitten, terug te brengen in dezelfde staat als vóór de schade.

Wat is huurdersbelang?

Huurt u een bedrijfspand en bracht u daar functionele verbeteringen in aan, zoals de installatie van een nieuwe keuken of het plaatsen van zonnepanelen? Of nam u deze verbeteringen van de vorige huurder over? Die verbeteringen aan een pand heten huurdersbelang.

Een kantoorpand verzekeren is toch iets anders dan een monumentaal gebouw waarin een evenement voor 25.000 mensen plaatsvindt - zeker als je ook nog eens bedenkt dat datzelfde gebouw twee dagen later weer geheel en al in oude staat moet zijn teruggebracht. Klap weet wat er bij de organisatie van een grootschalig evenement komt kijken en dat is voor ons bijzonder waardevol.

Lees het hele verhaal

Gebouwenverzekering

Een storm, brand of inbraak kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijfspand. Deze schade kan zijn ontstaan aan een winkel, kantoor of een compleet pand. De financiële schade kan oplopen tot enkele miljoenen euro’s en dat is erg zonde. De schade aan uw pand kunt u verzekeren met een gebouwenverzekering. Dit geeft u als ondernemer rust en de mogelijkheid om u te focussen op andere zaken die voor u als ondernemer van belang zijn.

Wat is een Gebouwenverzekering?

Een Gebouwenverzekering is een verzekering die materiële schade aan gebouwen dekt. Schade kan komen door onder andere inbraak, storm, brand, neerslag, ontploffing of overstroming. Op deze zaken heeft u weinig invloed en de schade kan oplopen tot enkele miljoenen. Of dat nou om een kantoorpand, bedrijfspand, winkel of magazijn gaat, de schade blijft groot. Het is daarom voor pandeigenaren een must-have om een gebouwenverzekering af te sluiten.

Wat kost een Gebouwenverzekering?

De kosten voor een Gebouwenverzekering kunnen enorm variëren, afhankelijk van de waarde van het gebouw, verleden, dekking en bijkomende wensen / opties. Bij Klap kunt u eenvoudig een offerte aanvragen om uw bedrijfsgebouw te verzekeren. Een gebouw van € 1.000.000 is in waarde hoger dan een gebouw van €50.000. Hierdoor zal de premie ook hoger uitvallen. Daarnaast willen we ook graag weten waar het gebouw gevestigd is en een goed beeld krijgen van de omgeving waar het pand staat. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend en speciaal op maat gemaakt op basis van de door u opgegeven informatie. U kunt er rustig over nadenken om een Gebouwenverzekering bij ons af te sluiten. Daarnaast willen onze specialisten graag met u meedenken en het beste advies meegeven.

Een bestaand gebouw verzekeren

Het is bij Klap ook mogelijk om een bestaand gebouw te verzekeren. De premie hangt af van de herbouwwaarde. Ook het taxatierapport speelt een rol in de hoogte van de premie. Heeft u al een taxatierapport laten opstellen? Dan kunt u deze documenten aan ons doorgeven. Zo bent u er van verzekerd dat u de juiste dekking en herbouwwaarde gekozen heeft. Als u nog geen taxatie van uw gebouw heeft laten uitvoeren, is ons advies om dit zo snel mogelijk na het afsluiten van de verzekering in orde te maken. U kunt voor het afsluiten wel een indicatie herbouwwaarde opgeven.

Waarom moet ik een gebouw laten taxeren?

Er spelen meerdere factoren een rol bij de waarde van uw gebouw. Het gebouw kan er goed uitzien, maar het kan zo zijn dat uw leidingen of andere installaties niet meer goed zijn en hier heeft u niet direct zicht op. Het is daarnaast ook lastig om zelf te bepalen wat de herbouwwaarde van het gebouw is. Onderverzekering kan optreden als bij schade blijkt dat er voor een lager bedrag verzekerd is dan dat de herbouwwaarde voor het pand eigenlijk had moeten zijn. Om niet onderverzekerd te zijn, adviseren wij daarom om uw gebouw, kantoor of winkel te laten taxeren. Hierdoor voorkomt u onderverzekering bij uitkering van de vergoeding.

Uitgebreide Gebouwenverzekering van Klap

Bij Klap bent u verzekerd van een zeer uitgebreide gebouwenverzekering dekking. Hierbij gaat het onder andere om schade door brand, inbraak, bliksem of storm. Dit zijn de meest voorkomende schadeposten bij een Gebouwenverzekering voor eigenaren of huurders van een pand. Onze gebouwenverzekering biedt naast vergoeding bij schade door eerder genoemde oorzaken, ook dekking voor huurderving, opruimingskosten, bereddingskosten en noodvoorzieningen die u moet treffen om direct dreigende schade te voorkomen.

Gebouwenverzekering vergelijken

Door onze jarenlange ervaring kunnen onze specialisten verschillende gebouwenverzekering vergelijken en het beste aanbod doen op basis van uw wensen. Ook profiteert u hierdoor als relatie van de beste prijs. Wij hebben een groot netwerk binnen gebouw verzekeringen en verzekeren ook de meest complexe situaties. Een gebouwenverzekering is altijd maatwerk, want ieder gebouw is uniek. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Direct hulp van onze specialisten bij schade aan uw gebouw

Heeft uw gebouw inmiddels schade opgelopen? Dat is erg vervelend. Onze specialisten staan te allen tijde klaar om u verder te helpen. Het kan, afhankelijk van de schade en het bedrijf, een tijd duren voor uw bedrijf weer draaiende is. Denk bijvoorbeeld aan het opruimen van de schade, het reinigen, of het opnieuw aanvragen van vergunningen. Deze zaken zorgen ervoor dat het proces vertraagd wordt en uw bedrijf daardoor niet (volledig) kan draaien. Klap ondersteunt collega ondernemers en wil, net als u, dat uw bedrijfsgebouw zo snel mogelijk weer de oude is, zodat u weer met plezier uw bedrijf kunt voortzetten. Ook na het afsluiten van een gebouwenverzekering bij Klap kunt u rekenen op uitstekende service.

Gebouwenverzekering afsluiten

Klap is al meer dan 165 jaar de specialist in particuliere en zakelijke verzekeringen. Onze adviezen zijn toegesneden op uw specifieke wensen en die van uw bedrijf. Wij staan voor een persoonlijke en langdurige relatie met collega ondernemers, u krijgt een vast aanspreekpunt binnen Klap en wij toetsen met enige regelmaat of uw verzekeringspakket nog aansluit bij de wensen van nu. Door deze benadering waarderen onze klanten ons met een 8,8 in 2019. En daar zijn we trots op! Bij ons bent u in zekere handen.

 

Schade melden? Dat kan waar en wanneer u wilt!
Wanneer u, uw onderneming en/of uw eigendommen schade oplopen, is dat erg vervelend. Bij ons kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week online uw schade melden met behulp van ons digitale schadeformulier. De schadebehandelaars van Klap zorgen er voor dat uw schade zo snel mogelijk wordt afgehandeld zodat u weer zorgeloos verder kunt. Liever iemand persoonlijk spreken? Kies dan uit een van onze contactmogelijkheden.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over onze Gebouwenverzekering
Onze specialist Natascha  Koers
desk accountmanager Natascha Koers
Onze specialist Janette  Zuidema
desk accountmanager Janette Zuidema
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies