Arbeidsongeschiktheids­verzekering

Als u door een ziekte of ongeluk (tijdelijk) niet kunt werken, dan biedt een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) uitkomst.

  • Intake in 15 minuten en geheel kosteloos
  • Wanneer het u uitkomt, met persoonlijk advies

Wat moet u doen om voldoende inkomen te behouden bij arbeidsongeschiktheid?

Een goed arbeidsongeschiktheidsadvies begint met het verkrijgen van inzicht. Want wat gebeurt er nou precies als u arbeidsongeschikt wordt? Wat is er al voor u geregeld en wat niet? En waar moet u nou precies op letten bij een AOV?

Arbeidsongeschikt zijn, daar staat u liever niet bij stil. Maar als u door een ziekte of ongeluk (tijdelijk) niet kunt werken, dan heeft u minder of zelfs geen inkomen. Niemand wil in zijn of haar inkomen achteruit gaan. Een AOV kan zorgdragen voor inkomen als u niet of gedeeltelijk kunt werken.

In de praktijk zijn er natuurlijk genoeg voorbeelden te noemen waar u bij arbeidsongeschiktheid rekening mee dient te houden. Want is bijvoorbeeld uw inkomen bij ziekte of een ongeval voldoende om alle lasten te betalen zodat uw gezin een normaal leven kan voortzetten? Of kunt u, in geval van een eigen onderneming, uw medewerkers blijven betalen? En zijn de kosten bij het inhuren van een vervanger gedekt? Tal van vragen die u met onze verzekeringsadviseurs kunt bespreken.

Gratis kennismakingsgesprek

Aan de hand van een telefonisch kennismakingsgesprek met één onze verzekeringsadviseurs leggen wij u binnen 15 minuten vrijblijvend uit wat we voor u kunnen betekenen. Zo weet u in 15 minuten wat u moet doen om grip te krijgen op uw AOV. Onze specialisten zullen tijdens deze afspraak de mogelijkheden met u bespreken, een premie-indicatie maken als u nog geen AOV heeft, of een vergelijking van uw huidige AOV als u al wel verzekerd bent. Wacht dus niet langer en breng uw financiële risico’s samen in kaart met één van onze adviseurs.

Heeft u al een AOV?

Laat deze dan vrijblijvend vergelijken door een kennismakingsgesprek te boeken. Je krijgt dan meteen een bevestiging per mail waarin wordt gevraagd om je huidige polis vast aan te leveren. Wij zullen hiervan voorafgaand aan het kennismakingsgesprek een globale marktscan maken zodat je zeker weet of je nog goed zit!

Een AOV kan zorgdragen voor inkomen als u niet of gedeeltelijk kunt werken.

Voor zowel ondernemer (zzp-er) als werkgever is er een geschikte AOV.

Mocht u arbeidsongeschikt worden dan heeft u onder bepaalde afgesproken voorwaarden recht op een maandelijkse uitkering.

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Chat met één van onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug

Ontvang het laatste nieuws over uw risico’s in uw mailbox.