Machinebreukverzekering

Machines en technische installaties kunnen kapot gaan. Dat kan aanzienlijke financiële gevolgen hebben voor bedrijven.

Machinebreukverzekering

Een machinebreukverzekering dekt schade aan de machine installaties.

Deze verzekering is bedoeld voor bedrijven en zelfstandig ondernemers die werken met technische installaties en machines.

Materiële beschadiging van machines en installaties door eigen gebrek en van buitenkomende onheilen, zoals vallen en stoten.


Verzeker de onzekere factoren en verschillende risico’s met een machinebreukverzekering

Iedere onderneming heeft te maken met risico’s die thuishoren onder de noemer technische verzekeringen. Technische storingen, materiaaldefecten en bedieningsfouten kunnen op elk moment tot schade leiden, wat weer kan leiden tot machine- en fabrieksstilstand.

De vergoeding van een machinebreukverzekering

Productiebedrijven in verschillende hoedanigheden zijn afhankelijk van hun machine-installaties. Zij zouden al op de hoogte moeten zijn van de risico’s, de kans op schade en de gevolgen daarvan op de productie. Ook niet-productiebedrijven, zoals medische instellingen, kunnen te maken krijgen met het falen van cruciale machines of installaties, waardoor de bedrijfsactiviteiten stil komen te liggen. Een machinebreukverzekering vergoedt de bedrijfsschade (stilstandschade) als gevolg van de machinebreuk. Dit is op een reguliere bedrijfsschadeverzekering niet gedekt.

 

 

Schade melden? Dat kan waar en wanneer u wilt!
Wanneer u, uw onderneming en/of uw eigendommen schade oplopen, is dat erg vervelend. Bij ons kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week online uw schade melden met behulp van ons digitale schadeformulier. De schadebehandelaars van Klap zorgen er voor dat uw schade zo snel mogelijk wordt afgehandeld zodat u weer zorgeloos verder kunt. Liever iemand persoonlijk spreken? Kies dan uit een van onze contactmogelijkheden.

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug
Vrijblijvend advies
    Nieuwsbrief
    Ontvang nieuws en belangrijke ontwikkelingen