Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor zzp'ers, ondernemers en professionals online afsluiten

Bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering

Schade voor aansprakelijkheid die is ontstaan door u of één van uw werknemers kan grote gevolgen hebben.

Veroorzaakt u of uw werknemer per ongeluk schade aan iemand anders of aan zijn spullen en wordt u hiervoor aansprakelijk gesteld? Dan kunt u een beroep doen op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB).

Bedrijfsvorm en aansprakelijkheid

Er kunnen zich veel vormen van aansprakelijkheid voordoen. In geval van schadeclaims biedt een AVB dan uitkomst. De bedrijfsvorm is bij het afsluiten van een AVB een belangrijk gegeven. Want bij een BV of een NV is het bedrijf de verzekeringnemer én verzekerde en is er voornamelijk aansprakelijkheidsrisico voor klanten en werknemers. Bij een eenmanszaak is de eigenaar tevens verzekeringnemer, hierbij speelt het aansprakelijkheidsrisico niet. Bij een vereniging of stichting kan de onduidelijke verhouding tussen leden en bestuur een rol spelen in het aansprakelijkheidsrisico. Het is dan belangrijk om de verschillende risico’s die u loopt in kaart brengen.

Dekking en aanvullingen

De hoedanigheid waarin een bedrijf, vereniging, stichting of  VVE is verzekerd is uitermate belangrijk. In de hoedanigheid van de polis worden de verzekerde activiteiten vermeldt. Uiteraard kan de dekking met clausules worden uitgebreid.

U kunt met onze Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering letselschade en/of zaakschade, die u en/of uw medewerkers tijdens hun werkzaamheden aanrichten, beschermen. Maar ook de schadeclaims tegen materiële schade, letselschade en zelfs gevolgschade kunt u met onze Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beschermen. “

Met de AVB bent u verzekerd tegen schade aan anderen en spullen en is daarom onmisbaar voor iedere organisatie.

Deze verzekering is bedoeld voor bedrijven, zzp’ers, verenigingen, stichtingen en VvE’s.

Een AVB verzekert het aansprakelijkheidsrisico van de verzekerden en biedt dekking voor beschadiging, letsel en personen.

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Heeft u schade? Vul dit formulier dan in.
Download bestand

Uw premie berekenen

Om uw premie te berekenen verwijzen wij u graag door naar Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.com.
Deze website is onderdeel van Klap en gespecialiseerd in maatwerk oplossingen op het gebied van een Bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering.

Klik op onderstaande button om naar Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.com te gaan. Wilt u liever telefonisch contact met onze specialist Jouert Salhi? Dat kan uiteraard door te bellen naar onderstaand nummer.

Chat met één van onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug

Ontvang het laatste nieuws over uw risico’s in uw mailbox.