Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor zzp'ers, ondernemers en professionals online afsluiten

Bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering

Schade voor aansprakelijkheid die is ontstaan door u of één van uw werknemers kan grote gevolgen hebben.

Bereken premie Bereken premie
Bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering
Bereken premie

Met de AVB bent u verzekerd tegen schade aan anderen en spullen en is daarom onmisbaar voor iedere organisatie.

Deze verzekering is bedoeld voor bedrijven, zzp’ers, verenigingen, stichtingen en VvE’s.

Een AVB verzekert het aansprakelijkheidsrisico van de verzekerden en biedt dekking voor beschadiging, letsel en personen.


Veroorzaakt u of uw werknemer per ongeluk schade aan iemand anders of aan zijn spullen en wordt u hiervoor aansprakelijk gesteld? Dan kunt u een beroep doen op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB).

Bedrijfsvorm en aansprakelijkheid

Er kunnen zich veel vormen van aansprakelijkheid voordoen. In geval van schadeclaims biedt een AVB dan uitkomst. De bedrijfsvorm is bij het afsluiten van een AVB een belangrijk gegeven. Want bij een BV of een NV is het bedrijf de verzekeringnemer én verzekerde en is er voornamelijk aansprakelijkheidsrisico voor klanten en werknemers. Bij een eenmanszaak is de eigenaar tevens verzekeringnemer, hierbij speelt het aansprakelijkheidsrisico niet. Bij een vereniging of stichting kan de onduidelijke verhouding tussen leden en bestuur een rol spelen in het aansprakelijkheidsrisico. Het is dan belangrijk om de verschillende risico’s die u loopt in kaart brengen.

Het is fijn om terug te kunnen vallen op een expert op verzekeringsgebied zoals Michiel. Hij kent de risico's bij zo'n groot evenement en kan goed met ons meedenken. Het was trouwens niet eenvoudig om een verzekering op maat te maken voor zo’n specifiek evenement.

Lees het hele verhaal

Dekking en aanvullingen

De hoedanigheid waarin een bedrijf, vereniging, stichting of  VVE is verzekerd is uitermate belangrijk. In de hoedanigheid van de polis worden de verzekerde activiteiten vermeldt. Uiteraard kan de dekking met clausules worden uitgebreid.

 

Schade melden? Dat kan waar en wanneer u wilt!
Wanneer u, uw onderneming en/of uw eigendommen schade oplopen, is dat erg vervelend. Bij ons kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week online uw schade melden met behulp van ons digitale schadeformulier. De schadebehandelaars van Klap zorgen er voor dat uw schade zo snel mogelijk wordt afgehandeld zodat u weer zorgeloos verder kunt. Liever iemand persoonlijk spreken? Kies dan uit een van onze contactmogelijkheden.

Chat live met, of laat u terugbellen door, één van onze specialisten.

Onze specialist Jouert Salhi
Voor al uw vragen over onze Bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering
Jouert Salhi
Desk accountmanager
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Wij bellen u terug
Vrijblijvend advies
    Nieuwsbrief
    Ontvang nieuws en belangrijke ontwikkelingen