Kappers

Inboedelverzekering Kapper

Onderdeel van de allerscherpste Kappersverzekering van Nederland, geknipt voor iedere kapsalon in Nederland.

Inboedelverzekering Kapper

Met de Kappersverzekering verzekert u uw kapsalon tegen onder meer aansprakelijkheid, bedrijfsschade en schade aan uw voorraad.

De kappersverzekering is speciaal voor kappers die wassen, knippen, verven en voor de barbier.

De kappersverzekering is zo samengesteld dat uw belangrijkste risico’s zijn afgedekt.


Goederen en inventaris verzekeren als kapperszaak

Naast uw klanten en uw kapsalon, zijn ook de inrichting en spullen in uw salon belangrijk. Als kapper met een eigen kapsalon of salon aan huis, heeft u geïnvesteerd in zaken zoals een kappersstoel, een droogkap, stylingtools, en haarproducten. Deze vaak kostbare spullen kunnen helaas door allerlei oorzaken beschadigd raken. Met een inboedelverzekering kapper kunt u na schade uw bedrijfsuitrusting herstellen of vervangen zodat u door kunt gaan met uw werk.

Wat is een inboedelverzekering kapper?

Een inboedelverzekering kapper verzekert de inventaris van uw kapsalon tegen schade door verschillende oorzaken. Hierbij valt te denken aan schade door brand, lekkage of diefstal. De inventaris, ook wel bedrijfsmiddelen of bedrijfsuitrusting, vormt een belangrijk onderdeel van uw salon. De bedrijfsuitrusting van uw kapsalon kan ernstig beschadigd raken. Deze moet dan hersteld of vervangen worden, wat zorgt voor hoge kosten. Om te zorgen dat u de spullen in uw salon kunt vervangen na schade, is inventaris verzekeren kapper noodzakelijk. Met de inboedelverzekering kapper zijn de kosten van herstel of vervanging van de inventaris van uw salon gedekt. Het is verstandig om goederen en inventaris kapper verzekeren, zodat u hoge kosten voorkomt.

Voordelen van een goederen- en inventaris verzekering voor kappers

Door goederen en inventaris kapper verzekeren, zorgt u ervoor dat u de inrichting van uw kapperszaak kunt herstellen of vervangen wanneer deze beschadigd is geraakt. De kosten hiervan worden gedekt door de goederen en inventaris verzekering. U voorkomt hiermee een hoge kostenpost en kunt zo snel mogelijk weer uw klanten ontvangen. Door te kiezen voor goederen verzekeren kapper, is ook uw voorraad haarverf en stylingproducten verzekerd. Wanneer u deze na schade opnieuw moet kopen, zijn de kosten daarvan gedekt. Gaat u goederen en inventaris kapper verzekeren? Dan is het belangrijk dat de dekking aansluit bij uw kapperszaak. Omdat de goederen en inventarisverzekering kapper is ontworpen in samenwerking met kappers(ketens), heeft u de voordelen van een complete dekking, ruime voorwaarden en de zekerheid dat de dekking precies bij uw salon past.

Dekking van onze inboedelverzekering voor kappers

De inboedelverzekering voor kappers is onderdeel van onze Kappersverzekering. Met de inboedelverzekering voor kappers, heeft u een ruime dekking waarmee u de voorraad of inventaris van uw kapperszaak na schade kunt herstellen. Bij onze inboedelverzekering kapper, is gedekt:

  • Inventaris en goederenvoorraad, tot € 300.000,-
  • Contant geld in de kassa van uw salon, tot € 5.000,-

Kosten inboedelverzekering kapper

Naast het antwoord op de vraag ‘wat is een inboedelverzekering kapper?’, is ook belangrijk wat de kosten van de verzekering zijn. Met de inboedelverzekering kapper kiest u voor goederen verzekeren kapper. Ook de inventaris van uw salon is hiermee gedekt. De inboedelverzekering kapper is onderdeel van het totale pakket van de Kappersverzekering. Wat precies de kosten zijn van de Kappersverzekering is afhankelijk van de omzet van uw salon. Door uw jaaromzet in te vullen, berekent u hier online uw premie. Zo ziet u meteen wat de kosten van de Kappersverzekering zijn voor uw kapperszaak.

Inboedelverzekering kapper afsluiten bij Klap

De Kappersverzekering is een compleet pakket met de scherpste premie van Nederland, specifiek afgestemd op de risico’s van kapperszaken en salons. Met het pakket kunt u uw inventaris verzekeren kapper, heeft u een op maat gemaakt verzekeringspakket en een vaste contactpersoon. De verzekering zorgt ervoor dat belangrijke risico’s zijn afgedekt en geeft u de zekerheid dat u na schade zo snel mogelijk weer klanten kunt ontvangen. Door een inboedelverzekering kapper af te sluiten bij Klap, kunt u tegen scherpe premie uw goederen en inventaris kapper verzekeren.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over onze Inboedelverzekering voor Kappers
Onze specialist Jurgen  Struiksma
account director Jurgen Struiksma
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies