Kappers

Bedrijfsschade Verzekering Kapper

Onderdeel van de allerscherpste Kappersverzekering van Nederland, geknipt voor iedere kapsalon in Nederland.

Bedrijfsschade Verzekering Kapper

Met de Kappersverzekering verzekert u uw kapsalon tegen onder meer aansprakelijkheid, bedrijfsschade en schade aan uw voorraad.

De kappersverzekering is speciaal voor kappers die wassen, knippen, verven en voor de barbier.

De kappersverzekering is zo samengesteld dat uw belangrijkste risico’s zijn afgedekt.


Bedrijfsschade verzekeren als kapperszaak

Nadat er brand of inbraak heeft plaatsgevonden in uw salon, moet daarna het werk tijdelijk worden stilgelegd om uw kapperszaak weer in orde te maken. U kunt in die periode geen klanten ontvangen en mist daardoor omzet, maar uw vaste kosten lopen gewoon door. Het kan een tijd duren voordat uw salon en spullen weer zijn hersteld en uw omzet weer op het oude niveau is. Met een bedrijfsschade verzekering kapper bent u verzekerd tegen omzetverlies in dit soort omstandigheden. Met deze verzekering kunt u bedrijfsschade kapper verzekeren en dit is een onderdeel van het totale pakket van de Kappersverzekering.

Wat is een bedrijfsschade verzekering voor kappers

Een bedrijfsschade verzekering kapper is een verzekering die het risico dekt van bedrijfsstilstand van uw kapperszaak. Door bedrijfsschade kapper verzekeren, bent u verzekerd tegen gemiste omzet wanneer uw kapperszaak tijdelijk stil komt te liggen. De bedrijfsschade verzekering kapper dekt de brutowinst die u misloopt door omstandigheden zoals een brand of diefstal, maar ook door een storing of doordat uw salon minder goed bereikbaar is door een incident in de omgeving. De verzekering helpt de financiële gevolgen van bedrijfsschade kapperszaak tegen te gaan en beschermt uw omzet. Zo verzekert u uw inkomen als ondernemer.

Voordelen van een bedrijfsschade verzekering voor kappers

De bedrijfsschade verzekering voor kappers is onderdeel van de Kappersverzekering. De Kappersverzekering is een op maat gemaakt pakket en daarmee kunt u onder meer bedrijfsschade kapper verzekeren. Omdat het verzekeringspakket bedoeld is voor kappers, kunt u er zeker van zijn dat alle verzekeringen zijn afgestemd op de risico’s van uw kapperszaak. Het voordeel hiervan is dat u bedrijfsschade kapperszaak verzekert met een dekking die precies past bij uw salon. Ook heeft u met de bedrijfsschade verzekering voor kappers, als onderdeel van het kapperspakket, een vast aanspreekpunt waar u terecht kunt voor alles rondom de bedrijfsverzekeringen van uw salon.

Dekking van onze bedrijfsschade verzekering kapper

De verzekering dekt de kosten van bedrijfsschade kapperszaak. Hieronder valt gemiste omzet of gederfde brutowinst als gevolg van:

  • Brand of ontploffing;
  • Storm, blikseminslag, hagel of regen;
  • Inbraak of diefstal;
  • Een storing in de levering van elektriciteit, gas of water;
  • Slechte bereikbaarheid door een incident in de buurt.

Daarnaast zijn de extra kosten die u maakt om uw bedrijf weer op gang te helpen, en kosten om verdere schade te beperken, gedekt onder de bedrijfsschade verzekering kapper.

Kosten kapperszaak verzekeren tegen schade

Door bedrijfsschade kapper verzekeren, beperkt u de financiële gevolgen van bedrijfsstilstand als gevolg van schade. Wat de Bedrijfsschade verzekering kapper kost, is niet op voorhand te zeggen. De verzekering is namelijk onderdeel van de Kappersverzekering, waarmee naast bedrijfsschade kapperszaak meerdere belangrijke risico’s zijn gedekt. U maakt eenvoudig een online premieberekening voor het totale pakket van de Kappersverzekering. De premie daarvan hangt af van de omzet van uw salon.

Bedrijfsschade verzekering kapper afsluiten bij Klap.com

Wanneer u als gevolg van schade het werk in uw salon tijdelijk moet neerleggen, heeft u geen of minder inkomsten terwijl de vaste lasten doorlopen. Het kan een tijd duren voordat uw salon volledig is hersteld en de omzet weer terug is op het oude niveau. Om deze tijd te overbruggen kunt u uw kapperszaak verzekeren met de Bedrijfsschade verzekering voor kappers. Bij Klap kunt u eenvoudig online een premieberekening maken en de Kappersverzekering afsluiten.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over onze Bedrijfsschade Verzekering voor Kappers
Onze specialist Jurgen  Struiksma
account director Jurgen Struiksma
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies