Kappers

Milieuschade Verzekering Kapper

Onderdeel van de allerscherpste Kappersverzekering van Nederland, geknipt voor iedere kapsalon in Nederland.

Milieuschade Verzekering Kapper

Met de Kappersverzekering verzekert u uw kapsalon tegen onder meer aansprakelijkheid, bedrijfsschade en schade aan uw voorraad.

De kappersverzekering is speciaal voor kappers die wassen, knippen, verven en voor de barbier.

De kappersverzekering is zo samengesteld dat uw belangrijkste risico’s zijn afgedekt.


Milieuschade verzekeren als kapperszaak

Als ondernemer loopt u risico op het veroorzaken van milieuschade. Milieuschade ontstaat onbedoeld en kan bij ieder bedrijf en in iedere branche voorkomen. Als u aansprakelijk bent voor milieuschade, kan dit leiden tot een torenhoge boete. Met een milieuschade verzekering kapper bent u verzekerd voor het opruimen van milieuschade die door uw bedrijf is ontstaan. Op deze pagina leest u hier meer over. U krijgt antwoord op de vraag ‘wat is een milieuschadeverzekering kapper?’ en u leest waarom u zich zou moeten verzekeren tegen milieuschade als kapper.

Wat is een milieuschadeverzekering kapper?

De milieuschade verzekering kapper is onderdeel van de Kappersverzekering. Met dit pakket zijn de belangrijkste risico’s voor u als kapper afgedekt. Maar wat is een milieuschadeverzekering kapper precies? Deze verzekering dekt de kosten van het opruimen (saneren) van milieuschade. Onder milieuschade valt verontreiniging van omgeving en grond- en oppervlaktewater. Deze verontreiniging kan ontstaan door belastende schoonmaakmiddelen of het vrijkomen van chemische stoffen uit bijvoorbeeld haarproducten, maar ook door het vrijkomen van asbest door een verbouwing of bij schade aan uw pand.

Voordelen van een milieuschade verzekering voor kappers

Net als de overige verzekeringen uit het pakket, biedt ook de milieuschadeverzekering voordelen voor u als kapper. U bent verzekerd tegen het kostbare risico van het ontstaan van milieuschade. Doordat de opruimingskosten en de kosten om schade te beperken, zijn gedekt, kunt u doorgaan met ondernemen. Omdat de verzekering onderdeel is van het Kappersverzekering pakket, zijn van de milieuschadeverzekering voordelen dat deze is afgestemd op uw risico’s als kapper en de scherpste premie heeft.

Dekking van onze milieuschade verzekering kapper

  • Opruimingskosten (saneringskosten) van verontreiniging van de omgeving;
  • Bereddingskosten (kosten om directe schade te beperken of voorkomen);
  • Onderzoekskosten en kosten voor juridische ondersteuning;
  • Kosten die moeten worden gemaakt als direct gevolg van milieuschade (zoals vervanging van leidingen) zijn ook gedekt onder de milieuschadeverzekering zakelijk;
  • Milieuschade die door anderen wordt veroorzaakt op uw locatie.

Kosten kapperszaak verzekeren tegen schade

Naast informatie over ‘wat is een milieuschadeverzekering kapper?’, is ook van belang wat het kost om uw kapperszaak te verzekeren tegen schade. Doordat de milieuschadeverzekering voor kappers onderdeel is van de Kappersverzekering, zijn de kosten een gedeelte van de premie van het totale pakket. De Kappersverzekering heeft de scherpste premie van Nederland en dekt belangrijke risico’s van uw kapperszaak. U kunt eenvoudig uw premie online berekenen om te zien wat de kosten van de Kappersverzekering voor uw salon zijn. De premie hangt af van de omzet van uw salon.

Milieuschade verzekering kapper afsluiten bij Klap.com

Met een milieuschadeverzekering zakelijk bent u verzekerd voor de financiële gevolgen van milieuschade die door uw bedrijf is ontstaan. De milieuschade verzekering kapper kunt u eenvoudig aanvragen door de Kappersverzekering af te sluiten bij Klap. Omdat milieuschade overal en door verschillende oorzaken kan ontstaan, is het belangrijk om u te verzekeren tegen milieuschade als kapper.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies