Outdoor Sport Bedrijf

Indoor sportbedrijf verzekering

Verzeker de bedrijfscontinuïteit met een verzekering voor uw indoor sportbedrijf.

Indoor sportbedrijf verzekering

De Indoor sportbedrijf verzekering beschermt tegen de financiële gevolgen naar aanleiding van aansprakelijkheid.

De verzekering is bestemd voor ondernemingen die indoor sport activiteiten faciliteren.

De dekking geldt onder andere voor aansprakelijkheid en wordt afgestemd op uw onderneming.


Een indoor sportbedrijf brengt de nodige actie en entertainment. Juist nu is het belangrijk om te kunnen ontspannen. Risico’s als brand, inbraak en ongevallen brengen de continuïteit van uw indoor sport onderneming in gevaar. Voorkom dat uw zaak gesloten moet worden, sluit een indoor sportbedrijf verzekering af. Op deze pagina vindt u het antwoord op de vraag ‘Wat is een indoor sportbedrijf verzekering?’ en leest u meer over de Indoor sportbedrijf verzekering en wat deze voor uw bedrijf kan doen.

Wat is een indoor sportbedrijf verzekering

Misschien vraagt u zich als ondernemer af ‘wat is een indoor sportbedrijf verzekering?’. De sportbedrijf verzekering is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) gericht op de risico’s die specifiek zijn voor indoor sportbedrijven, eventueel aangevuld met andere verzekeringen. Met de indoor sportbedrijf aansprakelijkheidsverzekering verzekert u het risico op letselschade en schade aan objecten als gevolg van de activiteiten van uw sportbedrijf. De indoor sportbedrijf verzekering kan naast een aansprakelijkheidsverzekering ook bestaan uit andere belangrijke verzekeringen, zoals een gebouwenverzekering en een inboedelverzekering. Zo kunt u uw sportbedrijf verzekeren tegen meerdere soorten schade.

Voordelen indoor sportbedrijf verzekering

Voordelen indoor sportbedrijf verzekering zijn dat de verzekering is afgestemd op uw indoor sportbedrijf. Een indoor sportbedrijf verzekering verzekert bedrijfsspecifieke risico’s. Bij andere verzekeringen zijn deze risico’s vaak uitgesloten of worden er strenge voorwaarden gehanteerd vanwege de verhoogde kans op incidenten. Andere voordelen indoor sportbedrijf verzekering zijn dat u één vast aanspreekpunt heeft voor al uw zakelijke verzekeringen en dat u maar op één plek een claim hoeft in te dienen bij schade. Ook kunt u het verzekeringspakket van de indoor sportbedrijf verzekering naar wens uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Wilt u meer weten over de voordelen indoor sportbedrijf verzekering, neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Voor wie is een indoor sportbedrijf aansprakelijkheidsverzekering?

Naast de vraag ‘Wat is een indoor sportbedrijf verzekering?’, is ook belangrijk voor wie een indoor sportbedrijf verzekering is. De verzekering is bedoeld voor bedrijven waarbij het faciliteren van actieve recreatie en/of vrijetijdsbesteding centraal staat. Daarbij richt deze verzekering sport ondernemer zich op indoor sporten. Hiernaast heeft Klap ook een outdoor sportbedrijf verzekering.

Ondernemingen die hun sportbedrijf verzekeren met de indoor sportbedrijf aansprakelijkheidsverzekering zijn onder andere:

 • Escape Rooms;
 • Klimmuren;
 • Sporthallen;
 • Zaalvoetbalclubs;
 • Indoor speel- en skihallen.

Daarom een sportbedrijf verzekering bij Klap Verzekeringsmakelaar

Bij Klap verzekert u met de Indoor sportbedrijf verzekering risico’s die bij andere verzekeringen vaak niet gedekt zijn. Bij indoor sport bedrijven is het aansprakelijkheidsrisico aanzienlijk. Er is een verhoogde kans op letselschade door het faciliteren van (gevaarlijke) sporten en persoonlijke eigendommen van bezoekers kunnen beschadigd, gestolen of verloren raken. Om deze reden is uw sportbedrijf verzekeren tegen bedrijfsaansprakelijkheid van groot belang.

Bij uitstek kunt u bij Klap terecht voor op maat gemaakte verzekeringen. Hierbij maakt u gebruik van de volgende voordelen:

 • Verzekering afgestemd op uw bedrijf waardoor u er zeker van kunt zijn dat risico’s op de juiste manier zijn afgedekt;
 • Specialist in het verzekeren van de leisure branche;
 • Uw risico’s in kaart door middel van nauwkeurige risico inventarisatie;
 • Concurrerende premie;
 • Ondersteuning bij preventie.

Soorten sportbedrijf aansprakelijkheidsverzekeringen

Er zijn verschillende soorten sportbedrijf aansprakelijkheidsverzekeringen. De sportbedrijf verzekering kan worden aangevuld met andere verzekeringen waardoor een verzekeringspakket op maat kan worden samengesteld voor uw onderneming. Hierdoor is geeneen verzekering sport ondernemer hetzelfde. Verschillende soorten sportbedrijf aansprakelijkheidsverzekeringen kunnen bijvoorbeeld worden uitgebreid met de Gebouwenverzekering, de Bedrijfsschadeverzekering, de Inventarisverzekering of de Verzuimverzekering.

Kosten indoor sportbedrijf aansprakelijkheidsverzekering

De kosten indoor sportbedrijf verzekering zijn opgebouwd uit de premie en de bijkomende assurantiebelasting. De verzekeringspremie is afhankelijk van onder andere de verzekeringen, de gekozen dekking en de grootte van het bedrijf. De kosten indoor sportbedrijf verzekering zijn een investering om uw onderneming te beschermen tegen de negatieve financiële gevolgen van aansprakelijkheid en schade. Doordat het een verzekeringspakket op maat betreft, is vooraf niet precies te zeggen welke premie u voor de indoor sportbedrijf aansprakelijkheidsverzekering betaalt.

Indoor sportbedrijf verzekering afsluiten bij Klap Verzekeringsmakelaar

De Indoor sportbedrijf verzekering is geschikt voor ondernemingen die indoor sport- of vrijetijdsactiviteiten aanbieden. Met deze verzekering kunt u uw sportbedrijf verzekeren voor aansprakelijkheid en eventuele andere schades. Doordat de gevolgen van aansprakelijkstelling na een incident enorm kunnen oplopen en een gevaar kunnen vormen voor de bedrijfscontinuïteit, is de verzekering essentieel voor bedrijven in deze branche. Bij Klap sluit u een indoor sportbedrijf verzekering af met uitgebreide dekking en goede voorwaarden. Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt, staan wij uiteraard voor u klaar. Neem contact op met een van de zakelijke adviseurs van Klap.

 

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over onze Indoor sportbedrijf verzekering
Onze specialist Nausikaä Jansen
account director Nausikaä Jansen
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies