Outdoor Sport Bedrijf

Outdoor sportbedrijf verzekering

Een ongelukje is in de vrijetijdssector snel gebeurd. Neem het zekere voor het onzekere en verzeker uw onderneming met de Outdoor sportbedrijf verzekering.

Outdoor sportbedrijf verzekering

Met ons speciale verzekeringspakket is uw outdoor sport onderneming verzekerd tegen de gevolgen van aansprakelijkheid.

De verzekering is bedoeld voor bedrijven die outdoor sporten faciliteren.

De dekking van de Outdoor sportbedrijf verzekering omvat aansprakelijkheid en wordt afgestemd op bedrijfsspecifieke risico's.


Uw outdoor sportbedrijf brengt de nodige risico’s met zich mee. Tijdens outdoor activiteiten zoals paintball of adventure is de kans op een ongeluk en bijbehorende letselschade aanzienlijk. Uw bedrijf wordt dan aansprakelijk gesteld en dit heeft negatieve consequenties tot gevolg. Verzeker uw onderneming met de outdoor sportbedrijf verzekering tegen de financiële gevolgen van aansprakelijkheid. Met de outdoor sportbedrijf verzekering heeft u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, speciaal afgestemd op outdoor sportbedrijven. Op deze pagina leest u meer over de outdoor sportbedrijf aansprakelijkheidsverzekering.

Wat is een outdoor sportbedrijf verzekering?

Het is belangrijk om uw bedrijf op de juiste manier te verzekeren. Uw bedrijf dat outdoor sporten faciliteert, verzekert u met de Outdoor sportbedrijf verzekering, maar wat is een outdoor sportbedrijf verzekering precies? Een outdoor sportbedrijf verzekering is een uniek product dat een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) is, afgestemd op de specifieke risico’s voor outdoor sportbedrijven. Het aansprakelijkheidsrisico dat outdoor sportbedrijven lopen is aanzienlijk en tegen de specifieke risico’s op letselschade en schade aan spullen kunt u uw sportbedrijf verzekeren door middel van de Outdoor sportbedrijf verzekering. U kunt zich daarbij afvragen ‘Wat is een outdoor sportbedrijf verzekering nog meer?’, het is namelijk zo dat het verzekeringspakket kan worden uitgebreid met andere verzekeringen waardoor uw bedrijf niet alleen tegen aansprakelijkheid is gedekt maar ook tegen bijvoorbeeld schade als gevolg van inbraak in uw bedrijfspand of tegen verzuim van personeel.

Voordelen outdoor sportbedrijf verzekering

De voordelen outdoor sportbedrijf verzekering zijn dat u een verzekering heeft die speciaal is ontworpen voor uw type bedrijf. Bij bedrijven die outdoor sporten faciliteren komen andere risico’s kijken dan bij  andere typen bedrijven. Er is een verhoogde kans op het ontstaan van letselschade of object schade en daarbij behorende aansprakelijkheid. Andere verzekeringen sluiten deze en andere bedrijfsspecifieke risico’s vaak uit van dekking of stellen bepaalde aanvullende voorwaarden. Met het outdoor sportbedrijf pakket kunt u uw sportbedrijf verzekeren tegen deze risico’s en kan bovendien de dekking verder worden aangevuld zodat deze nog beter aansluit bij de wensen en behoeften van u en uw onderneming. Ook is een van de voordelen outdoor sportbedrijf verzekering dat u een vaste contactpersoon heeft voor al uw verzekeringszaken en vragen. U kunt dan ook op één plek terecht indien er schade is en u hoeft niet eigenhandig meerdere verzekeringen aan te spreken. Klap is specialist op het gebied van leisure en biedt daardoor als een van de weinigen een outdoor sportbedrijf verzekering aan.

Voor wie is een outdoor sportbedrijf aansprakelijkheidsverzekering?

Naast ‘Wat is een outdoor sportbedrijf verzekering?’, kan het zijn dat u zich ook afvraagt voor wie een outdoor sportbedrijf aansprakelijkheidsverzekering bedoeld is. De verzekering outdoor sport is bestemd voor alle bedrijven die outdoor sportactiviteiten aanbieden als vorm van vrijetijdsbesteding. Eigenlijk is deze verzekering ook wel een verzekering sport ondernemer omdat u als ondernemer uw volledige sportbedrijf hiermee zakelijk kunt verzekeren. Naast de verzekering sport ondernemer voor outdoor sportbedrijven, heeft Klap ook een verzekering voor indoor sportbedrijven.

Daarom een sportbedrijf verzekering bij Klap Verzekeringsmakelaar

  • Meer dan 165 jaar ervaring in het verzekeren van zakelijke risico’s;
  • Sportbedrijf verzekering inclusief risico-inventarisatie;
  • Gespecialiseerd in verzekeringen voor leisure, waaronder outdoor sportbedrijven;
  • Voorstel op maat voor uw bedrijf;
  • Onafhankelijk en deskundig advies.

Soorten sportbedrijf aansprakelijkheidsverzekeringen

Er bestaan meerdere soorten sportbedrijf aansprakelijkheidsverzekeringen. Dit komt doordat het mogelijk is om de outdoor sportbedrijf aansprakelijkheidsverzekering aan te vullen met andere verzekeringen. Op deze manier creëert u een compleet verzekeringspakket speciaal voor uw outdoor sportbedrijf. Alle soorten sportbedrijf aansprakelijkheidsverzekeringen bestaan standaard uit een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld ook een bedrijfsschadeverzekering of een MKB verzuim ontzorgverzekering onderdeel uitmaken van het verzekeringspakket. Zo kunt u uw sportbedrijf verzekeren tegen verschillende risico’s en voorkomt u ernstige financiële schade voor uw onderneming. Het is begrijpelijk dat u misschien niet precies weet welke verzekeringen voor uw bedrijf aan te bevelen zijn. Wij kunnen u daarbij helpen. Risico-inventarisatie is een vast onderdeel van de outdoor sportbedrijf aansprakelijkheidsverzekering bij Klap.

Kosten outdoor sportbedrijf aansprakelijkheidsverzekering

Wat de kosten outdoor sportbedrijf verzekering zijn, is belangrijk om te weten voordat u de sportbedrijf verzekering afsluit. De totale kosten worden gevormd door de verzekeringspremie en de bijbehorende belasting. Indien u een beroep doet op de verzekering bij schade dan komen ook de kosten van het eigen risico er bij. De premie van de outdoor sportbedrijf verzekering is onder andere afhankelijk van de verzekeringen, het verzekerd bedrag en de gekozen dekkingen. Hierdoor is de premie in principe uniek voor uw bedrijf. Om te weten wat de kosten outdoor sportbedrijf verzekering zijn voor uw onderneming, kunt u het beste een offerte voor een voorstel op maat aanvragen.

Outdoor sportbedrijf verzekering afsluiten bij Klap Verzekeringsmakelaar

Als ondernemer met een bedrijf dat outdoor sportactiviteiten aanbiedt, loopt u dagelijks risico. Het is verstandig u hiertegen te verzekeren, dat kan met de Outdoor sportbedrijf verzekering. Bij Klap kunt u uw sportbedrijf verzekeren op complete wijze, met goede voorwaarden en tegen een scherpe premie. De verzekering draagt bij aan het beschermen van de bedrijfscontinuïteit en zorgt dat u zich volledig kunt richten op het ondernemen.

Bij Klap ontvangt u bovendien de juiste ondersteuning bij preventie en mocht er onverhoopt toch schade ontstaan dan doen wij er alles aan uw bedrijf zo snel mogelijk weer op de rit te krijgen. Daarbij kunt u rekenen op persoonlijke en adequate hulp van onze schadebehandelaren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Uiteraard staan wij voor u klaar! Neem contact op met een van onze deskundigen voor een onafhankelijk en vrijblijvend advies.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over onze Outdoor sportbedrijf verzekering
Onze specialist Nausikaä  Jansen
account director Nausikaä Jansen
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies