Camping Roland Recreatiepark
Luuk Jansen - Eigenaar
Camping Roland

Klantverhaal Camping Roland

Ruim vijftig jaar geleden werd vijfsterren-camping Roland opgericht door grootvader Jansen. Gelegen in één van de fraaiste natuurgebieden van Nederland, De Maasduinen, wordt het familiebedrijf inmiddels gerund door de derde generatie. Ieder hoogseizoen vult de camping zich met vele jonge gezinnen en avontuurlijke senioren

Afgedekte risico’s

Een plek waar zoveel mensen bij elkaar komen en intensief gebruik wordt gemaakt van de voorzieningen, brengt risico’s met zich mee. Denk aan (on)voorziene schadegevallen als stormschade, een voedselvergiftiging door het campingrestaurant, of een voorval op het terrein door nalatigheid van het personeel. Camping Roland is zich hiervan bewust en heeft zowel de grote als kleine risico’s afgedekt. “Nausikaä heeft alle mogelijke risico’s in kaart gebracht en hier de juiste verzekeringsoplossingen op losgelaten. We hoeven ons geen zorgen te maken.”

Persoonlijke aandacht

Luuk: “Al zolang ik leef, zijn onze verzekeringen ondergebracht bij Klap en hebben we geen andere verzekeraars overwogen. Klap heeft scherpe premies en komt haar afspraken na. Als ondernemer zijnde is het belangrijk je zaken onder te brengen bij een organisatie die je vertrouwt en waar je je goed bij voelt. Zakelijkheid is goed, maar uiteindelijk zijn we allemaal mensen en hechten we veel waarde aan persoonlijkheid. Dit vonden we bij Klap.”