Welkom bij Aludium

Klantverhaal Aludium

Aludium is bijna 4 jaar geleden ontstaan door de overname van de voormalige Alcoa walserijen in Spanje en Frankrijk en een R&D centrum in Spanje. Aludium is actief in de productie van gewalste aluminium producten voor bouw en constructie, distributie en de automobielindustrie en heeft een wereldwijde omzet van rond de EUR 600 miljoen per jaar. Raymon Danser, Treasury director bij Aludium, is onder andere verantwoordelijk voor de contacten met de financiële instellingen, het valuta beheeren het beheer van de liquide middelen, credit control en verzekeringen. Recent is hij een samenwerking aangegaan met Klap en heeft hij naar volle tevredenheid een cybersecurityverzekering afgesloten.

Korte lijnen en snel schakelen

Een tv-programma over Cyber Security en onvrede over de huidige Spaanse broker heeft Raymon ertoe bewogen om op zoek te gaan naar een verzekeringsmakelaar die expert is op het gebied van cyberrisico. Eén simpele zoekopdracht in Google bracht Raymon bij de website van Klap en kwam zo in contact met Frank Hoffmans, specialist op het gebied van cybersecurityverzekeringen. “Hierna ging het snel”, aldus Raymon. Hij vervolgt; “Frank heeft er door zijn korte lijnen en snelle schakelen voor gezorgd dat onze samenwerking prettig en soepel verliep. Door zijn gedegen advies en uitstekende voorstel was de keuze voor Klap snel gemaakt”.

Meerwaarde

Zowel over de samenwerking als de service die Klap biedt is Raymon zeer tevreden. “Vooral de online polismap-omgeving werkt erg prettig en is een absolute meerwaarde. Hier kan ik alle informatie vinden die ik nodig heb en dat werkt wel zo fijn”, aldus Raymon.

 

Ontvang het laatste nieuws over uw risico’s in uw mailbox.