Cyber Cybercrime

Wat is een Cyberverzekering

Met de cyberrisicoverzekering verkleint u de kans op cyberschade en beschermt u uw bedrijf tegen de gevolgen van cyberincidenten.

Bereken premie
Wat is een Cyberverzekering
Bereken premie

Onze cyberrisicoverzekering verkleint de kans op cyberschade en beschermt uw bedrijf tegen de gevolgen van cyberincidenten.

Bedrijven die met privacygevoelige gegevens werken of online transacties doen adviseren we om deze verzekering af te sluiten.

U bent altijd verzekerd van een volledige dekking. Er is hierbij geen voorbehoud ten aanzien van uw beveiliging.


Daarom een Cyberverzekering afsluiten bij Klap

Cybercriminaliteit is een toenemend probleem. Steeds meer bedrijven krijgen te maken met een cyberaanval of illegale verspreiding van data. Ook privé is de kans steeds groter dat u te maken krijgt met online fraude en/of -oplichting. De schade is in zo’n geval aanzienlijk. Een Cyberverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van incidenten van cybercriminaliteit.

Een Cyberverzekering is een verzekering die de kosten dekt naar aanleiding van een cyberincident. De financiële schade die ontstaat door bijvoorbeeld een cyber aanval of online oplichting, wordt door de verzekering gedekt.

Soorten cyberverzekeringen

Er zijn meerdere soorten cyberverzekeringen. Met de zakelijke Cyberverzekering verzekert u uw bedrijf of uw werk als zzp’er tegen de gevolgen van een cyberincident. De particuliere Cyberverzekering beschermt u en uw gezin tegen de kosten die het gevolg zijn van online criminaliteit.

Voordelen Cyberverzekering

De Cyberverzekering biedt dekking tegen bijna alle gevallen van cybercrime. Zo zijn gegevensdiefstal, hacking, ransomware, systeeminbraak, online fraude en telefonische/online oplichting, allemaal gedekt. Met de cyberriskverzekering van Klap zijn uw risico’s in zekere handen. Door middel van preventiemaatregelen maken we samen met u de kans op cyberschade zo klein mogelijk. Door middel van onze uitgebreide dekking, bent u tegen de financiële gevolgen van cybercriminaliteit verzekerd.

Cyberverzekering afsluiten

Wilt u weten wat de kosten van een Cyberverzekering zijn in uw situatie? Bereken online uw premie of sluit direct uw Cyberverzekering online af.

Meer weten over de Cyberverzekering of heeft u vragen? Neem dan contact op met een van onze deskundige adviseurs.

Chat live met, of bel met, één van onze specialisten.

Bel ons op
Voor al uw vragen over onze Cyberverzekering
Chat met onze specialisten Klap Live Chat
Ik wil advies